Rock Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Diğer hunter arkadaşlara da belki olmuştur bineğimden indiğimde petimin menüsü tekrar ortaya çıkmıyor ve peti pasive modda unuttuysam sıkıntısını siz tahmin edin artık. Bunu düzeltmek için bir yol var mı? Yoksa yedekte(varsa tabi) pet için bir macro mu tutmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Addon kullanıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 çok nadir oluyor bana. olduğunda da dismiss yapıp tekrar çağırıyorum peti düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Aynı sorun nadir olsa da bende de oluyor. Ama ben mage'im, water elemental'da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Bir kaçtane ama interface adonu kullanmıyorum. Kullandıklarım ct mod(bar modu yok), Atlas(+ench) ama kapalı, ZHunterMod(track, trap ve pet tame, heal, vs barı var), sct ve bir kaç şey daha ama hunterda devre dışılar(rogue charım da açık). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Bana son zamanlarda çok oldu ve şansa nerdeyse hepsi de passive moddayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Aynı olay bana Warlock ta oluyor. Agro almışken mounttan indiğinde oluyor. Nasıl çözüleceğini bende merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Combat içinde water elemental çıkarttığımda bana da oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 pet attack ctrl + 1 , bana da oluyo wtaer elemental da elim alıştı artık hemen ctrl + 1 yapıyrm :) hatta mouse la tıklamaktan çok daha hızlı şuanda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 warlockta bende de oluyor o. bida biniyorum iniyorum düzeliyor. ama sebebini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 o zaman hunter, mage , warlock 3lüsüne binekten iner inmez allah ne verdiyse girişecez demek ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 AV hariç BGlerde hiç şansın yok. Şahsen petimi hep aggresif modda tutuyorum. Hiç kimseyi kaçırmıyor >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Ya bg lerde 2 beastmaster petini yolladımı olay bitiyo. Deli ediyolar. Ama intikamım acı oluyo. Bide ölü taklidi yapmıyolarmı pvp de kopuyorum. Sanki ben salağım anlamaıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Salaklıkla alakası yok durumun heycanıyla bazen gözden kaçabiliyor. Örnek olarak şöyle anlatayım aynı anda(yada arka arkaya) 2 warrior charge yaptı, bir lock ve mage de aoe benzeri bol efekti birşey attılar. Tabi burda başka alianceta var. Ben ya tutatrsa diye yattım 500hp ile kurtuldum. Şans bu, tutar mı tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 benim bildiğim FD pvpde targettan çıkmak yada büyü castini bozmak için kullanılıyo, di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Fd.. yiyen player var :P. Geyik olsun diye RESIST e verip video yapmayı düşünüyordum bi ara :D.. Hunter maceram kısa sürdü gerçekleştiremedim bu düşünceyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 peki volley in animasyonunu göremeyen var mı aramızda?sade ben deil sorduğum kimse göremiyo ama ben herkezinki ni görüyom?patchten sora oldu bu repairde ettim geçmedi neden olabilir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Aket-Atum said: benim bildiğim FD pvpde targettan çıkmak yada büyü castini bozmak için kullanılıyo, di mi? Bak o kullanıı unutmuştum. Citten cins birşey. Hele birde fd yi kullandığın yerde senindışında da bir kaç corps varsa bulması zor oluyor. @St_Dreamer Video ayarlarıyla oynamayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar