eregorn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 nuwanda said: o sıralar free cookie veriolarmıs herhalde lol free cookie... benim zamanimda hec bedava bisi vermediler... uhu uhu... neyse umarim oluruz en buyuk turk guildi... bu arada shewky sen nie betada deilsin... nein eksik??? closed beta dimi? girsene olm... nie almiolar seni??? kizdirmasinlar gelirim kafalarini keserim onlarin... :X>:D<:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ya almadılar işte deşme konuyu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 open a almazlarsa hem konuyu hemde firmayi deserim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 FrF nereye ben oraya.. Öss'ye atlatalım bu sene , sonra artık Conan mı oynarız , ne oynarız orasını bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Farinal said: Berk yeter FRF'ye. FRF'yi FRF yapan Berk'dir. Ha bu arada FrF tarihinde Berkten daha beterlerini görmüş biri olarak söylüyorum ki , FrF tarihinin en kolpacı ismi , zamanında adını vermek istemediğim birinin ajanı gibi guildda yer almış , türlü işlere bulaşmış , PA Hall'ı yakma girişimlerinde bulunmuştur. ( Hatırlayan hatırlar , sanırım NGE dönemine girerkenki zamanlardı) Kınıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 -Deno- said: FrF nereye ben oraya.. Öss'ye atlatalım bu sene , sonra artık Conan mı oynarız , ne oynarız orasını bilemem. bırak öss yi fln, frf ruhu bu, eski swg gunleri gibn olcak!! **ve össden bi rakip daha elemenin verdigi rahatlıkla ickisinden bir yudum alır** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ** İçkisini elinden sertçe alır , masaya öyle bir sertlikte koyar ki bardak ortadan çatlar Öss'yi bile yerim lan Swg gelirse.. Orta Sonda başlamıştım be Swg'ye , Mirallyler falan ilk öğrenenlerdendir LGS sınavımın nasıl geçtiğini.. O yıl nasıl oldu da bu kadar Swg oynayıp , gittim 827 puan yaptım anlamıyorum. Bakıyorum Orta Son yıllığıma , lan insanların yarısına yakını ' Swg'de başarılar ' falan diye yazmış ohannesburger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 **Eregorn bu duruma sasirir... kafasini one eger ve kendi oss-lgs zamanini dusunur dusunur dusunur... tek hatirladii sey son aylarda yeni bisey alip onla oynamasi(oss zamanindan 2 ay once wii aldim... zeldayi bitirdim :D) yaw oss lgs falan bunlar bahane... insanin robot olmasina gerek yok o sinavi kazanmasi icin...calismayada zaman ayir oynamayada... bu sene hardcore olmassin biter... seneye isin pokunu cikartirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Bu saatten sonra bizi craft paklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ben geliyorum %100 de alt guild olma işini anlamadım? kimin altı olucaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Muhtemelen geleceğim sanırım, Gwindon'da davetiye etti, topiği gördükten sonra eski FrF tayfasıyla yeni bir oyunda buluşmak çok hoşuma gider, onca zaman geçmiş SWG'den beri. Adım gibi hatırlıyorum o "teen" davranışlarımı, FrF'yi satıp RIP'e geçişimi, afacanlığımı falan. Zamanında Deno ile saklambaç bile oynamıştık Freedom City de yahu, o bile aklıma geldi. Geçenlerde Mirally ve Sufi abilerle konuşmuştum Ravenholdt'ta Level 1 karakter açıp, gerçekten özlemişim o dönemleri, o yüzden genelde SWG konu başlığından uzak durmaya çalışıyorum anılar aklıma gelmesin diye. Indoril'e ve Vorteks ünitesine saygılarımı iletirim eheh, hala ara sıra FrF forumundaki topiği açıp kahkahalar atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ulubatlı yla biz de gelecez illaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 yazın benide haziran 17 sınaw 12.30 da sınaw bitiyo 14.00 da onlineım o derece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 MADBOY said: Zamanında Deno ile saklambaç bile oynamıştık Freedom City de hhhehehe eskiden ben de yapardım sonrasaklambaç oyununu nerflediler xD /findfriend komutu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ne zaman FrF yi bıraktık ki AoC da bırakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar