Cinruhi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Performansı arttırmak için değil de laptop'u extradan bi monitöre daha bağlamak için SLI laptop bakıyorum. Yani performans yerine çift ekranlı kullanım için geliştirilmiş ekran kartlı laptoplar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bildigim kadariyla cift monitor olayi icin sli veya crossfire sart degil, sli ve crossfire tamamiyle performans amacli. cift monitor destekleyen ekran karti olan bi laptop isini gormesi lazim diye dusunuyorum ama laptoplarla cok aram yok o yuzden ornek veremicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 s-video'dan bağlayabilirsin dicem de monitör desteklemez ben lcd televizyona bağlayıp dual yapıyordum... SLI laptop'a gerek yok diye biliyorum ben de, ama destekleyen ekran kartı lazım laptopta mesela VGA + HDMI çıkışı varsa dual oluyor (birini vga'dan birini hdmi'dan bağlıyorsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ya bu wiki'den de okuyup anlamaya çalışıyorum ama kafam biraz karıştı. bu çift çekirdekli işlemciler, çift monitor için avantaj dı sanıyorum. yani mesela laptop alırken neye bakmam gerek çift monitör için? wiki'de dvi'dan filan bahsediyo. pek bişi anlamadım.. ben mevcut laptop'umu tv'ye filan bağlayabiliyodum ama birinden birini seçmemi istiyodu.. çift çekirdek olsa izin verecek mi yani? bir de merak ettiğim , direk laptopla alakalı değil ama, ekranın birinde full screen yapınca iki ekranı da mı kaplıyor yoksa o ekranı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 allah allah cift cekirdekle cift monitorun alakasini ilk defa duyuyorum. zaten alakali olsa bile artik cift cekirdek olmayan islemci kalmadi gibi bisi cok az var. senin ihtiyacin olan esas sey cift dvi veya d-sub cikisli yada dvi+dsub falan cikisli ekran karti olan bi laptop. sli la alakasi yok eminim hatta soyle bisi var sli bi laptopa nasil yapilir dusunemiyorum bile yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Onların ayarlarının olması lazım.Olayın çift çekirdek ile bi alakası yok.Üzerindeki çıkışlarla alakası var.DVI mı yoksa D-sub'mı.Yada hdmi mi.Aynı anda 2 tane monitör yada monitör+tv yaparsan olayı halledebilmen lazım. Sli laptop şuan için fantazi sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 o değilde toshiba canavar yapmış. Ama para lazım almaya (: http://shiftdelete.net/site/content/view/2122/66/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ailenware'nin sli laptopları olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 tıkla burda var bak sli laptop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Cinruhi said: ya bu wiki'den de okuyup anlamaya çalışıyorum ama kafam biraz karıştı. bu çift çekirdekli işlemciler, çift monitor için avantaj dı sanıyorum. yani mesela laptop alırken neye bakmam gerek çift monitör için? wiki'de dvi'dan filan bahsediyo. pek bişi anlamadım.. ben mevcut laptop'umu tv'ye filan bağlayabiliyodum ama birinden birini seçmemi istiyodu.. çift çekirdek olsa izin verecek mi yani? bir de merak ettiğim , direk laptopla alakalı değil ama, ekranın birinde full screen yapınca iki ekranı da mı kaplıyor yoksa o ekranı mı? çift monitör için ekran kartı girişinde ekstra bir monitör girişi olmalı. ekran kartının çift işlemcilisi çıkmadı zaten daha. kaldı ki çift işlemciyle çift monitörün alakası yok. laptopu alırken bakarsın, yanında 2. monitör için giriş var mı. eğer 2. monitörü takabileceğin (1. monitör laptopun kendi monitörüdür) yer varsa, yeterlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Selam, Acer marka laptop'uma taktım emektar Sony 17" G200'ü paşalar gibi çift ekran kullanıyorum. Çift ekran kullanımda laptop ekranını hariç tutuyorsan o başka. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 SLI a gerek yok.denmiştir kesin. kıytırık 9600xt ekran kartıyla bile çift ekran baglıyorduk.destekliyordu canavar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar