Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türksün değil mi?

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Az önce Yahoo Games'de satranç oynudum. Ana ekranda(Oyuncuların, masaların falan olduğu ekranda) bir mesaj belirdi ;

cumhursipahi : fenerbahçe is the greatest

İnsan Türk olunca 100 kişinin arasından bile olsa kendini gösteriyo ya. :-)[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

komik. ama komik olan fenerbahçe yazması. kimse yanlış bi şey yazmış fenerbahçe yerine Galatasaray yazması gerekliymiş.
*!en büyük hangisi tartışmasını başlatır kaçar...*[signature][hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek
There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be
But I hardly know this beauty by my side
I'll never for get, the way you look tonight
The number you have dialed is walking with his wife please, try again later.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam GATA'da diş protez uzmanı çıktı yalnız ya :)
Konuşuyorum şu anda, çok ilginç bir insan. Bu arada bir başka Türk daha geldi masamıza ve adam (Fenerbahçeli) tek kelimeyle harika oynuyo :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

yaa bu işin eğitimle ilgisi yok arkadaş.
ben anlayamıyorum gerçekten nasıl birşeyidr nedir..
ne adamlar var okulda adam prof olmuş giriyo derse kim fnerli kim gs li önce onu soruyo falan maçlardan sonra maç muabbeti yapıo derste..
kültürle eğitim seviyesiyle alakası yok valla. bence araştırma yapılması gereken bir konu.[signature][hline]
Qui Bono?
Sosyal ağlarda paylaş

Yine de, ilk gördüğümde 15-16 yaşlarında bir liseli diye düşünmüyo değil insan. Kaç kişi tahmin edebilir ki bir diş doktorunun satranç oyununda "Fenerbahçe oley oley" diye bağırıcağını?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bu takim tutma hadisesi egitim, kultur vs gibi seylerden cok bagimsiz, burada da derse ne bilim dallas mavericks sweatshirt'uyle falan gelen hocalar var :)
egitimli, kulturlu insan takim tuttugunu her sartta belli edebilir ama mesela bu yuzden adam dovez, oldurmez, maca kavga icin gitmez... fark burda
Sosyal ağlarda paylaş

Bu aslında biraz frp oynayan adama çocukmusun demek gibi oldu. Çok yüzeysel bir nitelendirme.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

EveK eğitim düzeyiyle alakası yok.

Makine mühendisi olan bi insan bile çıkıp tv ye NANEEEEEEE!!!!!!!!!! diye bağırabiliyo yurdumda =p[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Sosyal ağlarda paylaş

Fanatikliğin eğitim düzeyi ile ne alakası var?
Türkiye de hatta dünya da çoğu üst düzey yönetici fanatikmiş.
Eğitim düzeyine niye bağladınız onu anlamadım ben?

Coca-Cola İngiltere sorumlusunun göbek adı Manchester sırf sevgisinden geçen gün gazetede yazıyordu.[signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...