dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Yaw şöyle bi program var mı acep ? Bir kaç tane rar dosyasını eklicem böle listeye fln .. sonra onları arka arkaya extract edicek .. Rapidshare'den öküz gibi abandıktan sonra hepsini tek tek extract etmek bayıyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ya hazır konu acıkken bende bişi sorsam :) mesala torrentte bişi cekiyoruz 52 parca rar geliyor , peki ben elimdeki buyuk tek aviyi nasil boyle 52 parca rar halinde bolebiliyorum?tersi lazim bana işlemin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 GEd said: ya hazır konu acıkken bende bişi sorsam :) mesala torrentte bişi cekiyoruz 52 parca rar geliyor , peki ben elimdeki buyuk tek aviyi nasil boyle 52 parca rar halinde bolebiliyorum?tersi lazim bana işlemin yani rarlarken ayarı oluyo sanırım onun, hatırlıyorum öyle bişey. cd için mesela 700er mb lık parçalar halinde bölüyo falan.. kurcalarsan bulursun winrar da var öle bişe yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 DeathMoon:Ben öyle bir program bilmiyorum ama çözüm olarak şunu önerebilirim: Bütün Winrar arşivlerini aynı kalsöre koy,herhangi birini aç tepedeki ... ya bas. bu sayede klasördeki bütün dosyaların listesi gelicek,senin durumunda bu dosyalar .rar arşiv dosyaları oluyor. Sonra sırala sağ tı extact yapıcaksın el ile yada kısayol tuşu var onu kullanıcaksın. GEd:Bilmiyorum hiçbir fikrim yok ve bence otipleri değilde DVD-RIP'leri indir daha iyiler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 şu şekilde partlara bölebiliyosun.. en azından böyle olması lazım hiç denemedim daha önce (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ha o mesela 50 tane rar dosyasından oluşan oyunlarda fln sorun olmuyo birbirine bağlı oldugu icin ama mesela 10 sezonluk southpark indirdim abi her bolum 2 rar dosyası ebem ağlıyo ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bütün rar dosyalarını seçip buraya çıkart de gerçi hepsi aynı anda başlar, bilg kasılır ama işe yarar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 hepsi aynı anda başlamıyor ki. ben gayet hepsini seçip çıkart diyorum sırayla çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 evet hepsini seçip buraya çıkart demen yetiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bunu denememiş olmanız daha komik geldi bana ehue :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ama bunlar benim soruma cevap deilki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bak şimdi klasörü aç. sağdan boş bi yere koy mouse'u, basılı tut sürükle bak kare oluyo, rarları seç mavi mavi olsun hepsi, sonra birine sağ tıkla extract here de hepsi çıksın neden tek tek uğraşıyosun abi ehueh. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Nasil degil? Sec iste 10 tane rar dosyasini Ctrl ile, sonra sag tusla surukle acmak istedigin yere, Extract Here de, sirayla acar hepsini. Sifreleri varsa hepsine tek tek yazman lazim ama, ayni olsa bile hepsininki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 hmm, rapid dediğine göre, sen part halinde mi indiriyosun sordugun o mu? eger oysa herhangi bi parta sag tıklayıp buraya cıkar dediğinde tüm parçalar birleştirilip çıkarılıyo zaten, ama bu değil gibi senin sormak istediğin. biraz daha açık olursan ii olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 anaa hepsini seçip extract files deyince oluyomuş :D ben içini açıp sürüklüyodum tek tek asdfasfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 e dedik o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 hey yarabbim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 silin bu topic'i benden bi tane daha çıkmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar