Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 totosu filan açık bu heriflerin abi, nasıl şaka bu. o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 abi tuvaletin tepesine kamera falan iğrenç şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 höstt !! demekten alamıyorum kendimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 iğrenç bi şaka. yapanı olayalr soğuduktan sonra bi gece evine girerken vururdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ahaha harbi eşek şakasıymış be,kesin dalardım bende düşünemiyorum o anı yani.Bi yılanın gözlerinin içine bakacağımı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Oha artık insanlar ne yapcaklarını şaşırmışlar iyice rating uğruna. Asteroth said: Zenci amca niye korktu onu anlamadım. Aslında temizlikçilerin o durumda ondan korkması lazımdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 abi tuvaletin tepesine nasıl gizli kamera yerleştirirsin ya bunun nasıl mantıklı bi açıklaması olabilir ki .. Dava açsan sağlam tazminat alırsın bence .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 o halde dava mı düşünür insan millet popo korumaya çalışıyo teyy teyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bunun klozetten cıkanını yapsınlar adam tam oturmus montla ısını hallederken attan bısey cıkıyor... olumcul olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaohaoha.. Bana yapsalar direk tazminat dawası.. ne'dir yaw bu ! izlerken kolayda yaşaması ölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 iş yerinde açılmıyo koyim ya. eve gidene kadar sabretcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 harbiden son nokta yayını basıp o sunucu doverim bende saka olarak hele canlı yayınsa super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ulan tuvalette bile rahat yok yaw bu ne bole... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar