SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 PSP Slim'in işlemcisi eski kasa versiyonuna göre biraz daha hızlı, bu ve benzeri birkaç modifiye sayesinde bu model eski PSPden daha kısa yükleme süreleri de sağlamakta. Ayrıca dün bankada yanımda oturan eleman bankanın kablosuz internet sistemini kullanarak PSP Slim'inden e posta hesaplarını kontrol edebiliyordu. Homebrew yazılımlarla PS-1 ISO'larını ve bazı emulatörleri de oynatabilme potansiyelini de göz önüne alırsak şu an ideal portatif oyun cihazı gibi geliyor bana: Alma imkanı olan varsa hiç durmasın alsın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bu ay sonuna alıyorum Allah izin verirse slim alcam ayrıca hata olmasın işlemcisi hızlı değil rami fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 aldım sonunda bir tane psp slim pc ye de bağladım pc yi memory stick gibi görüyor. Dana gibi doldurdum pc yi oyunla sfdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ben psp min resmini koysam gunlerce dalga gecerler dafdasdfasdfasdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 pembemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 psp için o kadar masrafa girdim ki wireless modem alcak param kalmadı. oysaki multi yapacaktım ben loby loby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 alsammı acaba ya okul zamanı yollarda çok vaktim geçio ugrasıcak bişeyim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bi hafta once slim aldim ben de. playstation 1 / mame gibi emulatorleri nerden bulabilecegimi bilen varmi ? soyle guzel bi homebrew sitesi falan soyleyebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 QJ ps1 emulatörü yok. normalde ps1 oyunlarinin iso larini bi programla cevirip onu atiyorsun /GAME klasörüne ama internette zaten cevrilmiş resimli fixlenmiş ps1 ebootlari var. uğraşmaya değmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ben alamadım hala =( dasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ya bu mame4all diye emulator indirdimde mame romlarini convert etmek gerekiyomus galiba eski mame versiyonuna. becerebilen varmi ? hangi romu attiysam failed to emulate diyo acmaya calistigimda pspde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 kk ile taksitle en uygun nerden psp slim alınır ya? khalkedon diye bi spotcu çok güvenilir, ucuz vs 280'e satıyor fakat taksit yapmıyor, garibanız trink 280 yetelemiz yok ki ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 280 değil sordum zam gelmiş geçen hafta içinde 300 olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bi indirim bi bindiriyor ya o eleman asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 indirdiği an alıcam kafaya koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 270 ken almıştım ben mis ohh daha en ufak problem bile çıkmadı o adamdan gelen psp de. Ölü pixel zaten hiç çıkmadı ona garanti vermesi süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 taksit =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bunların şarjı ne kadar dayanıyo bilen varsa hemen yazabilirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 oyun felan oynayınca 2 3 saat max bitiyor ama müzik dinlerken işlemciyi kısıp 100 e getirirsen ve ışığı kısarsan 5 6 saat dayanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 nası ya ben arkadasın pspsinde 7 ders burnout ve god of war oynadım 6 saat eder :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Ekstra pil zımbırtılarından var mıydı? Çünkü benim normal pille 3 saat max! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yok direk psp slim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 gec kaldim mi bilmiorum ama Nintendo DS i oneririm sonra cinden falan R4 gibi mod karti ismarliyosun, nds-roms dan indiriyosun oyunlari :) (bi de micro sd kart gerekiyo, toplam 200 dolara mi ne geliyo hersey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 handgrip varsa onun içinde ekstra pilde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 psp slim+ 8gb hafiza kartı+ ekran stickeri + sünger kılıf sipariş ettim bugun, yarın ulaşır elime heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar