kermit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 sçs agality ii oldu yanliz lost sezon 3 felan isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Yarın 2 ve 3 sezonu upload eder xaty heralde ya bağlantısı dehşet hızlı 5 saatde sezon1 'i upload ettiğine göre işi olmassa upload eder heralde :D edit: Bu ne ya okadar paylaşım yapıyoruz 273 kere bakılmış rep yokç Repler gelmesse frmtr'ye gidiyorum orda sunucam paylaşımlarımı... Rep isterük pilis edit2: EMEĞE SAYGI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 o mpeg'ler nasıl nerden niye geldiler bir fikrim yok ama öyleler mlsf :( idare edin. tüm upload bitince avi olanları ile değiştirebilmem söz konusu. 2. sezon da bitti, 3. sezon devam ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 kermit said: sçs agality ii oldu yanliz lost sezon 3 felan isteriz Lost 1., 2., 3. sezonlar için rakamların üstüne tıklayabilirsiniz. // 3. sezonun 9. bölümünde problem vardı, sildim onu. Düzgün çalışanını upload edeceğim birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Simdi basladım so1e18 so1e19 u çekmeye güzel gidiyo gibi. Prison break. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 7thBreath said: Simdi basladım so1e18 so1e19 u çekmeye güzel gidiyo gibi. Prison break. Biçok kere deneme yaptım download etmede hiç bi sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 güzel olmuş eline sağlık ama en fazla 25 kb hızda indirebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ostrich said: güzel olmuş eline sağlık ama en fazla 25 kb hızda indirebiliyorum Şimdi tekrar denedim max 100KB benim maximum hıza ulaşıyo şahsen sorun sende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bende s1 cektigimde 200 kb larda dolasiyordum hızda sorun yoktu :) ama şimdi okuldan ilk defa girmeyi denedim dosyaların oldugu dizinleri bulunamıyor diyor. ev baglantımda sorun yoktu, burasiyla alakali bişi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 GEd said: bende s1 cektigimde 200 kb larda dolasiyordum hızda sorun yoktu :) ama şimdi okuldan ilk defa girmeyi denedim dosyaların oldugu dizinleri bulunamıyor diyor. ev baglantımda sorun yoktu, burasiyla alakali bişi herhalde Msn'dede sölediğim gibi ged. Xaty ile ben aynı anda upload yaparsak sunucuya erişilemiyor. Ben upload yapmıyorum şuan sadece xaty upload yapıyo. Bir sorun görünmüyor. Hala bulunamıyosa dediğin gibi ordadır sorun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 yaşanan sorunlar upload'ların devam etmesi nedeniyle olabilir. daha upload çok şey olduğundan mümkün olduğunca kısa zamanda upload'u bitirmeye çalışıyorum. şimdilik sadece lost bitti. prison break ile heroes devam ediyor.. onlar da bittikten sonra hangi dizi upload ederim bilmiyorum. eğer isteği olan varsa onu upload edebilirim. (araya "the lost room" sıkıştırmayı düşünüyorum, 3 bölümlük güzel bir mini-dizi). bi de lost'un ekstraları var.. onları da bi ara upload edicem lost klasörü içine sezonlardan ayrı bir klasöre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 sdf bende upload varmış yeni fark ettim pardon sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ostrich said: sdf bende upload varmış yeni fark ettim pardon sdf Söylemiştim benim sunucum yapmaz öle bi hıyarlık :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Çakim telekoma ya 20kb a düştü gene ama aynı anda 2 bölüm cekiyorum. İyi ya güzel devam edin böle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Baba büyüksün ne diyim(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 eline klavyene mousene sağlık +REP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Teşekkürler arkadaşlar. :D Not: Bu arada xaty heroes 1 sezonu bitirmiş :D Heroes full 1 sezon: http://dizi-indir.net/uploads/heroes/Season%201/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 lostun sizin koyduklar1n1z1n alt yaz1lar1n1 nerden bulabilirim duzgun olanlari baska bi yerden indirdim fakat lakin uyusmazlik vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 http://dizi-indir.net/uploads/lost/Season%201/ Bu klasörün en altında subtitles klasörü var zaten. Ordan indirebilirsin. Ben yine vereyim tam linklerini. Lost s1 altyazı: http://dizi-indir.net/uploads/lost/Season%201/Subtitles/ Lost s2 altyazı: http://dizi-indir.net/uploads/lost/Season%202/Subtitles/ Lost s3 altyazı: http://dizi-indir.net/uploads/lost/Season%203/Subtitles/ Sezon3 altyazıları tam değil yannız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Pluton said: Teşekkürler arkadaşlar. :D Not: Bu arada xaty heroes 1 sezonu bitirmiş :D Heroes full 1 sezon: http://dizi-indir.net/uploads/heroes/Season%201/ 3 bölüm eksik ama 20 dk sonra geliyor onlar da. ayrıca 20 dk sonra 2. sezonun dün gece çıkan 9. bölümü de hazır oluyor. sonra da 2. sezonun diğer bölümlerini upload'a başlarım.. @kermit: elimde altyazı malesef yok, ama internetten rahatlıkla bulabileceğini düşünüyorum. en kötü ihtimal bir kaç saniye fark ile uyuşmazlık olur. onu da "ctrl + yöntuşları(sağ-sol)" ile düzeltirsin bsplayer kullanıyorsan. edit: şuanki uploadlar bittikten sonra lost 3. sezon eksik altyazıları da koyuyorum. 15dk sonra orda olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 xaty said: Pluton said: Teşekkürler arkadaşlar. :D Not: Bu arada xaty heroes 1 sezonu bitirmiş :D Heroes full 1 sezon: http://dizi-indir.net/uploads/heroes/Season%201/ 3 bölüm eksik ama 20 dk sonra geliyor onlar da. ayrıca 20 dk sonra 2. sezonun dün gece çıkan 9. bölümü de hazır oluyor. sonra da 2. sezonun diğer bölümlerini upload'a başlarım.. @kermit: elimde altyazı malesef yok, ama internetten rahatlıkla bulabileceğini düşünüyorum. en kötü ihtimal bir kaç saniye fark ile uyuşmazlık olur. onu da "ctrl + yöntuşları(sağ-sol)" ile düzeltirsin bsplayer kullanıyorsan. edit: şuanki uploadlar bittikten sonra lost 3. sezon eksik altyazıları da koyuyorum. 15dk sonra orda olurlar. Xaty sen olmasan napcaktım ben ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 prison break s2 de tamamen oldu sanırım dimi? 500 kb la geliyor sabah sabah kimse yok herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ben gece 2-3+lost falan bırakıp uyumuştum sabah kalktım 4'ten itibaren geri kalan kısımda gelmiş. yay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Şuana kadar tamamlanan bütün diziler ve linkleri: Prison break: Sezon 1 Sezon 2 Sezon 3 Lost: Sezon 1 Sezon 2 Sezon 3 Heroes: Sezon 1 Sezon 2 The lost room: 3 bölümlük mini dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Kylie XY: Sezon 1 Sezon 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar