oper Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ya agalar ben hiç strateji oyunu oynamadım. elimde de oynayacak fps kalmadı adam gibi. şimdi strateji oyunlarından birini indirsem diyorum ama oyuna alışabilir miyim onu bilmiyorum. daha doğrusu alışmaktan kastım nerde nasıl hamleler yapılır bunun taktikleri varmıdır gibi şeyler. oynamak için kasmak gerekiyosa hiç bulaşmiyim 25 günüm var zaten. bilgi verirseniz, bire de güzel bi oyun tavsiye ederseniz, gerçi world in conflict falan gördüm ama, pek güzel olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Valla en güzel Rise of Nation 'du sanırım kasmana gerek yok gayet anlaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Total War serisini oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 age of la başla. ayrıca c&c serisi şiddetle önerilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 aoe2 conqueror efsanedir zone falan kalkalı oynayanı kalmadı gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 hala cafede oynuyoruz 6 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Zep said: aoe2 conqueror efsanedir direk basla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 moriQ said: hala cafede oynuyoruz 6 kişi. ya burda bi topic açıp ipden falan maç yapsak arada fena olmaz aslında az da olsa oynayan vardır ip'den oynarız ama kasar mı? edit oper said: daha doğrusu alışmaktan kastım nerde nasıl hamleler yapılır bunun taktikleri varmıdır gibi şeyler. oynamak için kasmak gerekiyosa hiç bulaşmiyim 25 günüm var zaten. bilgi verirseniz ya bana kalırsan strateji oyunu dediğin multiplayer oynanır aksi taktirde hiç bi zaman tam zevkini alamassın oyunun karşında seçtiğin difficult seviyesine göre otomatik değil senin yaptığın her hamleye karşı faklı bişe geliştirmesi hamle yapmasıdır zaten olay.oyuzden yani aliyim pc karşıma takılıyım diyosan fazla bişe bekleme zaten bayar bi süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ben en son hamachiden oynuyodum 2 sene önce falan lisede grubumuz vardı her cuma istisnasız okul çıkışı "eycofa" giderdik sora lise bitti 1 sene hamachiden oynadık sonra iyice koptu herkes özledim valla hayvanlar gibi oynardık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 red alert 2 oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 cossaks red alert 2 bunlar güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 company of heroes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 starcraft önerilmemiş hala, ben öneriyim bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 online oynayacak seviyede değilim ki zaten. önce biraz pc de alışmam gerek. ya sizin dediğinize göre de 25 gün biter. neyse sağolun bakayım o oyunlara(inşallah) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Stronghold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 starcraft rullz.. eskimez bu oyun.. starcraft 2 cıkmasını sabırla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Starcraft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! onun disinda Rise of Nations Warcraft 3 C&C Total War Ama benim en sevdigim oyun bir sira tabanli strateji olan Civilization Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 önce sid meier's civilization 2 oyna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Starcraft, AgeOfEmpires 2 klasiktir iyidir. Red Alert 2 eğlencelidir ama gerçek anlamda strateji bile sayımaz. Generals de oynanabilir. Yenilerden Company of Heroes çok iyi. Civilization 1 numara tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 TheRiverBelow said: Stronghold of süperdi bu 4 saat boyunca oynardık savaş olmadan bide kingdoms and mercenaries miydi böyle bi oyun vardı buda gayet iyidir başlangız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 erucalavera said: starcraft önerilmemiş hala, ben öneriyim bari :) Ben önericektim amma velakine 25 gün sürem var diyince. Ben yıllarımı verdim starcrafta ama hala biçok taktiği bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 DarKRideR said: Total War serisini oyna kesinlikle katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Seriyi geç direk Medieval 2 yi oyna total war serisinden. 26 günü varmış maksimum tadı alırsın stratejiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 madem fps cisin sana en uygun rts sc dir. mouse una güveniyorsan gel 1v1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 StarCraft süper oyun Dawn Of War ın da konsept çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar