Zheld Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 adam gayet mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 MarcOConner said: acaba elinden yaprak koparınca acıyomu şimdi agacların halini anlamıstır... rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jamstime Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Birden aklıma namaz kılan ağaç geldi eheuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 O ne lan !??? ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Çok fena :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 şaka yapmıyorum çok kötü hissediyorum şuan midem kalktı başıma fazla kan gitti heralde zonkluyo falan çok kötü oldum of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Allahım sana geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 kötü = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Allah şifa versin karısının terketip gitmesine ayar oldum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Supradyn said: Llama said: a vitamini ile geçicekmiş a vitamini eksikliğindenmiş neyse nası alıcaz biz bu vitamini, nerde bulunur Luriel said: ciğer, süt ve yumurta. Esefle kınıyorum kendimi öneriyorum. ahaha komikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 çok kötü bi durum ya insan içine çıkmassınız:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bide gülmüş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bi serpentin balıkcı dedeye laneti galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 gerçekten çok ilginç ya , allah kimsenin başına vermesin. Abi bence dalga geçmeyelim benim bildiğim kadarıyla bu tip şeyler ile dalga geçmek çok günah(inanana tabi)... not: Bu arada balance druid ağaç forma geçmez , resto druid ağaç forma geçer :) balance druid baykuş oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ya çok kötü oldum ya yazık yaaa =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 inşallah o doktorun dediği gibi 1-2 aya kadar iyileşir ya, çok üzücü bi durum. aklıma geldikçe bi tuhaf oluyorum :( ama bi de şeyi merak ettim, adam bu zamana kadar doktora görünmemiş mi? ya da göründüyse nasıl anlamamışlar olayı? sadece bi vitamin eksikliğinden kaynaklanıyomuş, ona da şaşırdım doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Haberle ilgili daha düzgün bir kaynak, videolarda var!! Treebeard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 adam gayet gülüyor, mutlu sanırım o el nedir yahu dal olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 pinokyo gibi lan B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 gercekten cok enteresan, HPVnin boyle bisey yapicagi onceden bilinmiyodur heralde, turunun tek ornegi adamin durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Of lan yazık adama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 çok kötü yaw =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 oha cidden ağaç o.O reaper olmuş adam. düzelir inş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 of içim eridi,yazık yav :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Zamanımda benim de siğillerim vardı da, 2-3 tane minicikti, bu adam aşmış artık. Barkskin falan castliyor herhalde. Şaka bir yana, gerçekten üzüldüm, umarım yakın zamanda iyileşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar