GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bu msja cevap vermeyin.. illa vermek istiyorsanız mail atin bana.. age of conan'a baslamayan FRF'yi satmıs olarak kabul edilecektir.. bahane yok.. ogrenci evli kariyer sebep degil.. frf her zaman heryerde.. sarisirin esmer farketmez frf affetmez msn de agida dan bi tehdit olarak geldi sanırım bu :D http://www.gameseek.co.uk/pd/PCkej5qjw9pvj/ 131 gün kalmış çıkışa ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Burada değilim ama denem yapabileceksem bakmak isterim. Duruma göre müdahele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 agidanın o msj ı okuyunca korktum resmen abi oss fln die mail atıcaktım korktum =) 2 ay beklerim oss bitince gelirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 illa girip bakacaz conan a da ulu sen niye ustune alınıyon frf de değildin ki sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Gözüm hemen sende atlama age of conan a swg den geçecekler diye ayrı bir konu açmanın anlamı yok. swg oynamasamda devamlı senin gibi takip ederim burayı. ben frf de olabilirdim. swg de guild olayı diğer oyunlarda ki gibi pek yoktu. alemin kralıydık. . vs. vs. geçebilirim.. orada frf de olabilirm... /duel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 çocuklar geldi ya oyuna auto deny duel mood u gibi bişeyi geldi asdasffdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 hangi server da ve hangi tarafda olcagimizi nerden ogrenecez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 frf sitesinde agida haberdar eder heralde serverlar duyurulduğunda ordan da burada duyururuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bu arada kac kisi var frf de... AoC in en buyuk guildimi olcaz acaba ne? shewky bu arada kardesimde gelio oyuna... eregorn ve retgar variz diyoruz baska bisi demiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 en buyuk turk guild i bile zor olur frf.. sonucta oyle her gelen girmio frf ye oyle bsi var.. sayıdansa nitelikli oyuncu daha onemli, eger baktık yurumuo ufak kaldık bize uyan bi guild ile birlesir high end goruruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 swg de en buyuk bizdik demi? o yuzden sorum... ama bence en buyuk biz olcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 swgde tek turk guildiydik ztn sen katıldıgın zamanlarda. ben de baslamadan once R.I.P varmıs ama ben bilmiorm o donemleri.. eger butun guildler icinde en buyuk fln diosan degildi hicbi zaman da olmadı.. ha belki yabancıları alsaydık olurdu, ama degildi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 rip herkesi almıyodu bide sinir oluyodum.. paylaşim dedim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 frf de almıodu? =) edit: oha oha sen rebel olmak istemiodn frf ye grdiin icin sdc :o GwindonSurion said: rip herkesi almıyodu bide sinir oluyodum.. paylaşim dedim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 işte imp casusları bir bir ortaya çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 FrF büyük ihtimal alt guild olarak katilacak AoC'a. Net karar henuz verilmedi. Alt da olsa büyük ni alt guild olur kanısındayim :D. - The Balık - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Bu arada ben ve glad de eski RIP uyesiydik :D. Ve frf en büyük olmadı hiç ama en guzellerinden di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Berk yeter FRF'ye. FRF'yi FRF yapan Berk'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 HAYIR CASUS DEĞİLİM E-ih i almamşılardı :D :D :D :D ne sövmüştü asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 FrF beni bile almıştı, nasıl herkesi almıyor? :D AoC sistemim kaldırmayabilir bilemeyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 rip ya frf değil ^^ 270dolar a sm 4.0 lık bi ekran kartı al 270 milyona core2 al o bile yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 540 etti =) dx10 icin vista al (hadi onu kopya aldın), rahat oyun icin 2 gig ram lazm.. e anakartın fln core2duo desteklemiosa bi de anakart al =) baska bsi kaldı mı? =))) o degil de gelin abi eglenicez byaa bu oyunda die dusunuorm =) shewky sen betada dglsn dmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 benim diğer şeyler tamam ondan seni kaale almamış gibi olarak söyledim fiyatı sanırım asdads ne yazıkki betada değilim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 nuwanda said: frf de almıodu? =) oha oha sen rebel olmak istemiodn frf ye grdiin icin sdc :o shewky abi pardon.. bi an eski topiclere bakıodm da.. ben.. ben imp misim ya =/ oha hic hatırlamıorm =)) hatta imp guild kuralm fln bile demisim, o sıralar free cookie veriolarmıs herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar