Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye - Bosna Hersek / 21.11.07 / 21:00

sg-1

Öne çıkan mesajlar

http://www.uefa.com/competitions/euro/fixturesresults/round=2241/match=83868/index.html

Evet, iş dönüp dolaşıp okyanuslar aşıldıktan sonra dereyi geçmeye geldi.

Maç Ali Sami Yen'de, muhtemelen ATV verecek. Artık bu derenin nasıl olursa olsun (bkz. tuş kombinasyonu "AltGr+4") ) geçileceğine emin olduğumu söylemek istiyorum.

Avro 2008 elemeleri şimdiden vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahcelilere ozendigim tek nokta Saracoglu..
Resmen cehennem orasi boyle guzel maclar orada olmali..
madem Terim seyirci degil taraftar istiyorum dedi saracoglunda yapicaksin maci bosnalilar maca cikamayacak titremekten..

Gerci oyle bir stadda boyle onemli bir macta ben Turkiye milli takiminda oynasamda elim ayagim girerdi birbirine..
Sosyal ağlarda paylaş

terim korkuyor şu atmosferde kadıköy'e gelmeye, başka mantıklı açıklaması yok. hadi kadıköy'de değil, neden inönü'ye koymazsın şöyle maçı. ali sami yen'in atmosferi iyi diyenler vardı yunanistan maçı öncesi, o atmosferide çok güzel yaşamış olduk. komik bi karar.

bosna maçını kazanırız. bosnalılar heralde bizim yerimize norveç'in gitmesini istemezler. başımızdaki federasyon bu işleri iyi organize edebilen bir ekip. o maçla ilgili bir korkum yok.
Sosyal ağlarda paylaş

eagle_dnz said:
terim olduğundan saraçoğlunda olmuyor maçlar bu kadar basit kesin onun kompleksliliği

hahah. sanki saracoglu'na sadece fb liler giriyor.
yunanistan maçında yuhlamadınız mı sami yen'de? ne konusuyosun hala. simdi saracoglunda oley cekmeye mi gidiceksiniz saksakcılar.

isvicre macında gorduk ne kadar buyuk(!) taraftarın geldigini kus kafesinize.

kücük dediğiniz stadda hayal edemeyeceginiz buyuklukte maclar kazanıldı, yine kazanılır supheniz olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

milli maçların çoğunda atmosfer olmuo zaten. samiyendeki yunanistan maçı ki herkes feci gaz olmasına rağmen gördüğüm en kötü atmosferlerden biriydi.

ama gel gör ki sadece atmosferle bitmio (hani saracoglundaki atmosfer çok daha iyi olurdu ya orası ayrı). bu maça gitmek isteyen bir sürü kişi var. kimin ne hakkı var bu insanları engellemeye. yap adam gibi yüksek kapasiteli bi stadda. ya saracoglu ya da keşke izmirde olsaydı çok daha iyi olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

eagle_dnz said:
burda fanatikliğe girmeden daha cok seyirciyle daha boğucu ortam nasıl yaratılır diye düşünmek gerek 50bin nere 20bin nere ayrıca bizim stadda sadece bizimkiler gelcek diye bi kural mı var... gidin doldurun bağırın cok istiyorsanız

ahah bi önceki mesajında terim gelemiyo korkusundan diyodun? ne alaka bari bunu acıkla. stad farketmez doldururuz merak etme.
söz konusu vatan ise gerisi teferruAttır.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie 2 maç üst üste ali sami yen'de olması mantıklı değil. bana bunun mantıklı bir açıklamasını yapın yahu. maçı kazandıktan sonra önemli değil nerede oynadığımız ama çok uzayınca konu sormak istedim. aynı zamanda isviçre maçında kavga edenler tribünde değildi, sahadalardı. o ortamı geren tribünde değildi, federasyon binasındalardı ya da tesislerdelerdi. o kadar olaya rağmen kimse sahaya girmedi. zaten tribündekiler fenerbahçeli değil, türktü. yine öyle olacak ali sami yen'de maç olduğunda bunu biliyoruz ama istanbul'da bir anadolu takımının stadına benzeyen sadece tek bir stadımız varken neden orada oynanır anlamak güç. orada çok tarih yazıldı demişsin, doğru söylüyorsun yazıldı. o tarihler yazılırken ne saracoğlu böyleydi, ne de inönü. yoksa hem galatasaray'ın hem türkiye'nin önemli maçlar oynadığını ve galibiyetler aldığını biliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:
maçın samiyende olmasının sebebi galatasaraylı futbolcuların saraçoğlunda oynayamamalarıdır.bunun başka açıklaması yok.kadıköyde iyi hatıraları olmadığı için çoğunun psikolojik baskı oluyor kadıköyde oynayınca oynuyamıyorlar,o nedenle yani.

sadece ulusoy yüzünden bence ama senin yorumun da gayet u-12 olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

Apex said:
toggie 2 maç üst üste ali sami yen'de olması mantıklı değil. bana bunun mantıklı bir açıklamasını yapın yahu. maçı kazandıktan sonra önemli değil nerede oynadığımız ama çok uzayınca konu sormak istedim. aynı zamanda isviçre maçında kavga edenler tribünde değildi, sahadalardı. o ortamı geren tribünde değildi, federasyon binasındalardı ya da tesislerdelerdi. o kadar olaya rağmen kimse sahaya girmedi. zaten tribündekiler fenerbahçeli değil, türktü. yine öyle olacak ali sami yen'de maç olduğunda bunu biliyoruz ama istanbul'da bir anadolu takımının stadına benzeyen sadece tek bir stadımız varken neden orada oynanır anlamak güç. orada çok tarih yazıldı demişsin, doğru söylüyorsun yazıldı. o tarihler yazılırken ne saracoğlu böyleydi, ne de inönü. yoksa hem galatasaray'ın hem türkiye'nin önemli maçlar oynadığını ve galibiyetler aldığını biliyoruz.

güzel kardesim ben de sami yen'de oynansın demiyorum zaten.
sadece sizin sami yen'de oynanmasına galatasaraylı olmadıgınız için verdiginiz anlamsız tepkiye karsılık yazdım.

saracoglu olmus, inonu olmus farketmez. istanbulda 3 büyük kulup var ve bu kuluplerin hepsinin stadı milli takım macı oynanacak kadar kaliteli ve atmosferi saglam.

milli maclarda takım ne kadar destekleniyor diye sorarsanız, bu sene hiç desteklenmiyor. ama oynandıgı stadlardan dolayı değil, biletlerin sponsorlara verilmesinden dolayı.

şimdi bırakın stad tartısmayı da macı tartısın. norvec macından 10 kat daha onemli cunku herşeyin belli olacagı mac bu. insallah korktugum basıma gelmez de gideriz artık sampiyonaya. norvec macını kazanıp bosna'ya takılmamızdan korkuyordum. hala da korkuyorum. ama mac içerdeymiş, dısarda sanmıstım ben.
insallah kazanırız.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
eagle_dnz said:
burda fanatikliğe girmeden daha cok seyirciyle daha boğucu ortam nasıl yaratılır diye düşünmek gerek 50bin nere 20bin nere ayrıca bizim stadda sadece bizimkiler gelcek diye bi kural mı var... gidin doldurun bağırın cok istiyorsanız

ahah bi önceki mesajında terim gelemiyo korkusundan diyodun?

ben öyle birşey demedim uydurma :) terim istemiyor dedim korkuyor falan demedim... terim fb düşmanlığından istemiyor... gökhan gönülü bile oynatmamak için ibrahim kaş falan oynattı basta adamda tam bir fener düşmanlığı var vedersonu al nolcak süper adam solda... bi çok sey bunun gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
güzel kardesim ben de sami yen'de oynansın demiyorum zaten.
sadece sizin sami yen'de oynanmasına galatasaraylı olmadıgınız için verdiginiz anlamsız tepkiye karsılık yazdım.

fenerin stadı bu kadar kapasiteye ulaşmamışken hiçte böyle saraçoğlunda oynansın falan demiyordum ben açıkçası gsli olmamamla bi ilgisi yok... mantıklı olanın saraçoğlunda oynanması olduğunu iddaa ediyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

eğerki türkiye klasik salaklığını yapmazsa çok rahat kazanır ama çok maç gördük böle acaba kaç 0 alırz diyip yenildiğimiz bide maçın nerde olduğunu önemli değil akustiği kötü olimpiyat statlarında olmasın yeter(buna izmirdeki dahil gsliler atlamasın hemen olimpiyat stadına niye laf atıyosun diye).Bu maçı alırsak 3-0,kaybedersek 2-0 kaybederiz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...