oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 eauehauh olaya gel.. yoksa o mu lan? ha o mu söylesin biri :D bu arada Madcat demiş zaten, stajyer topiğini oku sen dünyanın ne kadar küçük oldugunu öğrenirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 kimmis ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ahauahah benimki lan galba. da ayrıldık neyse ki. isabet olmuş. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 işin içinde olunca insan kendini anlıyor demekki :) kutluyorum laraken'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 kimmiş yaw ? D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 laraken'in eski sevgilisiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 vay be. paticik çok garip bişey var ya. ben de aynı okulda olduğum simaen tanıdığım birini bulmuştum paticikte. albüm sayesinde yine tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 çocukluk arkadaşım vefat etti geçen sene, annemler bana kaza geçirmiş diyerek istanbula cenazesine gittiler.annemle telefonda konuştuk, durumu ağır falan dedi.telefonu kapattım msni açtım.saeroslan konuşurken anlattım olayı.o da benim bi arkadaşımın arkadaşı ölmüş daha yeni falan dedi.böylecene aynı kişi olduğu ortaya çıktı.değişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ya aynı kızla bende tanışıyordum. paticik buluşma fotolarında gördüm sonra sordum evet oymuş. alternatipten tanışmıştık 1.5 sene oldu. Laraken'in kız arkadaşıymış.Patide gördüm. avakeneddarkness kendisi.ankaralı. iyi biri. dedikodu olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar