Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DTP ye kapatma davası açılmış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kadın madın dinlemeyeceksin çirkinse basacaksın sopayı,güzelse düttürü yapıcaksın böylelerine.Belki akılları başlarına gelir.

Ps:Bir anlık sinir işte...:)
Mesaj tarihi:
Bence kapatılmamalı.Mecliste siyaset yapcaklarına dağa çıkıp savaşşalar daha mı çok işinize gelir?Böyle bir yasağın kimseye faydası olmaz onlar güçsüzleştirmez tersine kenetler.Türk nefretini arttırır.
İşinize gelmeyen partiyi kapatacaksak bende ülkeye şeriat getirmek isteyen akp'nin kapatılmasını isterdim ama öyle olmuyo işte.
Mesaj tarihi:
Ya mecliste siyaset yapıcaklar ya da dağa çıkıp savaşıcaklar gibi bi seçim sunulsa hay hay, otursunlar siyaset yapsınlar.

Ama bi yandan şerefsiz köpekler dağlarda askerlerimizi şehit ederken diğer yanda bunlar pişkin pişkin siyaset yapıp diğer yandan dokunulmazlığın kaymağını yiyemezler.
Kısacası olayın demokrasiyle falan alakası yok ikiyüzlülükle var.
Mesaj tarihi:
Dtpnin meclise girmesi bir çözüm değil, çözüm sürecinin başlangıcıydı sadece. Onu da barajı düşürerek biz sokmadık, seçim sistemini abuse ettiler resmen. Şimdiye kadar kürt sorunuyla ilgili bir adım atıldı mı mecliste? Yada bir görüşme yapıldı mı? En azından kürtler diye birilerinin var olduğunu kabul edebildik.

Ya meclis ya savaş diye bir seçim yok, her türlü savaşmaktan yana olan insanlar varken böyle bir imkanın yok bi kere. Terörü operasyonla değil siyasetle bitirirsin, siyaset için de karşıda muhattap alabileceğin birileri lazım. Ne zaman sosyal ve kültürel eşitlik için doğru düzgün adımlar atılır, o zaman kürt halkı pkkya desteği sorgulamaya başlar. Sen de adam gibi istihbarat yapar, hukuk devleti ilkelerine göre (burası tırnak içinde ama) örgüt liderlerini ve kilit adamları yargılayıp içeri atarsın. Ha terör biter mi? Ortadoğuda bitmez. Pkk bitse bu sefer hizbullah çıkar başka bişey çıkar. En azından bir içsavaş tehlikesi ortadan kalkar, üniter devlet yapını koruyabilirsin.
Mesaj tarihi:
BullDoG said:
ne farkeder kapatıyosun da adamlar simdiden kurcakları partinin adını secmisler bile ellerinde bi kese kesenin icinde isimler kura cekiyolar hangi isim gelirse onu yeni parti diye duyuruyolar partiyi kapattıktan sonra bi daha parti acamamalarını saglıycazki kapatmanın anlamı olsun

Bunu dicektim bende...

Parti kapama davası açmicaksın, savaş açacaksın bunlara. Gidip ırağa eylem yapan silahlılarının kökünü kuruttuktan sonra gerisi zaten dağılır.
Mesaj tarihi:
Parti kapatmaktan geçtik artık parti kurmayıda yasaklayacağız ohh tadından yenmez artık. Kenan Evren tipi demokrasi geri geliyor. Kim seçime girebilir kim giremez askerler karar versin öyle demokrasi seviyoz biz.... Pakistan modeli...

ek: yeni partinin adı ÖTP olacakmış, ÖDP boku yedi millet karışıtırıp ÖDP'yi ateşe verir şimdi...
Mesaj tarihi:
bunun askerle ne alakası var? her boku askere atmayın adamlar görevlerini yapıyor/yapmaya çalışıyor
asker ne diyor teröristle uğraşmak bizim terörle uğraşmak devletin tüm kurumlarının işi 25yıldır işi sadece askere bıraktık bundan sonra askerle birlikte çalışmak lazım
dtp meclise girdiğinde sevindim biraz dedim bari sorunlarını mecliste özgürce dile getirebilirler seslerini duyurabilirler diye ama pkk yı terör örgütü olarak kabul edemiyorlar örgütle bağlarını koparamıyorlar vs
dokunulmazlık zırhına sığınıp ağızlarına geleni söylüyorlar şimdi dtp de sudan çıkmış akkaşık gibi davranıyorsunuz açıklamalarını mitinglerini izlemediniz mi
Mesaj tarihi:
Bööle ülkeyi galeyana getirecek, bölünmesini hızlandıracak, gelişmesini engelleyecekse olmasın demokrasi falan. Asker başımıza monarşi olsun razıyım ben...

Herkes eşit herkese özgürlük diye PKK lıların meclise girmesine izin vermek iyi bişey sanki.
Mesaj tarihi:
yanlış iş yapıyorlar. kapatmayacaksın kapatırsan tepki çekersin. hiç kapatmadan vericeksin dtpyi medyanın eline, icraatlarını medya halka güzel güzel duyurucak, bak ondan sonra dtp kalıyo mu?

böyle yaparsan dtp gider ftp gelir farkeden bişey olmaz aynı adamlar başka isim kullanır.
Mesaj tarihi:
Mumu said:
yanlış iş yapıyorlar. kapatmayacaksın kapatırsan tepki çekersin. hiç kapatmadan vericeksin dtpyi medyanın eline, icraatlarını medya halka güzel güzel duyurucak, bak ondan sonra dtp kalıyo mu?

böyle yaparsan dtp gider ftp gelir farkeden bişey olmaz aynı adamlar başka isim kullanır.
Senin o duyacak dediğin halk dtp ye oy verenler değilki? DTP ye oy verenlerde milltevekili dağa çıkmış deyince medya aferin ona diyor. Bkz. DÜnkü Van bugünkü Batman mitingleri.
Mesaj tarihi:
gerizekalıca. totaliter kafa ürünü. hadi partiyi kapattın, milletvekillerini kapattın, oy verenleri ne yapıcaksın? gökten inmedi ya bu adamlar?

neyse doğru doğru şeyler söylenmiş, feyz alacak olanlar o postlardan alabilirler bana gerek yok.
Mesaj tarihi:
axedice said:
Dela o zaman sen sorunu nasıl çözmeyi düşünüyosun? Dtpyi destekleyen kürtler birden bire aa biz vazgeçtik davamızdan mı diyecekler? Hapishanelerde işkence dönemini yeniden başlatıp seve seve mi vazgeçirteceksin? Nedir senin fikrin bana ciddi bi çözüm önerisi getir.

et sinir disi, defolup gitsinler irak'a. ya da adam olsunlar, topluma uyum saglasinlar artik, insanlasmayi ogrensinler ki bunu becerebilen kurtler de var.

10 cocuk dogurtup aciz der, vergilerimizle beslenmeye devam edip iktidari da ele gecirirler seriatcilarla birlikte.

hapishanelerde iskence falan yapilmasin, cekip gitsinler. madem mutlu degilsin burda, madem eziliyorsun, yuru git irakta yasa. daga cikmakla, veya dagdan inip meclise girmekle bisey yapabilecekleri yok.
Mesaj tarihi:
Bi laz, bi kayserili bi de kürt 3 arkadaş bi gün aynı arabada giderken trafik kazasında ölmüşler. İşte aileleri bunları toprağa vermiş. 3 gün sonra laz geri dönmüş bütün ailesi dehşet ve şaşkınlık içinde. "Nasıl olur sen ölmüştün nası geri döndün hayata?" demişler. Laz da demiş ki "valla öteki tarafa gittim, melekler 200.000 dolar ver hayata geri döndürelim dediler bende verdim geldim". Ailesi sormuş "eee diğer arkadaşların noldu peki?" . Laz da cevap vermiş "Valla en son kayserili 100.000 dolara anlaşmaya çalışıyodu. Kürt'te devlet ödesin diye mızmızlanıyodu".

bu geldi aklıma şimdi :D
Mesaj tarihi:
yalan o yazılan şeyler bir ara pkk kullandı web sitesi fln yaptı Türkleri gaza getirmeye çalıştı ama yoh biz yemeyik öyle Türk kürt düşmanlığı fln bu saatten sonra zor herkeŞ! büyük bir sorumluluk içinde davranıyor şimdilik
Mesaj tarihi:
Husker said:
Mumu said:

Senin o duyacak dediğin halk dtp ye oy verenler değilki? DTP ye oy verenlerde milltevekili dağa çıkmış deyince medya aferin ona diyor. Bkz. DÜnkü Van bugünkü Batman mitingleri.

yok yanlış anlamışsın söylemek istediğimi. hatta ne diyorsun baya bi düşünmek zorunda kaldım ama anladım en sonunda sdgdlskh.

benim söylemek istediğim şey onlara oy verenlerle ilgili çözüm getirmek değildi. eğer sen partiyi kapatıyoruz arkadaşım dersen ben nefret ediyor olsam bile tepki gösteririm ne lan bu hani demokrasi diye. kapiş?
Mesaj tarihi:
Güzel, fakat yetersiz bir uygulama..

Sadece 5 yıllık siyaset yasağı gelecekmiş onlara.. Birçoğunun hapisten bile çıkmaması lazım..

Kalıcı çözüm pls
  • Yeni Oluştur...