Chemical Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Bazı insanlar var, genelde kişiliği oturmamış saçma sapan insanlar, yaşları önemli değil, her yaşta var bunlardan, bu insanlar hakkında söz etmeden önce kendilerinden nefret ettiğimi belirtmek istiyorum. Kafalarını kırmak, bitmiş rapidolu vize kağıdını suya sokmak istiyorum. .remove 1 yapmak, britin ortasında .xstone yapıp etraflarını çitle çevirip fındık fıstık atmak istiyorum. Ya arkadaş biraz insan olun ya. Şimdi sınıfta bir tip var, adam üniversteye gelmiş, hala ilkokul çocuğu gibi laflar ediyor. Bir şey diyorsun, adam duruyor tutuyor bakıyor sana laf sokmak için elinden geleni ardına koymayarak saçma sapan bir laf söylüyor. Sırf bunu yapıyor herif. Bir de şu ilkokul hareketi, bi dialoğa giriyosun, tamam tamam diyor, arkanı dönüyosun senin duyucağın şekilde "çok zeki çocuk di mi" falan diyor, ya gerçekten, başkasına yapmaya bi tarafı yemiyor, malum bende saf tipi var, başkasına yapsa, ağzına vura vura döver. Sırf bana değil herkeze yapıyor. Birisi hakkında bişi diyor, ama öyle bir diyor ki kişi rahat duyabiliyor, gelip bana mı diyorsun dese, "yok canım sana demedim kendi kendime konuşuyorum hehehe" diye bir cevap vericek adam, o yüzden bişi de diyemiyorsun. Herif silgimi alıyor ve geri vermiyor, 3-B sınıfındaki kaan geliyor aklıma. Mesela şimdi sergi var, diyor kim gelicek sergiye benle diyor, sergi nerede diyorum, SEN GELME dedi adam, sergi nerede onu soruyorum ben diyorum, saçma bir yer söylüyor. Ama mesela bak, sınıfta çok sağlam çizen bi adam var, bu adamın yalakası herif gayet, ne dese gülüyor falan, kendisi bir bok yapamıyor açıkcası, sömürmek için ev ödevi falan yaptırırım mantığı falan var sanırım adamda, malum benim kara kalemim gayet kötü:b hocaya falan da aynı şekilde tabi. Ama sınıftaki diğer insanlara, tiplerine göre laf sokuyor, mesela adam onu dövecek tipteyse kaçıyor, böyle sessiz gözüküyorsa ağzına geleni söylüyor nasıl olsa bişi yapamaz diye. Mesela sınıfta en anlaştığım eleman baya geniş mesela. O yanımda olunca bişi diyemiyor. Adam resmen gz dışında attack verip gz içinde abi diyor ya. (ne kadar ultima oynuyasım gelmiş ha.) Böyle bir insan daha var, daha beter versiyonu, kız evet. Şimdi bu kız afedersiniz kendini bir bok sanıyor. Ne desen aksi bir cevap. Mesela şöyle bişi oldu senenin başında, ben sınıfta gene genel propogandamı yapıyorum (ya niye bilgisayarla yazdırmıyorlar, şablonla ne farkı var, niye rapido dersimiz var, rapido mu kalmış 10 yıl önce bitti, ne güzel auto cad falan var şeklinde) kız durdu durdu, sen çizimini göstersene dedi, saçma bir çizimimi gösterdim, "SEN ÖNCE ÇİZİMİNİ DÜZELT" dedi. Ulan ne alaka, ne alakası var auto-cad ile benim çizimimin? Kızın yaptığı şu, konu ile alakasız kişisel bir zayıflık bulmaya çalışıp oraya gidiyor. Böylece kendini bir bok sanabiliyor OOOOOH NASIL LAF KODUM diye içinden düşünüyordur. Bugün gene yaptı, cezve anlatıyo tahtada biri, arkamdaymış bu, cezvenin malzemesi ne dedi birisi sınıftan, kız aluminyumdur hocam dedi, ben de aluminyum artık sadece süt cezvelerinde falan kullanılıyor dedim, yani evinde aluminyum cezvesi olan var mı allasen, ayrıca ısı geçirgenliği de düşük, uygun olmayan bir metal, bilmiyorum niye aluminyum cezve diye atlıyor kız. Kızın cevabı, "sen malzeme dersi alıyor musun?" oldu, cevap vermedim, genel olarak biliyorum dedim, "sen malzeme dersi alıyor musun?" alakasız bir noktaya değinerek laf sokmaya çalışıyorsun cevap vermicem dedim "almıyor almıyor" dedi yanındaki birisi, kız ben cevap vermediğim halde "o zaman sus" dedi, ben de kendisine ve anasına küfrettim (içimden) bi gün suratına "pardon senin tokmakcın yok mu da böyle aksi davranıyorsun?" dicem. Böyle insanlardan nefret ediyorum paticik, ayrıca /p/ demek istiyorum patiye, i have a problem /b/ what should i do? derken ne kadar rahat bakın. Bir problemim var, sizce ne yapmalıyım /p/? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Git yat abi. Uyu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 off aga sen ne bedevi bi adamsın ya... o erkek olana vur bitane okul dışında, giriş bi bigüzel ya da sıkıştır bi yerde, kalemini bıcak niyetine dürt çocuğa akıllı ol de ne bilim. nasıl kaldırıyosun sen bu insanları bi kere ya? nasıl bu kadar sakin oluyosun. bişe deyince yapış bakalım boğazına napıcak. vurmana da gerek yok sadece yapış sen ne diyon lan akıllı ol de. zaten hemen ayrırır birisi, ondan sonra sana sesi çıkmaz. çıkarsa da artık girersin. ha yok bunu yapamam diyosan sen de ona aynı şekilde davran, laf sok, arkasından duyacagı şekilde konuş.. kıza da o dediğini de. gerçekten de. hem de biraz yüksek sesle de etraftakiler de duysun, kız da bi güzel morarsın. lan oturdugum yerde ben sinirlendim burda yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 herkes sana laf sokuyorsa uyumsuzluk sendedir.gulumsemeyi dene biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 kişisele bi de lütfen ama lütfen, her topici konu disina acıyosun artık git döv sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 burada daha çok adam görüyor ya ondandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 herkez bana laf sokmuyor, 3 sınıf var sadece bu 2 si dibine kadar uyuzluk yapıyor insanlara ve bana, aslında kendilerine uyuz olan çok, birisi dövücek erkek olanı benim üstüme kalmıcak onu bekliyorum hevesle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Çocuğa çak 2 tane, Kızada çocuğun sana davrandığı gibi davran. Morarsın sınıfta biraz. Akıllansınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 la üniversitedesin anlaşamıyorsan konuşma a kuğ cevap verme "ignore" et dünyadan "mute" yap adamı :F sallama aga boşver sakin genç yaşında kalpten gitcen:F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 chemial sorun sende olmasın yaaa : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Daya ağzına bir adet Glock, şimdi konuş de. Bireysel silahlanmaya HAYIR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 sorunum şu, düzgün bir ortamda 1-2 tane adam da diyemiyorum organizma gelip böyle artizim ben ehöho sen git çizimin düzelt diyince, o anda bir tel kopuyor içerilerde bir yerde. Yeni boyanmış arabayı parmaklamak, pastanın üstündeki son yanan mumu söndürmek gibi, gereksiz ve sinir bozucu bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Kızdan hoşlanıyormuşsun sen, hoşlanmasa bir erkeğin laf sokamayacağı kız duz not exist! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 glock fikri iyi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Catzee said: Kızdan hoşlanıyormuşsun sen, hoşlanmasa bir erkeğin laf sokamayacağı kız duz not exist! ahah, bi git, öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Hayata hoş geldin. Enjoy your AIDS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bu tarz insanlardan lafını niye esirgiyosun ki.. hata sende.. ters çık, laf söyle.. sus pus ezik gibi durma.. başkasının dövmesini bekleme.. çünkü bence başkası onu dövdükten sonra sadece dayak yediği çocuğa öyle davranmaktan vazgeçer.. sana karşı tavrı değişmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Çocuk yemek yerken masasına doğru yaklaş. "Seni öldüreceğimi sanıyosan yanılıyosun" de. "Önce karını ve çocuklarını sonra da sevdiğin herkesi elinden alıcam" de. Yemeğinden bir parça alıp içeceğinin içine at. Sonra uzaklaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 senle dalga geçerken önceden yanına aldığın sert(şılakring olursa iyi olur)ile hiç beklemediği savunmasız bi anında kafasında şakakları ve alnı dışında herhangi bir yerine olanca gücünle vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Annesine küfretmekle tehtid et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 hahahah ekmek ya lol demek istiyorum ama sadece yazabilirim "lol" Chris_Metcalfın fikrini de çok tuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Ya chemical niye foruma gelip konu açıyorsun ki? Burda o insanlara nefretini kusmakla birşey olmuyor.. Git o sana laf sokan çocuğun ağzına 2 tane vur, kıza da çekinmeden bol argo kelime süslü laflar sok bak bir daha sana bulaşan oluyor mu.. İnsanlara diş göstermezsen tepene çıkar bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Hangi üniversitedesin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 yedütepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bireysel bir durum.şiddete varmadan sakinlikle cözümesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar