Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Şööle güzel bi cafe ismi verin (zor bulunan bi yer olsun) Bi de sizin için özel olan bi yer, mesela moda sahilde bi bank vs... Canım sıkıldı biyerler keşfetmek istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bunları diyelim ke$fettin... e bizim için ne 'özelliği' kaldı heh :)[signature][hline]Im tasteless, there's beauty in strange places Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 1.si yanlız kalmak istiyorum... Hiçbir sağlam cafede olmuo bu 2.si sizin için çok özel anısı olan bişeyi deşmek istemem zati ölesine sordum benim özel yerimi bilen var mı acep die :)[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 git baba moda sahile ama tinerciLeri seversen.. yada 'ara' metalcileri seversen.. 'merdiven' rapcileri seversen.. uzar gider.. en iyisi git taksim arkA sokaga müzikte alternatif güzel.. içkinde var ohh.. bi güzel dağıtırsın kafanı.. ama illede yalnız kalıp düşünmek istiyorsan.. kadiköy-beşiktaş vapuruna bin 4.15 te, git gel git gel... 4.50 gibi süper bi gün batımı yakalarsın..[signature][hline]Im tasteless, there's beauty in strange places Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Saol Blue... Bu hafta kadıköyde sora sora bulucam dediğn yerleri[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 içmek uzun vadede iç karartır.[signature][hline][signature]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 taksimde ben leylek'e giderim. ----------..........----------- ----------..........----------- ------bura..........----------- ----------..........----------- ----------..........----------- ----------..........----------- ----------..........McDonalds ....................................... ........istiklal caddesi............[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 lidriel moda burun ... orda kafe falan var... saat 4.30tan sonra ilaç gibi gelir 0rdaki kayalıklarda oturmak.[signature][hline]Im tasteless, there's beauty in strange places Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 İstiklalde caminin karşı sokağında lades die bi tavukçu var bzm meşurdur git orda bi "yağda tavuk ye" sonra parmağını ye[signature][hline][signature]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 kızılkayaların hamburgerinide unutmamak lazım :)[signature][hline]Im tasteless, there's beauty in strange places Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 beyler adres tarifide yapın (blue bu laf sana :D )[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Taksim - Yoti Cafe *Minderleri super[signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Moda'da De JaWu cafe vardır ben hep oraya takılırım.. Tarifi ise şöyle... Tek büfeden modaya doğru kaptır ilerle.. sol hizzadan iki veya üç sokak sonra sola döneceksin işte o sokakta bulunmakta.. ayrıca iki dükkan yanında da Lezzet ev yemekleri isimli muhteşem yer bulunmakta.. resmen ev yemeği yiyosun ve ucuz.. iki yeri de tavsiye ediyorum..[signature][hline]Ave Caesar! Morituri te salutant! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: CaRCaRaS, 14 January 2004 19:24 tarihinde demiş ki: Moda'da De JaWu cafe vardır ben hep oraya takılırım.. Tarifi ise şöyle... Tek büfeden modaya doğru kaptır ilerle.. sol hizzadan iki veya üç sokak sonra sola döneceksin işte o sokakta bulunmakta.. ayrıca iki dükkan yanında da Lezzet ev yemekleri isimli muhteşem yer bulunmakta.. resmen ev yemeği yiyosun ve ucuz.. iki yeri de tavsiye ediyorum.. De Jawu yu biliorum ama o ev yemeği hödösünü öğrendiğim ii oldu :)[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 kadıköy rexx sinemasını karşına al. solundaki sokağa dön biraz yürü. apartmanların üst katlarında sağlı sollu kafeler war yine kadıköyde bu sefer as sinemasını karşına al. sağ çaprazda kalan sokağa dön (hafif aşağı doru yokuştur) solda nargile kafeler war güzel (hiç gitmişliğim yoktur ama ortam güzel görünüyo)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Saol Mr.Bomb rexin ordaki tüm cafeleri biliorum ama as sinemasındakilere gitmemişstim bi denicem bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Kadife sokak ya da başka bir deyişle barlar sokağı... kolpa yerler hep, en iyisi gidip sahilde oturmak... kıyıya vuran dalgaları hissetmek. hava kararmaya başladıktan sonra daha bir hoş oluyor tabi caddebostan sahilinden kadıköy sahiline kadar her yer tinerci doluyor o saatte aman diyeyim, dikkat etmek lazım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ortakapı'da aromalı kahve için. mask'ta da dondurmalı browni yiyin. içmeye akdeniz'e gidin arka sokak'ta sulu bira getirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Merak etme barış 5e kadar tekin oralar bilioruz :) Yanıma hatun kişiliği alıp dışarı çıkasım var (kızla çıkmıorum ama sefgili konumunda olmadan çıkmakta yeter) o yüzden yer öğreniorum başbaşa kalabileceğimiz sakin yerler...[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 arka sokak ve ex-bronx'un yan binasında Pendor'un binasında VIRTUAL diye bir yer açıldı sahibi arkadaşım 4 katlı canlı alternative müzik var 2. katta ( hücum kedi fln çıkıyor! ) 4. katta da elektronik müzik var 4. kat yastıklı diğer katlar normal... Yenil açıldı bu arada ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 18 yaş sınırı gibi bi sorun olucak mı? bazı yerlerde göstermelik uygulanıo öleysede özel mesajla bildiriver, cafe çok hoş bişeye benzio çünkü...[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 virtual'daydım yılbaşında. minnacıcık , çok katlı bi yer. onunla ilgili topic açmıştım ama takan olmadı pek. hakkaten sempatik bi yer. yılbaşında hücum kedi ve 100 derece çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: melun, 14 January 2004 22:28 tarihinde demiş ki: virtual'daydım yılbaşında. minnacıcık , çok katlı bi yer. onunla ilgili topic açmıştım ama takan olmadı pek. hakkaten sempatik bi yer. yılbaşında hücum kedi ve 100 derece çıktı. kız arkadaş götürebileceğim bir yer mi peki ortam olarak, takılan tiplerde önemli...[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 İçeride ortam çok güzel de bulunduğu yer pek tekin değil, onu belirteyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Hmm çok saol 18 yaş olayını belirtmedin ama sanırım içkisiz bi yer Peki senden bişey istesem özel mesajla hemen bi bakar mısın :)[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar