sir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 alevli meyva tarlaları.. yangından mal kaçıran çiftçiler. dışarıda dünya yok olurken, gayet düzgün göründüğüme göre baktığım aynalarda bir yamukluk olmalı! seni uyurken seyretmek desen, ölümü dikizlemek gibi bişey.. kendimi terbiyesiz hissediyorum. kalabalık bir caddede küfür dolu broşürler ve hareket çeken plastik eller dağıtmak istiyorum. dünya bildiğimiz anlamda, yavaş yavaş yok olurken ben daha da derin uykulara yelken açıyorum.. yatağımız, mürettebatın apansızca seviştiği bir gemidir artık! önemsizliğimizin tadını çıkarmalıyız! mesela para pul, mesela kozmetik ürünleri, mesela kartviziler, fotoğraflar ve saatler..ve hatta pazartesi. büyüyen yangını besleyen vurdumduymazlık küçülen dünyayı yutmaya hazırlanan hasatçılar- (öbür taraftan, ellerinde tuhaf haciz belgeleriyle geldiler!) son yakındır artık, dostlar! kafamıza sıkacak kurşunumuz bile kalmadı üstelik.. ilaçların ve uyuşturucunun etkisi geçmeden ölmemiz lazım.. (acı geri gelmeden) belki biraz alkol (mesela) biraz da sigara belki.. uyuşuk bir vücutla silik bir dünyaya veda etmenin uyumunu yaşamamız lazım.. gölgelerimizin rengi açılıyor, bak! sanırım buna transparantasyon deniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 said: seni uyurken seyretmek desen, ölümü dikizlemek gibi bişey.. bu cümlen haric gerisini başarısız buldum ama emeğe saygı tabikide eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Ben sevdim baya.. Bir tek seni izlemek ise ölümü dikizlemek! cümleni çok sevmedim. Onun dışında güzel.. Ayar vermiyorum kendi fikrim bu hakkaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 yemem ben öyle numaraları bi tek benim beğendiğim cümle kötüymüş yok yaaaa:P sanatta ayar olmaz isteyen istediğini beğenir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 biraz arabesk bi cümle ya ben de sevmedim ehue tuhaf haciz belgelerini sevdim ben emeğe saygı dostum +1 huhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 adamınbiri said: yemem ben öyle numaraları bi tek benim beğendiğim cümle kötüymüş yok yaaaa:P sanatta ayar olmaz isteyen istediğini beğenir=) Eheh ne bilim =) bazıları direk ayar alınganlığıyla yaşıyor ya ondan eklemek zorunda kalıyorsun bazen bu tip şeyler =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 said: seni uyurken seyretmek desen, ölümü dikizlemek gibi bişey yazar bile beğenmediyse bu kısmı "seni uyurken seyretmek desen, önünü görmeden ölümünü görmek gibi bişi" olsun =) karalama defterinde ayara hayır=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 said: ilaçların ve uyuşturucunun etkisi geçmeden ölmemiz lazım.. (acı geri gelmeden) ölmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar