Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Sorun diye düşündüğüm şey bugün farkettim ve okadar bakmama rağmen bulup çözemedim, uyuz oldum hatta.24saattir uyumuyorum onun da etkisi olabilir bu işte,neyse. Winampte şarkı çalarkene ana pencerede mouse wheel up & down yaparak sesi alçaltıp yükseltebiliyoruz ya,işte ben o up işini yaparken sadece winampin kendi volume'u yükselmiyor; volume controldeki wave'de tavan yapıyo otomatik.Onun da sesi çoğu zaman bozduğuna inanıyorum (genelde %55-60da falan tutardım o yüzden).Yarım saattir hem winampin hem creative volume controlün options kısımlarını kurcalıyorum bir türlü çözemedim şu işi biri sevabına yardım etsin lütfen kafam basmadı şu dakka itibariyle pes edip size attım topu. teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 mouse ayarlarına bak, onun dışında winapmta options ta global hot key olayı var oraya bak bi istersen. oralarda bişe olabilir. bende öyle bi sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Winamp'ın asıl o tekerleği arada sırada şarkı değiştirmek için kullanmaya karar vermesi var ki o da kıl bir şey. Sesi açıcam, yardırıyorum yukarı tekerleği, 23 track atıyor bir anda. Şafıl zaten, bir anda alakasız bişi giriyor falan =) Ben de ona bakayım bari bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 griswold bende de tam tersi var abi, listede gezeyim diyorum sesi açıp kapatıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 aktif pencere olayına dikkat edin. playlistle şarkının calma bilgisi olan yerler bagımsız. mesela playa basıp sonra scroll la oynarsanız ses ayarı artar azalır, playlistte bi yere tıklamak gerek playlistiin akitf olması için. eski winamp gibi yani.. aktif olan yer parlıyod ust cizgisi. ama bunda öyle bişe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Eğer Logitech ise yazımında programa göre tuş atama gibi bir güzellik var. Logitech değilse de belki aynı işi gören benzer bir yazılım vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 olay global hotkeysdeymiş sanırsam dün enable etmiştim şimdi disable ettim gitti gözüküyor..ben bi ayar çekim o hotkeylere en iyisi teşekkürler :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ben de klavyedeki media tuşlarını kullanamıyordum winamp 5.5'te, sonra global hot keys kısmını enable yapınca düzeldi sorunum. delirecektim nerdeyse. sana da farklı bi sorun denk gelmiş demek ki. sorunun nedeni sanırım skinin yeni olmasından kaynaklanıyor. eski winamp sürümlerinde skin değiştirdiğim zaman media tuşları yine çalışmıyodu ben de. skinlerle alakalı olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ben oturdum sildim tüm hotkeyleri sadece next/previous in playlist ve pause/play ayarladım kendim yetti gibi.umarım bahsettiğin skin deiştirme işinden böyle oynaklık yapmaz zaten shoutcast için tutuyorum programı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bendede sesi mouse wheella veya normal kendimi saga sola ceksemde winampin sesi hic kisilmiyo nedendir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bende de dün biara öyle bişeyler oldu onu Preferences--->output>nulsoft crossfading output'ta aşaada volume control var ordan düzeltiosun galiba.düzeltiyosun derken yanındaki tick'i kaldırdıysa birisi ondan sorun olmuş olabilir..ben dün o volume controlun altındaki alternative bilmemneyi aktif etmiştim o zaman senin sorunun aynısı olmuştu :) bi de hazır topik açıkken herkes soruyo,ben file load olayını da bulamadım bi türlü :) çok sayıda şarkı atınca scrolla aşaa indikçe bilgilerini load ediyo yada direk o şarkıları atarken load ediyo ya o seçeneği bulamadım..hayvanlık edip 20bin şarkı attım 20bin şarkının bilgisini görmek amaçlı scroll down yapamam 30saat bunu da bi bilen sölesin sevabına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 tam olarak ne sordugunu anlamadım ben ya, biraz daha açarsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 edik : türkçemden utandım sildim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bi ayar var ama o işe mi yarıyor tam anlamadım. opitons-preferences-general prefereces-titles sağa bişeler diyo ordakilerden biri olabilir. bana değil gibi geldi ama denemekte yarar var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 aha oymuş buldum sonunda saol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar