Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

age of conan a buradan gelecekler?

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

nuwanda said:
o sıralar free cookie veriolarmıs herhalde

lol free cookie... benim zamanimda hec bedava bisi vermediler... uhu uhu... neyse umarim oluruz en buyuk turk guildi... bu arada shewky sen nie betada deilsin... nein eksik??? closed beta dimi? girsene olm... nie almiolar seni??? kizdirmasinlar gelirim kafalarini keserim onlarin... :X>:D<:X
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:
Berk yeter FRF'ye. FRF'yi FRF yapan Berk'dir.

Ha bu arada FrF tarihinde Berkten daha beterlerini görmüş biri olarak söylüyorum ki , FrF tarihinin en kolpacı ismi , zamanında adını vermek istemediğim birinin ajanı gibi guildda yer almış , türlü işlere bulaşmış , PA Hall'ı yakma girişimlerinde bulunmuştur. ( Hatırlayan hatırlar , sanırım NGE dönemine girerkenki zamanlardı) Kınıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

** İçkisini elinden sertçe alır , masaya öyle bir sertlikte koyar ki bardak ortadan çatlar

Öss'yi bile yerim lan Swg gelirse.. Orta Sonda başlamıştım be Swg'ye , Mirallyler falan ilk öğrenenlerdendir LGS sınavımın nasıl geçtiğini.. O yıl nasıl oldu da bu kadar Swg oynayıp , gittim 827 puan yaptım anlamıyorum. Bakıyorum Orta Son yıllığıma , lan insanların yarısına yakını ' Swg'de başarılar ' falan diye yazmış ohannesburger.
Sosyal ağlarda paylaş

**Eregorn bu duruma sasirir... kafasini one eger ve kendi oss-lgs zamanini dusunur dusunur dusunur... tek hatirladii sey son aylarda yeni bisey alip onla oynamasi(oss zamanindan 2 ay once wii aldim... zeldayi bitirdim :D)

yaw oss lgs falan bunlar bahane... insanin robot olmasina gerek yok o sinavi kazanmasi icin...calismayada zaman ayir oynamayada... bu sene hardcore olmassin biter... seneye isin pokunu cikartirsin...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Muhtemelen geleceğim sanırım, Gwindon'da davetiye etti, topiği gördükten sonra eski FrF tayfasıyla yeni bir oyunda buluşmak çok hoşuma gider, onca zaman geçmiş SWG'den beri. Adım gibi hatırlıyorum o "teen" davranışlarımı, FrF'yi satıp RIP'e geçişimi, afacanlığımı falan. Zamanında Deno ile saklambaç bile oynamıştık Freedom City de yahu, o bile aklıma geldi. Geçenlerde Mirally ve Sufi abilerle konuşmuştum Ravenholdt'ta Level 1 karakter açıp, gerçekten özlemişim o dönemleri, o yüzden genelde SWG konu başlığından uzak durmaya çalışıyorum anılar aklıma gelmesin diye.

Indoril'e ve Vorteks ünitesine saygılarımı iletirim eheh, hala ara sıra FrF forumundaki topiği açıp kahkahalar atıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...