Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkçe komik düblajlar.

mobaran

Öne çıkan mesajlar

Ben katılmasamda bir çok arkadaş two towersda entlerin dubkajlı konuşmasının çk komik olduğunu söylüyor. Bence gayet yakışmış tabi ama o ayrı konu.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

yüzüklerin efendisinde (hangi film hatırlamıyorum) şöyle bi diyalog vardı:
-dün gece baskın yaptık, bir kişiyi bile sağ komadık
-peki ölüleri ne yaptınız
-onları da üst üste çalıp bir güzel yaktık[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion.
Sosyal ağlarda paylaş

evet hatta biyer var şeytanın avukatında keanu reaves koşuyo uşurum gibi biyere geliyor son onda duruyor orda bismillah diyo ben orda koptum zaten 8-).[signature][hline]Türk Dil Kurumu sözlüğünden alıntıdır;
"Öylesine fasarya semt takımında bile yer alamaz, her zaman yedek dururdu."

[Bu mesaj fasarya tarafından 10 January 2004 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lotr de pippin article i tuttugu zaman piskopata baglio bi yerde gandalf gelio elini yüzüne sürerken bismillah fln fln dio ama kisik sesle yapmislar allahtan lol[signature][hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki:
kim ne derse desin en pis pislik şudur abi:
özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
fasarya, 10 January 2004 21:30 tarihinde demiş ki:
evet hatta biyer var şeytanın avukatında keanu reaves koşuyo uşurum gibi biyere geliyor son onda duruyor orda bismillah diyo ben orda koptum zaten 8-).

sanırım aynı olay spider man de vardı. Spider-man'in ilk ağ ile atlama denemesinde geliyo kenera bismillah diyip atlıyo :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004
Sosyal ağlarda paylaş

eheh uzun süre içinde en çok güldüğüm olaylardan birini bu konuda yaşadım. bizim kadıköyde kopya vcd olarak resident evil almış arkadaş.

filmde bir "t virus" bir de "c virus" vardır, izleyenler bilir.. çeviren mükemmel arkadaşımız bu "t virus" u, "çay virüsü" olarak çevirmiş.

yorumsuz.

ps: c virus'u neden "deniz virüsü" olarak çevirmemiş anlamadım, sanırım ingilizcesi o kadar aşmış değilmiş. aynen c virüsü olarak bırakmış paşam.

la havle.[signature][hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

puhahah bismillah .. Spider-man ye$illi yaratıkla ( adını unuttum ) la kapı$ırken ustu ba$ı yamulunca da fessuphannallah dese ?!?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Sosyal ağlarda paylaş

türkçe dublajlı filmleri kınıyorum ve hayatta beni götüremezsiniz türkçe dublajlı filmlere.yani ne gerek var dublaja alt yazıyı okumaya mı üşeniyorsunuz ya!?[signature][hline]Türk Dil Kurumu sözlüğünden alıntıdır;
"Öylesine fasarya semt takımında bile yer alamaz, her zaman yedek dururdu."
Sosyal ağlarda paylaş

dublajlar da seni kınıyo töbe töbe

var mı boyle bi mantık ya? sen beğenmiyosan gitme, ben de beğeniyorum ama türkiyede bundan da ekmek yiyen insanlar var, herkes altyazı okumaya mecbur mu? insanlar kendi dillerinde film izleme özgürlüğüne sahip değiller mi? ayrıca az çok bilsen türkiyede dublaj işinin cogu ülkeden iyi yapıldıgını da bilirdin.[signature][hline]I look inside myself and
see my heart is black

Sosyal ağlarda paylaş

said:
ZeuZ, 10 January 2004 21:55 tarihinde demiş ki:
puhahah bismillah .. Spider-man ye$illi yaratıkla ( adını unuttum ) la kapı$ırken ustu ba$ı yamulunca da fessuphannallah dese ?!?

onun olmadığına Şükredelim di mi?[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004
Sosyal ağlarda paylaş

Siz yoksa Kanal A Şirinler versiyonunu daha izlemedinizmi???Sabah saat 6 da veriliyor.Şirin babaya soruyorlar nereye gidiyorsun diyor cumaya gidip geleceğim.Sonra iksirle büyü yapacak bismillah diye başlıyor katliam ya :D
Edit:Yazım hataları[signature][hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

[Bu mesaj Moncain tarafından 11 January 2004 01:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehuehu bende mesaj tv de şunu görmüştüm bir keresinde
transformers var çizgi filim olarak
robot soruyor ne zaman saldıracağız
diğeri cevap veriyor
allahın izniyle yarın gündüz gözüyle saldıracağız :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moncain, 11 January 2004 01:21 tarihinde demiş ki:
Siz yoksa Kanal A Şirinler versiyonunu daha izlemedinizmi???Sabah saat 6 da veriliyor.Şirin babaya soruyorlar nereye gidiyorsun diyor cumaya gidip geleceğim.Sonra iksirle büyü yapacak bismillah diye başlıyor katliam ya :D
Edit:Yazım hataları

Hani şirinler şarlı söyler.. Laaa La La La La La La La La La Laaaa....Diye
Kanal a da.. Laaa İlahe İllallah Allahu ekperrrrr[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız.
Mix Online Gaming Community
www.mix.gen.tr
Mix Yönetim Kadrosu sNaKe
Cray Totem
-------------------------------------------
voic3, 26 December 2003 23:34 tarihinde demiş ki:
onur shard geri alıdnıysa biz hala küsüz? hadi kavga edelim

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...