Mumu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 başlık gayet açık. 1.sezon finalini izledim kaldım mük gibi afedersiniz. bi yardımı dokunabilen elinde olan, netten indirebileceğim bir yer bilen falan varsa allasen haber etsin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Jericho'nun devamı yok diye biliyorum,yayından kaldırılmıştı vs. olaylar olmuştu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 iptalden sonra 7 bölüm çekilcek denilmişti ama son durum nedir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 jericho hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Benim bildiğim kadarıyla o bölümler hala çekilmedi ama araştırmışlığım da yok belki çekiliyordur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 eski topicteki konuşmalar 15. bölümden sonra konuşuluyordu.Season 1 22 bölüm gözüküyor her yerde,demek ki çekilmiş :) 9'da kalmıştım bende şimdi tekrar çekmeye başlıyorum izleyelim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Ocakta gelicek, 7 bölümle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Jericho once iptal edildi, kanal bunu ratinglere baglasa da genel kani Amerika'nin laf edip iptal ettirmesi yonunde. Asiri talep olunca en azindan boyle mal gibi birakmayalim dediler, 7 bolumluk bi final sezonu yaptilar. Bu bolumler de cekildi bitti, grevden etkilenmedi yani, Ocak-Subat gibi basliycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ana çekilmedi mi hala? nası ya ilk sezon bitmişti sonra yayından kaldırılmamışmıydı bu dizi? sonra tepkilerdne dolayı tekrar çekilmeye başlanmıştı falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Oyle oldu, yenileri de cekildi ama gosterime girmedi daha, nedense Eylul yerine Ocak doneminde sokuyolar. Belki cekimler yetismemistir bilmiyorum, yakindan takip etmedim fazla. Son sezon ve 7 bolum ama, kesin olarak bitiyo bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 50 gün sonra s2 baslayacakmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 s2 son sezonu olacak işte son 7 bölümü ile. 22.bölüme kadar dizi sürdü. ardından ara verildi işte, yok kaldırıldı vs olayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar