Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vizeler Nasıl Gidiyor?

AthleT

Öne çıkan mesajlar

benim finallere kadar bitmiyor sdf

bölüm dersleri (genetikler sdf) genelde 60-70 arası matematik ve fizikler 80-100 arası felsefelerden biri 50-60 diğeri 90-100 gibilerden hepsinin ortalamasını alırsak 70-80 gibi ediyo sanırım sdf sınav notlarını niteliksel olarak hatırlıyorum.

bölüm derslerini komple sallamadayım hiç bir derslerine girmiyorum sadece sınavdan önce 1-2 gün okuyup giriyorum. matematik ve fiziklere baya yoğunlaştım nası olsa yüksek lisansta bölüm değiştircem sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
irin said:
erucalavera said:
genel kimyadan 91 almışım.
oha
OHAAA!
geçmiş olmama rağmen,O-haa Pis makinacı!

lisede kimyam rezalet derecede kötü olduğundan 3 gün önce başladım ilk vizeye çalışmaya, onun etkisi oldu baya eheh

2.vizeden de max 30 aldım sanırım, davutpaşaya gitmeye üşenmesem öğrenicem notumu ama, kadıköyden oraya gitmek...
yoo dostum yoo! :P
Sosyal ağlarda paylaş

3 tanecik finalim var
diğerlerinin hepsi proje teslim bi tane de açık jüri. o yüzden 2 hafta önce başladık uğraşmaya.
tarihleri de 24 haziran fln.
:(

keşke şöle final vize haftam olsa çalışsam sonra bi sonraki final-vize haftasına kadar yatsam. o kadar zor ki dert ki şu mimarlık her hafta her gün bi şeyler yapıp çiziyoruz. diğer bölümler gezio, biz final haftaları rahat ediyoruz:D (projeler bitmiş oluo teslim ediyoruz, bir iki teori sınavına giriyoruz bitiyo :D)

ama hele açık jüri diye bişey var
projeyi 30 kere sabahlayıp bitirmen yetmiyor bi de 4-5 tane entelin karşısına çıkıp anlatıyorsun. azına sçıyorlar fln:P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...