Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni sistem

Overlord

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşa bir sistem toplıcaz cok abartmaya gerek duymadık yaklaşık 1milyar civarı sistem onerirmisiniz ne zamandır takip etmiyordum içinde monitor+kasa+modem+yazıcı da olursa iyi olur
amd 64 x2 4400 + msi k9n sli platinium + 1gb ddr 667mhz + MSI-NX8600GT nasıl olabilir neyse bu oyle baktım iyi gibi geldi ondan yazim dedim
Sosyal ağlarda paylaş

AMD cok gerilerde kaldi rekabette, Intel Core2Duo almaya bakin, ramler de olabiliyorsa 800 olsun.

Monitor modem yazici vs. gibi ek malzemelerle 1 milyara anca ofis bilgisayari toplanir yani bu devirde. Abartmamak baska, 2 sene oncenin bilgisayarini almak baska, biraz daha paraya kiyin bence :p
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca quadcore şu an için %100 verimle kullanılan bişi de değil. dolayısı ile an itibari ile bu teknolojiye verilen paraya da yazıktır.. (bi de o çakma 4lü değilmiydi? 2tane çiftliyi bir araya getirmiler gibi bişi olması lazım core 2 extreme serisinde, yoksa ben mi yamuluyorum?)

e6550 caizdir 1000ytl fiyat sınırı içerisinde
Sosyal ağlarda paylaş

anakartı asus mvp-m2a al amd chipsetli ve ucuz, bu sistemin ihtiyacını görür kanımca. sli desteği serial ata vs. var zaten. ekran kartı olarak palit 8600gt sonic bulursan tavsiye ederim plus olanını çok aramana gerek yok sonradan oc ile aynı değere yükseltiliyor. işlemciye nerden fiyat buldun bilmiyorum ama x2 4800+ ile arasında 10 ytl oynuyor olması lazım, onu tercih et bence.

edit: ramler 800 olsun
Sosyal ağlarda paylaş

valla öyle bir günde pc toplamaya kalkmışısınki 15 kasımda AMD nin yeni çipsetleri işlemcilerinin ve ekran kartlarının tanıtımı var .Anakart AMD 770 çipsetli bir anakart uygundur zaten 8600Gt yerinede fiyat uygun olursa ATi3850/3870 bir ekran kartı uygun olur.
tabii bunların türkiyeye gelmesi 7-10 gün alabilir ,yada gelmişte olabilir ;yani kısaca arkadaşın dişini sıkıp biraz bekleyecek
Sosyal ağlarda paylaş

Asus P5LD2 X1333 , Intel C. Dual Core + Core 2 Duo ,Soc.775,DDR2, PciE
Intel Core 2 Duo E6550-2,33 Ghz. ( 4Mb., 800 Mhz.)
19 Inch Datron H983A Wide Screen , LCD
2 x 1 Gb. DDR2 Ram , 533 Mhz.
250 Gb. Serial ATA Samsung
ATX Kasa PIV (Foxconn TLA 483 , Vidasız )
18X Samsung Dvd Re Writer (Siyah , Dvd üzerine yazı yazabilen)
HP 1460 C USB Deskjet Yazıcı
Datron ADSL2+ , 1 Port (Router + Splitter)
A4 Tech KB21 Multimedya Klavye + A4 Tech OP 620 Optik PS/2 Mou.Set
ekran kartı koymadım listede 8600gt fiyatı yok ama piyasadan %20 ucuza alırım
düşünürsen ve ankaradaysan sana peşin 1000ytl kdv dahil.
( iyi niyetim tuttu götürüp toptancıdan adıma alayım ama kendin topla montaj yapmam)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...