Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Broken Sword 3: The Sleeping Dragon

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Aldım oynadım bitirdim 9 saat 45 dakka sürdü... oyun hakkında başka topicler varsa affola...
Görüşlerim
1) Oyun kısa: e demolar dahil 10 saatimi aldı
2) Oyun kolay... yani aslında 1 ve 2 de zor değildi ama bu çok kolay geldi bana
3) Adventure oyunlarında ne kadar 3d grafik sevmesem de buna yakışmış beğendim yani grafiklerini...
4) oynanabilirlik çok fena bazen çok bayıyo... yürümesi çok zor yani karakteri kontrol etmesi deli oldum ama alışıyosun bi süre sonra
5) Senaryo çok iyi... gerçekten bayaa iyi yani çok beğendim...
6) Kutuları dizem olayını çok kullnmışlar bi yerden sonra sokobana dönmüş oyun
7) Çok zor bir bilmece var hayatta aklıma gelmezdi nasıl geldi bilmiyorum ama ÇOOOK zor bir bilmece var

Oyun güzel aslında adventure susuzluğumu biraz olsun dirdirmeyi başardı ya ona şükür... george la nico öpüşcek diye bekledim bi öpüşmediler ona da kıl oldum ayrı konu... :) hadi iyi iyi oynayın...[hline]İmza dediğin nedir ki?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eldar, 21 December 2003 21:38 tarihinde demiş ki:
abi o cok zor dediğin bilmece not defterini actıgın gibi bulunuyo abartma yani

abi tamam da ben hiç not defterine bakmıyodum ki... ne biliyim öyle boş boş not defterini karıştırırken gördüm yoksa hiç gelmezdi aklıma... bu arada söylemeseydin keşke...

said:
Dorsia, 21 December 2003 23:11 tarihinde demiş ki:
karpuz broken sword un sanirim 1. siydi ki o oyun zordu yapma simdi ben mi adventure beceremiyorum yoksa!!!!:

yok ya broken sword 1 de birhayli kolaydı... MI2 yi oynamadıysan oyna zor adventure nedir gör... (puzzle lıları saymıyorum çünkü puzzle çok gereksiz bişey)[hline]İmza dediğin nedir ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yazık ki benim oyunda bug oldu. Çoğu yerde iki item arasında seçim yapmıyordu ama durduğun yeri değiştirerek falan halledebiliyordun. Yalnız geldiğim yerde öyle bi şey de yapamıyorum. Susarro'nun sarayında kart kullanmamız gereken bir kapı var ancak kapının üzerindeki optik aygıtı seçemiyorum. Bu yüzden tıkandım ya. Bu bugı nasıl giderebileceğimi biliyor musun karpuz ? Bi patch falan var mı ? Silecem heralde ama =(...
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi gabrilel knightları da oynadım (3 ünü de) ama MI 2 bi de the Dig kadar zorlayan oyun olmadı daha... (tabii yaşımın küçüklüğüne de bağlanabilir...) Sanitarium direk çok kolay bir adventure dı ama Senaryodan kurtarıyordu...[hline]Biring biring ming bolur, tama tama göl bolur.
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle katılıyorum... adventure oyunu dediğin Mouse la oynanır kardeşim! (ama oyun ps2 ye de çıktığı için ps 2 ye göre yapmışlar... yürüme işte belli, e Üçgen X Kare ve Daire de o 4 tuş sağ üstle koşarsın sol üst altla da item deiştirme falan sağ altla da inventory açar...) mouse suz adventure a kafam girsin...[hline]Biring biring ming bolur, tama tama göl bolur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
10 saatte falan bitti.
kutu olayını çok fazla kullanmışlar..çok zor bulmaca yoktu.yani ben öyle kolay adventura oynayan biri değilim ama çok zorlanmadım belki biraz prag daki kalede ama o da çok değil yani
fazla kısa ve kolay olmuş
george ile nico nun olayı gene havada kaldı 4.yü bekliyoruz :)[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü
Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki:
daha fazla uzatmamanın anlamı yok

Sosyal ağlarda paylaş

Ben biraz geç bitirdim ama bu benden kaynaklanıyor yani aslında çok yavaş oynarım neyse...

1. Bence oyun çok kısa değil ama daha uzun olabilirdi
2. Kutu olayları az biraz bayıyor
3. SENARYO MÜKKEMMEEEL!
4. Bence Broken Sword serisi en süper serilerindendir adventure türünde. Tabii ki çok güzeller oyunlar var ama açıkçası ben bu serinin hastasıyım. Ayrıca isteyenlerle icqda da konuşabilirim.
5. George idolum benim yaaa!
6. Ben de çözemedim o mahzendeki bulmacayı salladım öle buldum.

saygılar[signature][hline]VATAN SAĞOLSUN!

http://www.harbici.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...