Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl oluyodu ?

proggorp

Öne çıkan mesajlar

proggorp said:
abi ne panjurlu evi ne kirası ya.baksana konuşmaya:

proggorp:
şu sınıfta müzik zevkimin en çok uyuştuğu insan sensin galiba
didem:
vala benim için de öle
didem:
ya ben aslında karışık dinliorum
proggorp:
ben de

ağlamak istiyorum lan...nasıl bi noktaya geldim böyle...

hakkaten çok kötü durumdaymışsın, bir an gülme krizi tuttu =D
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba diye lafa gir sonra çak tokadı suratının ortasına.Sonra tut saçından,sürükle.Göreceksin işe yarayacak.

Şaka biyana,muhabbet et bence biraz.Sonra flört et,hoşlandığı şeyleri keşfetmeye bak.Daha doğrusu onu biraz keşfetmeye çalış(gerçi konuşmalardan inceden inceden olaylara daldığın belli :D ).İlgisini çekebilecek bişeyler bul sonra.

Msn'de çok fazla ilgi gösterme.Çok fazla üzerine düşme,her girişinde bililili diye titreşim atma(yapıyosundur diye demiyorum,maksat yapma yani).Nasıl olsa aynı sınıftasınız,realitede önemli birazcık.Konuşurken güçlü görün,kendinden emin ol,gereksiz konuşmalara girme,çok sulu şakalar yapma vesaire.
Sosyal ağlarda paylaş

proggorp said:

proggorp:
didem:
vala benim için de öle
didem:
proggorp:
ben de

Abi sen çok falsolu cevaplar veriyosun ama olmaz böyle. Kızı bağlamak istiyosan önce İNANMAN LAZIM! evet bunu kafana koy önce. Kızla msn'de konuştuğuna göre telefonu vardır. Yoksa da edin onu bi şekilde. Gündüz muhabbet et gecesine mesaj at ama mantıksız bir mesaj at. Mesela "xxx şarkıyı dinliyorum duydun mu hiç" falan gibi. Gece olması çok önemli, gece hormonlar tam kıvamında olur.
Sosyal ağlarda paylaş

bence kız senden hoşlanmıyo hiç uyuz etme kızı.
ben karışık dinliyorum (o neyse) diyerek ortak noktamız aslında yok demeye getirmiş. olmaz o kız. zaten adı didem olan kızdan hayır da gelmez ki.
neyse sen hala istiyosan bi anda konuşmayı kes. "Allam noldu bu çocuğa" diye krizlere girsin. "Noldu bişi mi dedim ben sana niye artık mesaj atmıyosun bana" falan diye yanaşmaya uğraşsın kendisi :)
Sosyal ağlarda paylaş

proggorp said:

proggorp:
didem:
vala benim için de öle
didem:
proggorp:
ben de

Üzülme dostum sana profesyonel destek geldi.Başlıyorum :
Adrenalin herhangi bir durum (korku,heyecan,aksiyon yada herneyse )ağır tahrik yarattığı anlarda oluşur ve tutkulu duyguları harekete geçirir.Aslında kişinin hissettiği heycanın farkında olmadan cinsel tahrike, hoşlantıya dönüştüğü bir transfer durumu vardır.Estetik açıdan uyumsuz bir çift gördüysen kesin duygusal dinamiklerin hareketli olduğu bir ortamda çift olmuşlardır. (spor salonu,lunapark,sinema...v.b).Yani duyguları herhangi bir sebeple bir kere harekete geçirdin mi bu diğer hormonlarıda aktifleştirecek aranızda hoşlantı başlayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

1-Kesinlikle zamanla alakalı, agırdan almak gerekir.
2-Ne kadar rahat olursan o kadar hızlı gelişir.
3-Kesinlikle zamanla alakalı,gün gelir kız kişisiyle ilişkin "şu dersin fotokopileri bende yok, yarın getirebilirmisin?" den ibaret olabilir.Tekrar diyorum günlere yayarak yavaş yavaş.Kolay gele.
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh abi Mert diyaloğu okudum epey güldüm(:
Abi bak bence kızın üstüne gitme, yani sıkboğaz edersen kızı kaçırırsın. Zaten bir kere terslendin mi umudu kesiceksin. Onun için sen sakin ol kızı pek takmıyormuş gibi davran ama ilgilen biraz. Kızın ilgi alanlarıyla filan ilgilen dikkatini çek, sana işi düşsün yardımcı filan. Zamanla olur. Birde abi gelişmeleri yazarsan okur güleriz(: EHeh şaka şaka yardımcı oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...