_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 abi birinden batırdın mı yatıyo direk ama 1 vize 1 final olunca. gerçi bilmiyorum 2 vize olunca not yüzdeleri nasıl oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 8 dersten 50nin üstünde 2 tane var lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 o 06 nası oluyo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 sorma valla ben de çözemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 kompleks 70 teyteytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yrn mechanical vizem var bu da patlarsa 3'te 3 olcak of=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ritm Eğitimi ve Dans II. vize itibariyle sıçmış bulunmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Malzeme1-12 Dinamik-22 Mukavemet-32 Diferansiyel Denklemler-40 Ya 2 tane daha dersim vardı aklıma gelmio şimdi, anlıyacağınız tamamen batmış haldeyim.Ha türk dili dersi vardı bide ondan bugün sınav olduk. Artık repeat in çok iyi bişey olduğunu ortalamamı yükseltmem ve alt dönemdeki insanları tanıyabilme fırsatı olduğunu düşünmeye başladım:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 69 almışım 1. aylık sınavdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 sosyal istatistik vizesinden 30 üzerinden 20 aldım -.-. Curve 23 çok uyuz oldum çok.. o kadar da ii geçmişti -.- CB almam gerekio o dersten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 3. vizeye girdim bu da patladı finallere fena çalışmam gerekicek sanırım geriye 3 vize daha var,yarınki en zorları onu geçtim zaten perşembe ev cuma günkilerden iyi not alırım ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Ohh Engineering Graphics ten 88 aldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bende ingilizceden 87 aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Karar Teorisi sınavından cıktım 2 tane kaldı. Edit: Kafa uçmuş başka sınavın ismini yazmışım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 istatislik 21 programlama 15 gerisi süper.sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 birinci vizelere kapak acmayıp aksam sabah gezerek gerekirse kalırıöm leen zaten hazırlık okutmadılar diyerek aileme kızarak girdim lakiin fizikten 68 giriş dersinden 85 alınca resmen biyerlerim kalktı.kendimi bir illah hissettiim..ama ikinciler acı olacak gibi hissetmekteyim cunku bu ay okul kullanmadım pek.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 allahın math 101den 27 aldım onun haricinde sosyoloji 75 edit: kufurun hicbir seklini tasvip etmiyoruz, kisaltma da olsa kufur kufurdur/aquila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Son gece çalışırsan öyle olur tabi syn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 curve 46ymıs ne inek milletiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 vizelerim bitti hepsi ne iyi ne kötü:D geçmeme yeticek yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 yarın ekonometri var. bu gece uyumayıp sınavda uyumayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Benim matematiksel iktisat ve para teorisi sınavlarım var, uyuamam gerekiyor uyuyamıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 soyut cebir 70. tey tey tey. paso 70 çakıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Teknik resim - 95 Fizik I - 60 Elektrik MAkinaları - 40 Makine Müh. Giriş -40 Malzeme - 2 Diferansiyel Denklemler - 1 şu an açıklananlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 econ101 2.vizesi bugün bana girdi. 30-40 civarı bir şey bekliyorum. curve'ün düşük gelmesini umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar