Lethious Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 eskişehir'de okumak nasıldır? biraz bilgi verebilir misiniz? osmangazi üniversitesi bu arada. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Özel olarak sorduğun bişey varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 santiyede(ogude)okuyorum hazırlıklar(camlık eski tıp binası kantini eski morg sınıflarında sutun olan bina :p) mimarlık ve endüstri(bu 2si bademlikte orasıda ufak ama güzel manzarası olan bi yermiş daha görmek nasip olmadı) hariç diğer tüm bölümler meselik kampusunde mimarlar endüstri teknik resimleri meselikte alıyor meselik tamamen bir santiye görünümde dağın yamacına kurulmus giriste tıp tıpın ek poliklinik insaatı karsısı yeni ögrenci işleri insaatı az ilersi konferans salonu insaatı mühendislikler en sonda yani en yukarda orada umutsuz vaka endüstri insaatı var okulumuzda kafe tarzı bi nokta kafe var iibfnin karsısında bide ilerde cınaraltı diye yeni acılan bi yer var orasıda pastane kebapcı gibi bi yer o kadar kötüledim ama ii yönleride var spor salonu cok güzel cayır cimen bolca devlet yurdu gayet iyi ama eskişehirin üvey evladıyız tıp olmasa yüzümüze bakan yok anadolu ile hiç birseyi kıyaslama anadolu ayrı bi dünya not:eskisehir bence ögrenci sehri değil ögrenciyi .... sehridir denizi olan bi sehirden geliceksen denizi mutlaka özlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Maedhros said: Özel olarak sorduğun bişey varmı? genel bilgi istiyorum aslında. ortam vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Fiyatlar tam öğrenciye göre.Denizden geliceksen özlersin.Soğuğu kuru buz gibi esen rüzgarı çok fenadır sıkı giyinmek gerekir.Kızları güzeldir.Ev fiyatları en son gördüğümde pahallıydı öğrencilerden dolayı.Öğrenciler pek sevilmez.En azından ben öyle algıladım.Osmangazi hakkında pek bilgi veremem fakat şehirden uzak gerçi hangi şehirdesin bilmiyorum belki sana uzak gelmez.Bi sürü bina yapım aşamasında daha gelişmesi gereken bi universite ortam konusunda yine fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bende bu sene geldim osmangaziye, 9 eylulu bırakıp.ev kiraları gercekten pahalı bornova gibi yerde 350 ytl ye kalıyodum, burda 500 den baslıyo.sehir zaten cok ufak, ulasim kolay bu yuzden.okul nası diye sorarsan bi tek bildigim bizim f-5 binası bide nokta cafe var, ama ortam tiki dolu.yeme icme olayları normal sayılır, yerine gore degisiyo fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Bornovada 350 milyona kalana madalya takıyolarmış. 550 den aşagı ev yok o da en kötüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 üniv. okumak olarak bişi diyemicem ama lise okumak çok keyifliydi :) eskişehir zaten tam genç insanlara göre. ulaşım derdi yok, hayat ucuzdur bir çok şehre göre. ev kiraları için bir şey diyemeyeceğim ama bu aralar çok fazla yapılan yeni konut var. 1+1 stüdyo daireler çok fazla sayıda. uygun fiyata da bulabileceğini düşünürüm ev olarak. konaklama derdini de geçtikten sonra geleyim ilgilendiğim kısmına; gece hayatı oldukça iyidir. akşamları 10'dan falan sonra sokağa çıksan 25 yaş üstü insan zor görürsün. öğrenci şehri derler, doğrudur gayet :) yurt dışından gruplar gelir konserlere, artık bir çoğu eskişehir'e de uğrar oldu. veya türkiye geneli bi turne olduğunda ilk 3-4 şehirden biri oluyor eskişehir çoğunlukla. sonra sonra.. insanları gayet moderndir. sokakta sevgilinle rahat rahat hareket edebilirsin, uber şanslı değilsen ilgilenen olmaz. kızlar kız kıza rahat rahat gezer tozar. eğlence mekanlarında dam muhabbeti yapmazlar, gerek yoktur. (geçen sene glow diye bi yer açıldı, orası başlarda yapıyolardı da hala ısrar ediyorlar mı bilmiorum) glow'a girerken de kapının ilersinde durak var, ordan bi grup kıza sorsan muhtemelen kabul ederler yardımcı olmayı. (kötü niyetli değilseniz tabi). öyle böyle bi şehir işte, varsa sormak istediğin yardımcı olurum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Luriel said: Bornovada 350 milyona kalana madalya takıyolarmış. 550 den aşagı ev yok o da en kötüsü. aynı evde 5 yıl kaldıgım icin pek fazla artmıyodu kira.ama ben sana 550 nin altında ev bulurum, tutmaya niyetliysen B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Süper bişey.Bu sene geçen arkadaşlarım var.400 ytl'ye harika ve merkezi biyerde oturuyolar.Ortam desen zaten mükemmel.Şehir desen ucuz.4 4 lük bence üniversite hayatı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 en yaşanılası semtleri neresi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Okadarını bilemiyorum aslında eskişehirin ama batı yakası tarafı bomba sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Lethious said: en yaşanılası semtleri neresi peki? tepebaşı...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bağların arka tarafları operanın oralar bide büyükdere :P ögrenci için çarsıya yakın yerler ne bileyim stadyumun oralar vişnelik bağlar-sakarya caddesi veya okula yakın olan atatürk bulvarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 tufan 2 günde öğrenmişsin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Alcadras said: tufan 2 günde öğrenmişsin lan olm cok büyük değil zaten haftaya gelince sende ögrenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 tepebaşı,adalara falan uzak kalıyor.Odunpazarına yakın biyerde ev tutmak daha mantıklı.Hem okula yakın,hem ortama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ucuz burası. öğrenciye yer çok ama göz önünde değil. küçük lan. ayriyetten bu kadar rahat ulaşım azdır yani. güvenli şehirdir çok. kimse bulaşmaz pek. kızlar güzel. evt. :) ama osmangazililer için bişey söyleyemicem.Anadoluda hayat çok güzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 şöyle duyumlar aldım misal burda (istanbul) hisarda 1+1 dairenin kirası 600 milyon, orda 2+1 dairenin kirası 300 milyon. Geri kalan ekonomik karşılaştırmaları sen yapabilirsin d: Ama tabi kazanacağın üniversiteye de bağlı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 yok şimdi burda hakkaten çok öğrenci olunca nüfusa oranla, kim nasıl bulursa oluyor. 1+1 e 450 veren de biliyorum mesela, 500 sadece 1 oda 1 banyo genişçe aparta veren de biliyorum. Çarşıda oturup 3+1 evde, 400e bulanlar da var. of nasıl yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar