Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu kadınlar beni öldürcek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben diyorum "sensizliği düşündüğümde içimi korku kaplıyor" diyorum o bana "neden" diyor..
heyy allagım nedeyim ben sana gece gece zati 3te içmeye başlamışım hala içiyorum, eheler geldi iyine zati.. nedeyim ya atıcan sokağa bunu valla
Mesaj tarihi:
Anlatsaydın kalemle kagıtla mesafe uzak olunca seni göremiyorum.Seni sevdigimden dolayı göz mesafesinden cıkınca mutsuz oluyorum falan diye.
O niye sorusu biraz daha iltifat pls anlamında
cekdisaut
Mesaj tarihi:
Neden diye soruyor çünkü biraz daha uzatmanı istiyor bence..Meselaa "çünkü sensiz olmak istemiyorum, sen benim herşeyimsin, sensiz bir hayat artık bana anlamsız geliyor vs." gibi, dahada çok şımartılmak istiyor bence kızma bu kadar :)
Mesaj tarihi:
yok yaa bu kızların ilgi manyagı olmaları ne kadar garip
kık yılda bi cümle kuruyoruz onuda nası uzatayım yaa yok yaa bi cümle yeter azla yetinmesini bilsin
Mesaj tarihi:
cümleyi eksik kurarsan neden diye sorar tabi,

doğrusu şu;

"sensizliği düşündüğümde içimi korku kaplıyor, bi de bmw 1.16 aldım bugün"

"aşkıııımm öyle güzel konuşuyorsun ki.."
Mesaj tarihi:
Valla sebei ilgi manyaklığı da olabilir ama birden söylediysen şapşallaşıp ne diyeceğini şaşırmış da olabilir. herkes amerikan film artizi değil ki öyle bir itiraf sonrası karizmatik ve ılımlı bir gülümseme çaksın di mi?
Mesaj tarihi:
Yalnız ivynin ayarı takdire şayandı. Off ki ne of. Bide kötümser olcak ama belki o senin hakkında böyle düşünmüyodur, o nedenin sebebi neden sen böylesin de ben değilimdir? :/
  • Yeni Oluştur...