Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kral peşimden geliyor

4Ever

Öne çıkan mesajlar

KahnX said:
ben arkasındayım. sonucta büyük paralar dönecek. yapmasaydık ne kazanacaktık yapsaydık ne kazanacaktık ona bakın.

Aklınızda ne olduğunu da biliyorum eksi hanemize yazılanları. Pek de önemli şeyler değil, ülkeyi yöneten sizden tavsiye almaya ihtiyacı olan insanlar olduklarını zannetmiyorum, öyle olsaydı ülkemiz çoktan batardı

para için herşey mübahdır diyorsun yani?
ülkenin saygınlığıymış yok diplomasi kurallarıymış önemli değil

...
para için ben kralın ayağına giderim ya da iş adamı kralın ayağına gider ama ülkenin cumhurbaşkanı ve başbakanı gider mi la?
aslında buldukları bahane daha güzel yaptıkları açıklamayı okursanız daha bi gülersiniz :F
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Milletler Cemiyeti'ne girmek için "biz niye başvuralım, onlar davet etsin, düşünürüz" diyen Ulu Önder ne büyük hata etmiş demek ki! Keşke Tayyip'le ApoGül o zaman olsaymış da onlardan feyz alsaymış.

Bu olay hep anlatıldığı gibi değil yalnız, bir davet söz konusu gerçekten ama o kadar da şerefli bir olay değil. Burası yeri değil uzun uzun açıklamayayım ama isteyen Türk Dış Politikası I.cilt'e bakabilir. TÜrkiye'deki hemen hemen bütün ulus.iliş. bölümlerinde okutulan en önemli kaynaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

BullDoG said:
uff ki ne uff 1.5 trilyon cash paramız olsa keske de abdullah gul kopegimiz olsa baksana su hale yya =(

O adamı köpek yapmak sadıt, herzaman yanımızda olan köpek dostlarımıza hakaret olur. Ama Cumhurbaşkanımızdır. Bir Zamanlar Atatürk oturmuştur o koltukda O koltuğa saygımız vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Karikatürün amacı eleştiri.. Sen eleştiren adama "Sana mı soracaklar" dersen kimse seni ciddiye almaz.. O kişinin cumhurbaşkanı olması her istediğini yapabileceği veya insanların onun her yağtıını kabulleneceği anlamına gelmiyor.. AKP nin her yorumunda bu var zaten; size ne, size mi soracağız, siz iktidar olsaydınız vs..
Sosyal ağlarda paylaş

Bence atatürk'ün düşüncelerini, yandaşlarını yaşadıklarını ve olayın arka planında olan bitenleri bilmeden atatürkü tek başına ölümsüz bi tanrı gibi ilan etmek kendisine hakarettir. Kendisinin de lafında söyledigi gibi, "beni gormek düsüncelerimi anlamaktan gecer."

Millet web sitesi acıp içine Einstein napolyon atatürk gibi tarihin en önemli isimlerini koyup, spam mail atarak insanların milliyetçiliğini kullanmaya başlamış. Bunun gibi tonlarca örnek var.. Ne biliyim ağzı olan konuşuyo mu desem ne desem... Zamanında mitinglerde milyonlarca insan görürdük, seçimlerde noldu onu da gördük. Gelen geçen yurdum insanını kazıklıyo valla, bazıları da hala vatanım için ölürüm derdinde fakat kimin için öldüğünü bile bilmiyo aslında.

http://photos-d.ak.facebook.com/photos-ak-sctm/genericv2/438/71/01AwcAXznOtScAAAABAAAAAAAAAAA:.jpg[/img]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...