Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Lan herkes mi 日本語 öğreniyo kardeşim öeh be (:D Edit: Yalnız hayvan gibiyim hoşgeldin falan dememişim. Hoşgeldin bu arada :P Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 sanada meraba hoşgeldin =) Alıntıla
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Jikkiiivuaaaa zekkul endu winningg elevıııınnn miiseeemmm.. Alıntıla
Dev Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Zheld said: Dev said: batu hemen yavşa. hemen yavşa durma. hatun ya, hemen yavşa. senin gibi oğlum olacak var ya her gün döverim kenk ben bu kişinin kız olduğunu erden bileyim arkadaşlarını çağırıyorsun patiye sonrada yeni gelen topiklerinde artizlik yaparak terazini kuvvetlendiriyorsun benim gibi birini sadece çocuğun olursa dövebilirsin zaten lan tanımam etmem. mystyy ya, misti falan olabilir belki dedim. of ümitler boşa çıktı gene. Alıntıla
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mumu said: watashiwa candy asşdlfkladkfşlasdkf Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.