Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ben diyorum "sensizliği düşündüğümde içimi korku kaplıyor" diyorum o bana "neden" diyor.. heyy allagım nedeyim ben sana gece gece zati 3te içmeye başlamışım hala içiyorum, eheler geldi iyine zati.. nedeyim ya atıcan sokağa bunu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Anlatsaydın kalemle kagıtla mesafe uzak olunca seni göremiyorum.Seni sevdigimden dolayı göz mesafesinden cıkınca mutsuz oluyorum falan diye. O niye sorusu biraz daha iltifat pls anlamında cekdisaut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Neden diye soruyor çünkü biraz daha uzatmanı istiyor bence..Meselaa "çünkü sensiz olmak istemiyorum, sen benim herşeyimsin, sensiz bir hayat artık bana anlamsız geliyor vs." gibi, dahada çok şımartılmak istiyor bence kızma bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yaw ben bole bişi solemedim hiç bi de ben soriym bakalm? ne dicek:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yok yaa bu kızların ilgi manyagı olmaları ne kadar garip kık yılda bi cümle kuruyoruz onuda nası uzatayım yaa yok yaa bi cümle yeter azla yetinmesini bilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 lama sana +1 diyorum ama böyle kocaman + 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 cümleyi eksik kurarsan neden diye sorar tabi, doğrusu şu; "sensizliği düşündüğümde içimi korku kaplıyor, bi de bmw 1.16 aldım bugün" "aşkıııımm öyle güzel konuşuyorsun ki.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bmw mi ben bmx alamam bee bugün topmanden bi don aldım bütün para bitti : ) cülsüsüz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Bak sende söylemişsin kırk yılda bir söylüyorum diye sonra ilgi manyağı diyosun:)..Birazcık ilgi, 2 çift güzel söz niye esirgiyosun ki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 araba konusunda ne de güzel genelliyoruz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 doğru her kadın bmw sevmeyebilir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Evet yaaa cidden sizin karşınıza sürekli bi arabaya tav kızlar mı çıkıyo merak ettim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 hayır ben genelde top şekerle kandırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 arabaya tav olmayanlaridami var ? onlar yeni cikmiş o zmn benim haberim yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 belki de bulunduğun ortamdan dolayıdır cicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Galiba evet :) o yüzden burda sürekli karşıma çıkınca bu tarz muhabbetler şaşırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ne desin doğan slx mi desin. bmw demiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 di mi abi ya, sonuçta; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Valla sebei ilgi manyaklığı da olabilir ama birden söylediysen şapşallaşıp ne diyeceğini şaşırmış da olabilir. herkes amerikan film artizi değil ki öyle bir itiraf sonrası karizmatik ve ılımlı bir gülümseme çaksın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 @fede,ginaly: özel okulda okuyorsunuz ya ondandır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ula olayı arabaya nası bağladınız yaa helal haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntinKuntin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 her kadın bmw sevmeyebilir... ama her kadin ginaly sever. LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Yalnız ivynin ayarı takdire şayandı. Off ki ne of. Bide kötümser olcak ama belki o senin hakkında böyle düşünmüyodur, o nedenin sebebi neden sen böylesin de ben değilimdir? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 özel okuldayım ya ondan da olabilir tabi. nasıl bi özel okul lan benim ki de. o diil de ya daha 2 ay oldu odtüye gideli ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 AntinKuntin said: her kadın bmw sevmeyebilir... ama her kadin ginaly sever. LAN! ahah ben zaten ayrı statüdeymişim yahu (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar