Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Werewolf maaşı az bulmaktan ziyade verdiğin hizmetin kalitesizliğiyle, amatörlüğüyle utanmadan kalkıp bir de maaşını az bulmak olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Abi eksik ya da anlaşılmaz yazmışım galiba, maaşlarımız niye az lan bizim diye yapmıyorlar bu grevi. Grevciler sendikasızlarla eşit ücret istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Sendika olayına yorum yapamicam çünkü işin aslı öyle mi bilmiyorum, öyleyse de detayı nedir neden öyledir normal midir vs orasını da bilmiyorum. Benim duyduğum (ikinci ağızdan o da ilk değil) da sorunun paradan çok çalışma koşullarıyla alakalı olduğu, özelleştiğinden beri koşulların çok ağırlaşıp iş yükünün arttırılıdığı ve buna isyan edildiği yönündeydi. Herkes ayrı bi sebep söylüyor artık nedir doğru gerçek sebep orası şüpheli. Ama grev yapmayı bile beceremedikleri, saçmaladıkları da bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 eşit ücret istedikleri için vatandaşı mağdur etmenin anlamı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Sabotajdan mı, çalışmayı bırakmalarından mı bahsediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 sence? grev in çalışma bırakma olduğunu bilmeyen var mı sence? elbette sabotajdan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar