mobaran Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 yaw arkadasta şeytanın avukatının türkçe dublajlısını izledim. felaket komikti. yane adamlar komedi yapmışlar. bu tip filmleri nerden indirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Ben katılmasamda bir çok arkadaş two towersda entlerin dubkajlı konuşmasının çk komik olduğunu söylüyor. Bence gayet yakışmış tabi ama o ayrı konu.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 yüzüklerin efendisinde (hangi film hatırlamıyorum) şöyle bi diyalog vardı: -dün gece baskın yaptık, bir kişiyi bile sağ komadık -peki ölüleri ne yaptınız -onları da üst üste çalıp bir güzel yaktık[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ahahah üst üste çalıp muah[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fasarya Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 evet hatta biyer var şeytanın avukatında keanu reaves koşuyo uşurum gibi biyere geliyor son onda duruyor orda bismillah diyo ben orda koptum zaten 8-).[signature][hline]Türk Dil Kurumu sözlüğünden alıntıdır; "Öylesine fasarya semt takımında bile yer alamaz, her zaman yedek dururdu." [Bu mesaj fasarya tarafından 10 January 2004 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 lotr de pippin article i tuttugu zaman piskopata baglio bi yerde gandalf gelio elini yüzüne sürerken bismillah fln fln dio ama kisik sesle yapmislar allahtan lol[signature][hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: fasarya, 10 January 2004 21:30 tarihinde demiş ki: evet hatta biyer var şeytanın avukatında keanu reaves koşuyo uşurum gibi biyere geliyor son onda duruyor orda bismillah diyo ben orda koptum zaten 8-). sanırım aynı olay spider man de vardı. Spider-man'in ilk ağ ile atlama denemesinde geliyo kenera bismillah diyip atlıyo :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 eheh uzun süre içinde en çok güldüğüm olaylardan birini bu konuda yaşadım. bizim kadıköyde kopya vcd olarak resident evil almış arkadaş. filmde bir "t virus" bir de "c virus" vardır, izleyenler bilir.. çeviren mükemmel arkadaşımız bu "t virus" u, "çay virüsü" olarak çevirmiş. yorumsuz. ps: c virus'u neden "deniz virüsü" olarak çevirmemiş anlamadım, sanırım ingilizcesi o kadar aşmış değilmiş. aynen c virüsü olarak bırakmış paşam. la havle.[signature][hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Müthiş ya, hangi firmalar seslendirio bunları, gidip alnından öpmek lazım..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 puhahah bismillah .. Spider-man ye$illi yaratıkla ( adını unuttum ) la kapı$ırken ustu ba$ı yamulunca da fessuphannallah dese ?!?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 trt1 de er ryan baya komikti ya aklıma gelmedi suan ama baya gulmuştum[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fasarya Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 türkçe dublajlı filmleri kınıyorum ve hayatta beni götüremezsiniz türkçe dublajlı filmlere.yani ne gerek var dublaja alt yazıyı okumaya mı üşeniyorsunuz ya!?[signature][hline]Türk Dil Kurumu sözlüğünden alıntıdır; "Öylesine fasarya semt takımında bile yer alamaz, her zaman yedek dururdu." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 bende altyazılı filmleri tercih ediyorum...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 dublajlar da seni kınıyo töbe töbe var mı boyle bi mantık ya? sen beğenmiyosan gitme, ben de beğeniyorum ama türkiyede bundan da ekmek yiyen insanlar var, herkes altyazı okumaya mecbur mu? insanlar kendi dillerinde film izleme özgürlüğüne sahip değiller mi? ayrıca az çok bilsen türkiyede dublaj işinin cogu ülkeden iyi yapıldıgını da bilirdin.[signature][hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: ZeuZ, 10 January 2004 21:55 tarihinde demiş ki: puhahah bismillah .. Spider-man ye$illi yaratıkla ( adını unuttum ) la kapı$ırken ustu ba$ı yamulunca da fessuphannallah dese ?!? onun olmadığına Şükredelim di mi?[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 O sölediğin ölüleri çalıp yaktık lafı LOTR The Two Towers da vardı :) bende arkadaşta seyretmiştim cok gulmustum...[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xecutioner Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Bide ta..ğına yapılan dublajlar var Mesela Gladyatöre Elazığ'dan Gıllo Ali modifiyesi...[signature][hline]"Oh My God! Aliens!! Don't eat me! I have a wife and children!! EAT THEM!!!" -Bomba şahsiyet Homer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 zaten topici açan arkadaş o tarz filmleri sormuştu galiba.[signature][hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 dublajı boşverde gözleme-observing gibi çevirmeler var :)[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Siz yoksa Kanal A Şirinler versiyonunu daha izlemedinizmi???Sabah saat 6 da veriliyor.Şirin babaya soruyorlar nereye gidiyorsun diyor cumaya gidip geleceğim.Sonra iksirle büyü yapacak bismillah diye başlıyor katliam ya :D Edit:Yazım hataları[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology [Bu mesaj Moncain tarafından 11 January 2004 01:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ya bu şirinlerde tr nin en büyük geyiklerinden biri olmaya doğru gidiyor[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Dalga dublaj tarafından yapılmış konya konuşmaları var izlemenizi öneririm .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 mesaj tvde seyretmistim bi kere sirinleri eleman soruyo : sirin baba nerde baska bi eleman : sirin baba cuma namazina gitti diyor muahuah allahin yobazlari ya[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ehuehu bende mesaj tv de şunu görmüştüm bir keresinde transformers var çizgi filim olarak robot soruyor ne zaman saldıracağız diğeri cevap veriyor allahın izniyle yarın gündüz gözüyle saldıracağız :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: Moncain, 11 January 2004 01:21 tarihinde demiş ki: Siz yoksa Kanal A Şirinler versiyonunu daha izlemedinizmi???Sabah saat 6 da veriliyor.Şirin babaya soruyorlar nereye gidiyorsun diyor cumaya gidip geleceğim.Sonra iksirle büyü yapacak bismillah diye başlıyor katliam ya :D Edit:Yazım hataları Hani şirinler şarlı söyler.. Laaa La La La La La La La La La Laaaa....Diye Kanal a da.. Laaa İlahe İllallah Allahu ekperrrrr[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe Cray Totem ------------------------------------------- voic3, 26 December 2003 23:34 tarihinde demiş ki: onur shard geri alıdnıysa biz hala küsüz? hadi kavga edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar