xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 başlık biraz uzunca oldu, nasıl gözükcek bir fikrim yok. umarım küçük puntolarla görünüp görselliği bozmaz. neyse.. geliyim konuya :) kişisele pek yazan biri değilimdir ama az önce başıma gelen şeyin paticik'le alakalı olması nedeniyle yazıyım dedim. (gecenin bu saatinden yapcak pek bişi yok zaten) geçenlerde facebook'ta hatunun birisi eklemişti beni, ama kim olduğu hakkında en ufak bir fikrim yoktu. acaba ilk okuldan veya anasınıfından mı ark. derken çekinerek msj attım "çıkartamadım, acaba nerden tanışıyoruz" diye. attıktan sonra da pişman oldum, kim bilir kim çıkcak, yakın biriyse tanıyamadıysam ayıp olcak diye. neyse tanıdık biri değilmiş. benimle aynı isimde birini arıyormuş, resmimin ufak halinde de ona benzetmiş, eklemiş. tanıştık falan, kaldı öyle. üstünden bi kaç gün geçti, az önce bi arkadaşla konuşuyodum. bu kızdan bahsettim, resmi görünce pati'de resmi vardı, hatırlıyorum falan dedi. biraz zorlayınca nerden hatırladığını da çıkarttı (gayet abzürd bi yerden hatırlıyormuş, kendisini buradan kutluyorum). acaba o mu değil mi derken aramaya güvenip arkadaşın aklında kalanlar sayesinde buldum o mesajı, fotoyu falan. cidden oymuş. hatta bir pati'nin kız arkadaşı sanırsam.. küçük dünya işte, sanal olunca daha da küçülüyor (ufal da cebime gir misali). facebook da şaşırtmaya devam ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 isim plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 vayy be internet o kadar büyük bi yer degil diyordum ben zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Bu konuda efsane bir potansiyel seziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bence ben çözdüm kim olduğunu. ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 isim vermiyim şimdilik, olayla ilgili 2 tane pati var sonuçta. ikisiyle de bi samimiyetim yok gibi :) ayıp olur mu olmaz mı bilmiyorum, kendileri tahmin ederler belki. (hatta 3 tane pati var da 1 tanesi fasülyeden :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 utopia said: bence ben çözdüm kim olduğunu. ehu. hadi ordan, çözmüşmüş (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 madem isim vermeyeceksin ve kimseyi rencide etmek istemiyorsun, niye böyle bir başlık açtın? o garip geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 anlattığım şeyde kişilerin veya olayın önem taşımayıp asıl vurgulamak istediğimin facebook'un dünyayı küçükleştirmesi ve beni şaşırtması oluşu nedeniyle isim vermek istemedim. ayrıca isim verirsem birilerini rencide etmiş olcağımı sanmıyorum, sadece önem taşımadıkları için isimlerini vermek istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 xaty said: utopia said: bence ben çözdüm kim olduğunu. ehu. hadi ordan, çözmüşmüş (:P) çözeceğim ki uyuyamam valla gasfg. hem madem çözelim istemiyorsun, madem önemsiz, neden iç yazmayan sen, kişisele topic açıyorsun. xatyy, bırak bu işleri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 açıkçası kim veya kimler olduğu zerre kadar ilgilendirmiyor beni, merakta etmedim ama başlığı ve yazdığını okuyunca sonda neyse diyip kesmişsin gibi geldi o yüzden dedim. feysbukta zaten millet her gün ilkokul aşklarını bile buluyor yani olay sadece buysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ilkokul arkadaşını bulma olayında iki noktayı birleştiren, matematikte doğru parçası diye tabir edilen başı sonu belli bir çizgi var. ama benim anlattığımda bir köşede ben, bir köşede hiç tanımadığım bi kız, diğer bir köşede paticik (ki burada baya çatallanıyor, bir buluşma, buluşmaya katılan biri ve yanında getirdiği kişi, ve buluşmaya katılmayan bir başka pati devreye giriyor). bir de bütün bunları bir araya getiren benim yakın arkadaşlarımdan biri (kendisi aynı zamanda bir pati). baya karmaşık bi durum yani :) ilginç geldi yazdım işte :P illa çözcez diyorsan utopia al sana biraz daha ipucu :D edit: ip+ucu=ipucu (thnx Slat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 kısaca "kızdan hoşlandım" desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 xaty said: ip ucu Birleşik yazılır değinmeden edemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Slat said: xaty said: ip ucu Birleşik yazılır değinmeden edemedim.. düzelttim sağol :) ayrıca cümlelerin ilk harfleri büyük olur, paticik özel isimdir büyük başlanır vb. 'ler de var, düzelttikten sonra fark ettim de üşendim şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 seni stajer topiğine yolluyorum =) dünya mı küçük,paticik mi çok büyük bi daha bi düşün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Tamam şimdi bunu hallettiğimize göre kızın nickini ve resmini koy, erkeğin kim olduğunu bilmemize gerek yok.. Biz de işimize bakalım.. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ya tamam ilkokul arkadaşı falan da 30 kişilik ilkokul sınıfımdan 28 kişi facebook'daki ilkokul sınıfı grubumda ya.. ayıptır yuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 xaty kız arkadaşını taglemiş - bir dost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 abi pati grubuna üyesin arklarından kim var gözüküo. bir dost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 2 tane kız varmış, nickleri elimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Ben bişiler buldum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Boynuz var bu işte . Hadi atlayın da kim olduğunu anlayalım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 paticik grubu varmı facebookta be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Facebooktayım şimdi Rusya networküne katıldım yihu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar