burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 kızı benimle tanıştır. ertesi gün berabersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 burtonesk said: kızların ilişkiden kaçtığı zamanlarda omuz aradıkalrı doğrudur fakat bir kızın uzun ilişki yaşayıp ayrıldığı dönemden sonra çıktığı ilk erkek arkadaşı kısa bir kullanım süresinden sonra terkedilmeye ve unutulmaya mahkumdur. kızdan kıza değişiyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 gaaaaaayette doğru bişi. burtoya kocaman artıcıklar gönderiyorum. ps: ayrıca fenerli olmama rağmen bu topiği görünce paso şu şeyi tekrarlıyorum: ölümle yaşamı ayıran çizgi,siyahla beyazı ayıramaaaaz ki asdsdf. naaaaaalakaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 değişiyor bal gibi kasma boşuna, sen de gayet biliyorsun kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ya ne dion bilader,bilmiyorum ben öyle bişi.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 temelde aynı mantık. o ilişki ne kadar sürerese sürsün "eski sevgiliyi unutamadım" şeklinde başlayan bir ayrılık yaşanır. ve ayrılılan yeni eski sevgili eski sevgili statüsüne bile oturmaz. kendimden ve etrafımdakilerin tecrübelerinden biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 öyle olur umarım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 katılmıyorum kızın morali bozukken bunu kullanıp sonra bırakacağını.ya sen güven bana.bu taktik işe yarıyacak.bikere kızda şey olayı yok psikolojim bozukken kullanayımda sonra sallayım.ne olduğunu anlamadan bağlanıcaktır sana.birden oha nerdeyim ben nooldu biz ark.tık falan die kalır işte.ben çok kız tanıorum böyle.hatta benimde öyle olmuştu başta belki istemiyosun (ki zaman geçiriosun ama kullanayım diye düşünmüosun)ama sonra o ilgiye sevgiye alışınca kalıosun orda.ben başkasını severken aşk acısı çekerken olmuştu bu.sonra 3.5yıl devam ettik o arkadaş gibi bana omuz uzatan adamla.çokta harika bi ilişkimiz olmuştu.ama dediğim gibi tabi senin kendini sevdirme,bağlayabilme potansiyelinede bağlı bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kemal sunalın bi filmi vardı arkadaşı sarhoşken hatırlyodu falan o aklıma geldi bu duygusal kızı sömürme taktiğini duyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 eski sevgilinin ardindan cikilan insan unutulmaya falan mahkum değildir. hatta fena halde gerisin geriye asik olursunuz ve adam o ilk zamanlar adina butun cektirdiklerinin acisini cikarir. def edilirsiniz, geri gidersiniz falan yine, cunku alismissinizdir, seviyorsunuzdur. işler oyle bir noktaya gelir ki onsuz nefes alamaz bile olursunuz. kimileri adina takinti diyor, ben buna katilmiyorum. yasanmistir bu olay tarafimdan. tecrube konusuyor yani. ha bi de kötü insan siz olursunuz işin ucunda, cunku yaptiklarinizi yapmaya aslinda hiç hakkınız yoktur ve affedilmezsiniz. siz yenilenip geldim deseniz de hep o taraftan bir şüpe ile bakilirsiniz. eski sevgilinizle gorusursunuz ve bunun sonucunda "aa gitmis bitmis" der, lakin sonrasinda yine de "guvensiz" taraf oldugunuz için, terkedilmeye mahkumsunuzdur. hayat boyle oyunlar oynar size ve aksamin bi vakti aşik oldugunuz insan size serefsiz der, ceker gider hayatınızdan, sap gibi kalirsiniz. ilişkiler oyun oynanmaya gelmez arkadaslar, sozun ozu budur. bi insani seviyorsanız, o insan icin cabaliyorsunuzdur. çabanin fayda etmediği noktadaysa beklemek girer işin içine, bekle bekle ömür gecer gider. ders cikarmak da onemlidir tabi, mesela ben "yeni bir ilişkiye basladiğinda gecmisi gecmiste bırakmak gerektigini" ogrendim. ha bir de, ask icin değişmek dogru mudur? zevklerinizden, hayatınızdan vazgecmek 180 derece donmek dogru mudur sorulari kaldi aklimda. zamanla onlara da cevap bulmayı umuyorum. zaman, gec de nasil gecersen, gec bildigin gibi diyor bi şarki aynen oyle. cok darlandim sanırım okulun kantininde bir sürü gurultu arasindan bunlari aklimdan gecirirken. bir turuncu sayfaya doktureyim dedim hali hazirda konusu da varmıs. heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 tamamen basliga binayen yaziyorum zydarin yazdiklarindan tamamen alakasiz cunku opustugun, yataga atabildigin kiz, artik kiz arkindir, bunlari beceremedigin veya istemedigin kiz, kiz arkadasindir. Sana hayir diyen kizda, seni redetmistir kizdir. Kiz erkek iliskileri bu kadar basit bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 yataga atabildigin kiz arkin atamadigin kiz arkadasin mi oluyo simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 o zaman çizgi tam olarak nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 [hr] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 >_< şu yatak kelimesine ayricana bir de kilim, hey yerden firliyor afedersiniz. arkadas ile sevgili olmak arasindaki fark da ordan gecmiyor ayrica. sevgilin, eger "the one" ise, o hiç bir arkadasinin olamayacagi kadar cok iyi anlayandir seni. hali hazirda mukemmel ilişkiler boyle olanlar oluyor. yok değilse, seni anlayan arkadasindir, anlamayip bikbik eden sevgilindir diye bi kiyas yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 baştan sona okudum çok zor işler bunlar yahu. ama bildiğim bişey var. Bir kız bi ilişkide ilk araz çıkarışında bırakılmalıdır, çünkü kızlar ilgiden hoşlanırlar ve onların peşinden hep birileri koşsun isterler. Sen onun için "perfect match" olmuşsun ama o hala kafasında olmaması gereken düşünceler üretiyor neden? Çünkü seni aradığı kişi olarak görmüyodur yada eskiler aklında kalmıştır. Velhasıl eğer sen bu kızı bir önceki 1.5 sene süren ilişkisinin üstünden 2-3 sene geçmiş olarak tanışmış olsaydın harkulade bi çift olurdunuz. bu arada kızın ismi çok hoş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 abi kızı niye yatağa atıyosun biyerine bişiy olmasın narin varlıklar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Zheld said: abi kızı niye yatağa atıyosun biyerine bişiy olmasın narin varlıklar zaten bitirdin muhabbeti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 yetemenk mod ile arkadaş olmak üstündeki kalın çizgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 night906 said: senin kendini sevdirme,bağlayabilme potansiyelinede bağlı bu.. Ben ciddiye bağlıyorum şimdi. Nedir bu kendini sevdirme ve bağlamanın kriteri? Yetemenk çünkü. Hani iqsu geri insanlar olur ya benim de equm geri sanırım. Beceremiyorum bazı şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 eğer eskive sağlam bir sevgiliden ayrıldıktan sonra (ki ben buna aşık olunan sevgili diyorum) bir başka sevgili bulunduysa o kişi kaybetmeye mahkum değildir. Fakat mucize gerekir. Ben yaratamazdım mesela. night906 said: katılmıyorum kızın morali bozukken bunu kullanıp sonra bırakacağını.ya sen güven bana.bu taktik işe yarıyacak.bikere kızda şey olayı yok psikolojim bozukken kullanayımda sonra sallayım.ne olduğunu anlamadan bağlanıcaktır sana.birden oha nerdeyim ben nooldu biz ark.tık falan die kalır işte.ben çok kız tanıorum böyle.hatta benimde öyle olmuştu başta belki istemiyosun (ki zaman geçiriosun ama kullanayım diye düşünmüosun)ama sonra o ilgiye sevgiye alışınca kalıosun orda.ben başkasını severken aşk acısı çekerken olmuştu bu.sonra 3.5yıl devam ettik o arkadaş gibi bana omuz uzatan adamla.çokta harika bi ilişkimiz olmuştu.ama dediğim gibi tabi senin kendini sevdirme,bağlayabilme potansiyelinede bağlı bu.. ever pislojim bozuk kullanır atarımoalyı olmadığı için gönlüm rahat aslında. Bağlanmasını istiyorum zaten enkısa fırsatta eheh. İçten feth etmem lazımkaleyi işte yavaşça açtırıyorum aşağıdan tünelleri. oh verdiğin örnek ağzımı sulandırdı desem? =) MÜkemmel bir adamımdır o derece yani (: Zheld said: kemal sunalın bi filmi vardı arkadaşı sarhoşken hatırlyodu falan o aklıma geldi bu duygusal kızı sömürme taktiğini duyunca batu, c.tesi gecesi yanımda alkol tüketirken tartışırız bu konuyu :D viski ^^ dory said: hayat boyle oyunlar oynar size ve aksamin bi vakti aşik oldugunuz insan size serefsiz der, ceker gider hayatınızdan, sap gibi kalirsiniz. Çok sert ve çok üzücü bir olay. Gerçekten zor bir durum. :/ dory said: ilişkiler oyun oynanmaya gelmez arkadaslar, sozun ozu budur. bi insani seviyorsanız, o insan icin cabaliyorsunuzdur. çabanin fayda etmediği noktadaysa beklemek girer işin içine, bekle bekle ömür gecer gider. ders cikarmak da onemlidir tabi, mesela ben "yeni bir ilişkiye basladiğinda gecmisi gecmiste bırakmak gerektigini" ogrendim. Bekleyen derviş beklemekten gebermiş der bazılarımız. İlişkiler kesinlikle oyun değildir. Eğlenmek için olanlarda ilişki değildir zaten. Geçmişi geçmişte bırakmak gerektiğini öğrenmek çok güzel yapıcı bir davranış fakat ne yazıkki uygulamaya sokmak göründüğü kadar kolay olmuyor. asıl sorunda orda zaten. her kezin kişiliği duygusal yapısı bambaşka birbirinden. biri için kolayken diğeri için geçmiş her zaman gelecektir. dory said: ha bir de, ask icin değişmek dogru mudur? zevklerinizden, hayatınızdan vazgecmek 180 derece donmek dogru mudur sorulari kaldi aklimda. zamanla onlara da cevap bulmayı umuyorum. zaman, gec de nasil gecersen, gec bildigin gibi diyor bi şarki aynen oyle. cok darlandim sanırım okulun kantininde bir sürü gurultu arasindan bunlari aklimdan gecirirken. bir turuncu sayfaya doktureyim dedim hali hazirda konusu da varmıs. heh.. Aşk için değil, sevdiğin ve değer verdiğin insan için değişirsin. hayattan vazgeçmek uç bir nokta fakat "o"nunla yeni bir hayata başlamayı bile göze alıyorsan 180 derece çok zorlayıcı gözükmez Bu turuncu sayfaya 6 yıldır yazı yazmaktan gurur duymak lazım (: matama said: tamamen basliga binayen yaziyorum zydarin yazdiklarindan tamamen alakasiz cunku opustugun, yataga atabildigin kiz, artik kiz arkindir, bunlari beceremedigin veya istemedigin kiz, kiz arkadasindir. Sana hayir diyen kizda, seni redetmistir kizdir. Kiz erkek iliskileri bu kadar basit bu konuda. Çok kabaca yada sonuç odaklı olmuş. hemen hemen benzer düşünceler ama bu denli duygusuzca değil elbette =) Devilmanta said: baştan sona okudum çok zor işler bunlar yahu. ama bildiğim bişey var. Bir kız bi ilişkide ilk araz çıkarışında bırakılmalıdır, çünkü kızlar ilgiden hoşlanırlar ve onların peşinden hep birileri koşsun isterler. Sen onun için "perfect match" olmuşsun ama o hala kafasında olmaması gereken düşünceler üretiyor neden? Çünkü seni aradığı kişi olarak görmüyodur yada eskiler aklında kalmıştır. Velhasıl eğer sen bu kızı bir önceki 1.5 sene süren ilişkisinin üstünden 2-3 sene geçmiş olarak tanışmış olsaydın harkulade bi çift olurdunuz. bu arada kızın ismi çok hoş... Mümkün epey. perfect match olayı kulağa iyi geliyor ama asıl önemli olan uygulanması (: UMARIM.. isim güzel di mi eheh bnmde hoşuma gitti. ynalız 3329 tane espiri yapılabilir. Hangi dua? Süphanike falan sdfds axedice said: night906 said: senin kendini sevdirme,bağlayabilme potansiyelinede bağlı bu.. Ben ciddiye bağlıyorum şimdi. Nedir bu kendini sevdirme ve bağlamanın kriteri? Yetemenk çünkü. Hani iqsu geri insanlar olur ya benim de equm geri sanırım. Beceremiyorum bazı şeyleri. zor soru =) Hediye al. Şaşırt. İlgi göster. Konuşurken dinle. Konuştur. KOnuş. Sevgini göster. Mutlu et. Yanında güvende hissetsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 rebound boi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Gecenn bi yarısı oldu ama konuşyuorz hala. hayır o deilde. Şuanda görüştüğüm 3 ayrı kız daha var. biri eski sevgilim. biri ünide bana aşık olan bir kız. diğeride başka biryerden bir kız (: Bunların yanında Hanımefendi ise ayrı bir yerde. Bak yatıcam yatamıyorum. Staj yeri baktım ona, atv ve sabah binasında çok sağlam bir arkadaş vardı onunla konuştum atv ye iyi bir yere staj ayarlamak üzereyim şimdi. Deşifre olayı sayesinde parada kazandırdım epey bi. İlgileniyorum sürekli. Çok hoş bişi karşımdaki olsaydım mutlu olurdum. Umaırm fark eder bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 sevgilinin seni 7 senelik arkadaşın kadar iyi anlamasını istiyorsan ya onla 7 sene geçirmen lazım, ya da herhalde milyonda bir denk düşecek bir insan bulman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar