Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ogrenciyim para kazanmam lazim.


Tremour77

Öne çıkan mesajlar

Simdi Parasiz pulsuz gezen bi ogrenciyim.Yeni bi gitar almak istiyorum.Bunun icinde para lazim tabiki.Haftaliklarimdan biriktiriyorum ama yetmiyor.Ekstradan ne yaparak para kazanabilirim sizce.
Niteliklerim:
-İnglizcem cok iyidir.
-Uzun Zamandir Elektro gitar caliyorum.Harmonik,nota bilgim de var.
-Bayagi bayagi Buyuk bi Anime,Mp3,Film,Dizi Arsivim var.
-Satilcak kitap,MTG kartlari falanda varda satmak istemiyorum pek.
Onun disinda Pek bisey aklima Gelmedi.Mantikli ve cok geyik olmayan dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çeviri için iyi bir yer bulursan çok süper olur. Genelde bir tanıdık yoluyla bulunanlar daha çok para veriyor, diğerleri hem daha az veriyor hem geç veriyor bekletiyor falan. Yani çeviri işini iyi araştırırsan sayfası 10-15milyon gibi gayet süper fiyatlara çeviriler bulabilirsin (gerçi bunlar teknik çeviri olduğu için zaman zaman baş ağrısına neden oluyor) ama güzel yanı bir haftaya yayamak yerine gaze gelip bir haftalık işi bir günde bitirmen ve haftanın geri kalanı büyük ölçüde rahatlamn gibi durumlar olabiliyor. Bir de tabi evden yapıyorsun en güzeli, çalışmak istemediğinde boş boş zombi gibi çeviri yapabilirsin denedim oluyo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Slat said:
Broşür dağıtımı, anketörlük, bim'de poşetçi boy olmak gibi meslekler mevcut vasıfsız elemanlar için


Cok yorucu ve dandik bir iş anketörlük falan bence.Cevirmenlik falan gibi daha rahat ve daha az zaman harcatan isler gerekiyor daha cok.

Aslinda olabilir Ajanslarla turist falan gezdirme isi ama Yasim 17 oldugundan sorun olusturabilir.En azindan boyle cevirmenlik falan gibi seylerde Babami falan gonderip gorusmelere,cevirileri evde ben yapip parayi alabilirim yani :D.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi turist gezdirme de yaş mühim değil otobosla geliyor turistler akşama kadar gezdiriyorsun, soktuğun dükkanlardan avanta alıyorsun, eğer iyi alışveriş yaparlarsa cebine sıkıştırıyorlar parayı bir dahaki seferde onlara götür diye, akşam iş bitince tur operatörü neyin varsa oda verir üç beş kağıt. Gidip o adamlara soracaksın işte buraları bilen adamınız yoksa ben gezdireyim diye. Ama istanbulda isen eğer profesyoneller ekmek yedirmez. Bizim şehirde pek profesyonel rehber yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
ajanslarda tanıtım işleri fuar vs... gibi işlerde günlük 40 la 100 arası alıyolar. mini etekli ve taş gibiysen daha iyi işler bulabilceğin için 150 milyona kadar yolun var.


şimdi, 30dan fazla vermiyorlar bi kere, sallamayalım d: turizmciyim ben, o işler önce bize geliyor d: ama tek günlük, zevkli işler.

işlek cafelerin çoğu haftasonu ekstra garson alır, bu tarz bir iş yapabilirsin.

kipalarda falan haftasonları standlar açıyorlar ya, onlara falan başvurabilirsin.

en olmadı kıbrıs şehitlerinde gitar çalarsın gasf.

kolay gelsin, kendi paranı kazanmak gibisi yok:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...