Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Elimdeki modem bu, ama içinde ubuntu driverı yok. nasıl yapabiliriz sıfırdan kurulmuş 7.10 ubuntuya bu modemi yüklemeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 https://help.ubuntu.com/community/UsbAdslModem/ueagle-atm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 oba bu neymiş yav. neyse deniyelim bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 msne giremiyormusun ? gel msne anlatayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 3 saattir deniyorum bir sonuç alamadım. en güzeli, usb mouse çalışmamaya başladı. klavye bazen "usb" yazarken mesela "usbbbbbb" diye takılabiliyor. bir de yukardaki tutorial biraz eksiz gibi geldi. mesela "" diyor ama tırnakları kaldırcak mıyım, o yüzden mi hata oldu, onu anlamadım. "Repeat the same for this file:" diyor ama repeat edeceğimiz şey ne, onu söylememiş. vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar