sabonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 9'u da zaten ölesine çıkarmıştın =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: Joe, 17 January 2004 01:25 tarihinde demiş ki: bence tesadüf azimLe zIçan duwarI deLer war adamLar kasmI$ ne yaparIz diye niye 20 doLarda 100 doLar değiL senin nickin den de "oje" kelimesi ortaya çıkıyor :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Tesadüfün allahı... tesadüf diye birşeyin olduğuna inanmıyorum demiş biri... o zaman bu 20 dolar çıkarken 50 sene (ki daha önce de çıkmış olabilirler) önce daha usamebinladin daha portakalda vitaminken ayarlanmış diimi bunlar? heyt bee organizasyona bak...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: LvL_Sabo, 17 January 2004 01:36 tarihinde demiş ki: 9'u da zaten ölesine çıkarmıştın =) 9=eylül dıdıdıdıııı ![signature][hline]Yaşıyorum, öyleyse başka problemim yok Icq:161010949 Rujann Do/MixReborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ben bunu ço keskiden görmüştüm denemiştim gerçekten oluyo dafe falan değil paralar[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar