sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Ne Dışkapı bilirim, ne hastane. 7 senedir Ankara'dayım, hiç işim düşmemiş. Bilmem belki de gitmişimdir, ama semtin adını bilmiyorumdur. Farzedin ki Kızılay'dayım ya da Sıhhiye'deyim ya da Ulus'tayım, bu hastaneye en rahat nasıl ulaşırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ulus dolmuşları gidiyordu sanırım. hatta üzerinde emek-bahçeli-dışkapı yazar. bizim burdan(emek) çok geçtiği için biliyorum. hiç olmadı taksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ulusdaysan 317-413 felan ne bulursan bin ama, kızılay tarafına degil öteki yöne dogru.boyle ulusla aydınlıkevlerın ortasında kopru var ya, o kopruyu bıraz gecınce hastaneyı gorursun ps:2 yıl once boyleydi degismemisse oralar boyle gıdebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ulus-dışkapı dolmuşları var evet. bir de metro gidiyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Sağolun arkadaşlar, 417 miydi neydi, götürüp bıraktı az ilerisine kadar. Gerisi sora sora Bağdat misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bin taksiye aga götür de götürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 yok metro mlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Bin taksiye götürsün ha? Babamız çok zengin galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 zengin tabii. en fazla 5-6 milyon birşey ödersin. dolmuşlar da çok ucuz değil hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 5-6 milyon? Ulus'tan belki o kadar yazabilir, ama Kızılay'dan sanmıyorum. Tabi bir de trafik var. Otobüs 1.30 YTL max., tek otobüsle gidebileceğim bir yere (ki bilmediğim şey otobüsün numarasıydı sadece) taksiyle gitmem. Para kolay kazanılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 sg-1 said: Otobüs 1.30 YTL max., tek otobüsle gidebileceğim bir yere taksiyle gitmem. Para kolay kazanılmıyor. nihayet benle ayni gorusu paylasan bir pati :D bu arada ankaraliymissin, seni bulusma-event bolumune alalim yavastan.. fdssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar