Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jericho'nun 2 ve sonraki sezonları nerden bulunur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
başlık gayet açık. 1.sezon finalini izledim kaldım mük gibi afedersiniz. bi yardımı dokunabilen elinde olan, netten indirebileceğim bir yer bilen falan varsa allasen haber etsin bana.
Mesaj tarihi:
eski topicteki konuşmalar 15. bölümden sonra konuşuluyordu.Season 1 22 bölüm gözüküyor her yerde,demek ki çekilmiş :) 9'da kalmıştım bende şimdi tekrar çekmeye başlıyorum izleyelim tekrar
Mesaj tarihi:
Jericho once iptal edildi, kanal bunu ratinglere baglasa da genel kani Amerika'nin laf edip iptal ettirmesi yonunde. Asiri talep olunca en azindan boyle mal gibi birakmayalim dediler, 7 bolumluk bi final sezonu yaptilar. Bu bolumler de cekildi bitti, grevden etkilenmedi yani, Ocak-Subat gibi basliycak.
Mesaj tarihi:
ana çekilmedi mi hala? nası ya ilk sezon bitmişti sonra yayından kaldırılmamışmıydı bu dizi? sonra tepkilerdne dolayı tekrar çekilmeye başlanmıştı falan?
Mesaj tarihi:
Oyle oldu, yenileri de cekildi ama gosterime girmedi daha, nedense Eylul yerine Ocak doneminde sokuyolar. Belki cekimler yetismemistir bilmiyorum, yakindan takip etmedim fazla. Son sezon ve 7 bolum ama, kesin olarak bitiyo bildigim kadariyla.
  • Yeni Oluştur...