ad3m Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Abi <3 water shield ne olmuş böyle elemental olarak nonstop farm ^^ Ps : Aj gibi kasıyorum yakında akıcam auchindoun semalarında lightining capacitor olarak takılıp nam salacam sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Absolut said: İşte blizzinkini sevmiyorum cunku minicik ve ilginç şekilde her zaman çıkmıyor bende nedense :) pitbull dene bence, parti nin manasını buffını, her elemanın targetlerini hatta castbarlarını bile görebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Pitbull gerçekten harikadır. Çok janjanlı değildir, ama her türlü bilgiyi sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 valla hepsini okuladım ama bana göre benim classıma göre yorum açık ve net Hunter > casters veya Hunter = Anticaster Hunter forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aether Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 holy priest ciddi, discipline priest kaydadeger $ekilde bufflanmi$tir. bloodlust ve blessler sayesinde ve class ini iyi oynayabilen userlari yitirmesine bence blizz guzel bir yanit verdi bu patchle. holy priestler de ciddi bir hps arttirimina gidilmis oldu. bu da demektir ki dengeyi bozmamak kaydiyla more priest = low healer slot. lakin t5 2 set bonusu kucaklami$ ve pro gamer olan bir priestin uzerinde mana pot bulundurmasina gerek kalmami$. ayrica goz ardi edilen circle of healing, prayer of mending e de cok guzel fixler gelmis. bufflarin manalari 3-4k gibi anlamsiz rakamlardan a$agi cekilmi$ cokta guzel olmu$. lafin kisasi dogru talentlar ve class in hakkini verebilecek bir oyunculuk ile priestlerin raidlerdeki rolu cok daha ciddi bir hal almi$. ltf pls t$k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar