kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Selamlar, gayet küçük bir evde yaşıyorum, eve durmadan bir şeyleraldıkça yaşama alanım daralıyor ve de paraya da ihtiyacım var vs... kitaplarımı da satıyorum bu yüzden vs. popüler serilerden: Unutulmuş Diyarlar (Forgotten Realms) Kara Elf Üçlemesi Anayurt - 1. Kitap Sürgün - 2. Kitap Göç - 3. Kitap Ejderha Mızrağı (Dragonlance) Güz Alacakaranlığının Ejderhaları - 1. Kitap Kış Gecesi Ejderhaları - 2. Kitap İlkbahar Şafağı Ejderhaları - 3. Kitap J.R.R. Tolkien Kitapları The Silmarillion (eng) Silmarillion Yüzük Kardeşliği - Birinci Kısım Kralın Dönüşü - Üçüncü Kısım The Tolkien Companion by David Day (eng)(harflere göre düzenlenmiş orta dünya ansiklopedisi) kalınlık/baskı kalitesi gözekmeksizin: tanesi 5 ytl kitapların hepsi kaliteli durumdadır; yırtık, yazılı, yıpranmış kitap yok aralarında. diğerleri: Arthur C. Clarke "2001 Bir Uzay Macerası" Aldous Huxley "Brave New World" Emile Zola "Germinal" Franz Kafka "Dönüşüm" + "Dava" Franz Kafka "The Transformation and other stories" (eng) Knut Hamsun "Göçebe" Philip K. Dick "Karanlığı Taramak" Philip K. Dick "Mars'ta Zaman Kayması" Stephen King "Büyücü ve Cam Küre" (Kara Kule 4) Stephen King "Drawing of the Three" (eng) (Kara Kule 2) Ursula K. Leguin "Atuan Mezlarları" Ursula K. Leguin "Mülksüzler" aslında yeter ki birileri alsın şunları yer açılsın, toplu alımlarda her türlü indirim yapılır =) Ursula K. Leguin "Öteki Rüzgar" istanbul'dayım etiler / kadıköy / beşiktaş / taksim haftada 1-2 buralardayım ptt ile istanbul içine de 1-2 ytl'ye gidiyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Karaelf üçlemesini kaça bırakırsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 5er ytl demişsin görmedim.Üçünüde alırım ama İzmir'de yim nasıl olcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 The Silmarillion (eng), bende bu kitabı istemekteyim aslında, ama aynı şekilde bende izmir'deyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 türkçe silmarillion'u da ben alırım ben de izmirdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Ursula Leguin kitaplarına ve Silmarillion'un her iki dildeki versiyonuna talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 okuldan (koç univ.) ptt'den yollayabilirim / veya ödemeli kargo o da ucuz univ. içi olduğu için... yani ödeme nasıl olur hm havale eft olabilir de nasıl isterseniz bilmiyorum pek bir fikrim yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Arthur C. Clarke "2001 Bir Uzay Macerası" Philip K. Dick "Karanlığı Taramak" Philip K. Dick "Mars'ta Zaman Kayması" özel mesajda belirtmiştim gerçi ama buraya da yazayım dedim,birde bir kitap daha ekledim listeye :) Bu üçüne de ben talibim,büyük ihtimal alacağım,alışverişi nasıl yapacağımızı özelden iletirsen memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Satılmamışsa, Silmarillion Türkçeyi Alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 eskişehirdeyim ejderha mızragı seris satılmamıssa talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Kertenkel Kara Elf üçlemesini alıcam yol söyle alıyım aaa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bende ravenloft kitaplarını arıyorum satanlara duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 nedir son durum ne sattın ne kaldı elinde?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 stephen k. leri alırım satılmadıysa. 5 er ytl mi bide cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 güzel fiyatmış satılan varmı yoksa hepsine talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 son durum nedir hangilerini sattın bende bi kaçına talip olabilirim ona göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 me too,bi listeyi yenilesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ben 3 kitabı alıyorum demiştim hatta kararlaştırmıştık bile alışverişi nasıl yapacağımızı ama daha ses çıkmadı.Sanırım vazgeçti satıştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 neler kaldı ben de alıcaktım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ben de bi ara arşiv yığacam buraya fakat yazması bile 1 saat tutar onun için üşeniyorum asdf. haydi hayırlı traşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 darkrider bende önce davranmış Dick'in kitapları için ): hiç memnun değilim bu durumdan ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 orta dünya ansiklopedisinede ben talibim kaldiysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 tolkien + dragonlance satıldı gerisinden de bir kaç tane satıldı diğerleri raf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Philip K. Dick "Karanlığı Taramak" Philip K. Dick "Mars'ta Zaman Kayması" bu ikisine talibim bende satılmadıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 The Tolkien Companion by David Day , bu satıldı mı acaba? satılmadıysa bende koc unv sinin orada oturuyorum. hemen alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar