erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 süper bir hizmet bu ya, elleriniz dert görmesin, yumuluyorum şimdi jericholara:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Nip tuck upload ediliyor.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 o diil de southpark'tır family guy'dır upload edicek misiniz bu tür zımbırtıları da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?11,2960689 Şurdaki gördüğün tavsiye edilmiş dizilerin tümünü upload etmeye çalışıcaz baqalım vaktimiz el verdiğince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 up plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 2 gündür vizeler yüzünden ara vermiştim de şimdi devam ederim. gerçi yine önceki gibi devam edemicem, dizi stoğum bitti :D bi yerlerden indirip sonra upload etmem de zaman alıyor :) nip tuck 1. sezon bitti ama (5. bölümü eksik sadece, onu da bulup koyarım birazdan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 He he, şimdi bir şey soracagim. Tamam, cok guzel çalişma, ornegin ne bilim butun dizileri eklemişsin felan, en azindan cok tutulanlari.. İyi guzel ama bunlarin ripleri ne kardeşim ? Biliyorsun ki, prison break olsun heroes olsun lost olsun diger diziler olsun, son sezonlari haric dvdleri cikti artik, yani dvdrip mi bunlar ? Yoksa başka bişi mi ? Hani ne olduklarini bir yerde yazarsan rip turunu guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bildiğim kadarıyla HDTVRİP oluyor nette olanlar ama DVDRİP de olabilir bak şimdi ben de merak ettim :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 çok büyük bir kısmı hdtvrip. çünkü şuana kadar upload ettiklerimin çoğunu yayınlanmasının ertesi günü indirip sakladım. o yüzden dvdrip olma şansları yok. izlemeye başlayınca kanal logo'sundan anlayabilirsiniz hdtv mi, dvd mi olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Baluu said: He he, şimdi bir şey soracagim. Tamam, cok guzel çalişma, ornegin ne bilim butun dizileri eklemişsin felan, en azindan cok tutulanlari.. İyi guzel ama bunlarin ripleri ne kardeşim ? Biliyorsun ki, prison break olsun heroes olsun lost olsun diger diziler olsun, son sezonlari haric dvdleri cikti artik, yani dvdrip mi bunlar ? Yoksa başka bişi mi ? Hani ne olduklarini bir yerde yazarsan rip turunu guzel olur. 350MB büyüklüğünde DVD gördüysen bunlar DVD baluu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 lost ları şuan 15 ile zor çekiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Şimdi denedim 60KB'e kadar çıktı. Şuan yaklaşık 10 kişi kadar DL yapıyor normaldir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 hız testi olsun die bişiyi cekiyim dedim 350- 400 le geliyor ,bir sorun yok gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Dediğim gibi sunucu sağlam çıkmaz bişi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 abi çok iyi ya baya dizi eklenmiş emeğinize sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Zep said: abi çok iyi ya baya dizi eklenmiş emeğinize sağlık Bu daha yarısı bile değil xaty'nin hedefleri büyük :D Hele şu siteiy bi açalım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bu the lost room un sanırım toplamda 6 bolumu war dierlerinide bulabilirseniz cok guzel olur bide lutfen avataaaaaaaar the last air bender pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 6 bölümü yok. buradan bakabilirsin. zaten izlediğinde de konu kapanıyor 3. bölümün sonunda, uzasa -gayet orjinal bir konusu var bence- güzel olurdu ama sci-fi kanalı seviyor böyle şeyler yapmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Pluton said: Baluu said: He he, şimdi bir şey soracagim. Tamam, cok guzel çalişma, ornegin ne bilim butun dizileri eklemişsin felan, en azindan cok tutulanlari.. İyi guzel ama bunlarin ripleri ne kardeşim ? Biliyorsun ki, prison break olsun heroes olsun lost olsun diger diziler olsun, son sezonlari haric dvdleri cikti artik, yani dvdrip mi bunlar ? Yoksa başka bişi mi ? Hani ne olduklarini bir yerde yazarsan rip turunu guzel olur. 350MB büyüklüğünde DVD gördüysen bunlar DVD baluu Ben sana cene yormuyacagim, sadece resimleri alt alta siralayacagim, yeterli olucaktir. Logolara dikkat !!! ( Bir ss 1.sezondan bir ss 3.sezondan ) Linklerde lazimsa bolum başina 350 mb olarak, hani cekin me, at bir om vereyim tabi download edebilir misin ? bilemem, şimdi rapid uyesi degilsindir felan.. Ha bir de sen zahmete girme diye ufak da bir matematik hesabi yapayim : 22 x 350 = 350 x 10 = 3500 350 x 10 = 3500 ne etti 7000 mb 2 x 350 = 700 mb Eşit : 7700 mb 7,7 gb. Dvd Kapasitesi : ~4.7 GB (single-sided single-layer), ~8.54 GB (single-sided double-layer) Dvd Kapasitesi kaynak : http://en.wikipedia.org/wiki/Dvd Halen ikna olmadiysan, sessiz durucagin anlar vardir, bu anlardan birini bi onceki mesajinda kacirdin, 2.de su andir, bunu kaçirma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 hmmm baluucum niyetim seninle polemik yaratmak değil. HDTV veya DVD rip olması neyi değiştirir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Baluu said: Linklerde lazimsa bolum başina 350 mb olarak, hani cekin me, at bir om vereyim tabi download edebilir misin ? bilemem, şimdi rapid uyesi degilsindir felan.. Burda güldürtme kendine Dogru bildin rapid üyesi değilim. Sen rapid üyesi ol GRAL ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 yahu halen israr ediyorsun, ben sordum, sorumun cevabini da aldim. Yani guzel bir proje, ellerinize saglik, cok insana yardimci olur. Yani insanlarin neyi indirecegini bilmesinde bir problem gormuyorum ben. Uzatmamiza luzum yok, hataliysam kusuruma bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 est hata dğeilde söyleyiş tarzını değiştirirsen insanlarda sana bu şekilde yaklaşmaz gibime geldi bian neyse ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Çözdügümüze sevindim bu konuyu. Yani benim merakim logo olup olmamasiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ömden iletişme geçersen buffynın sezonları atayım bende. ps: 150 kb yi geçmıyor ama download ederken :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar