adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bu bölümün puanı ve parası nekadar bilen varmı? hatta okuyan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Süper isimli bölüm kaç paraysa ver oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ahahhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Misal amcanla karşılaştın -Nabıyon kerata -okuyoz amca -ne okuyodun sen? -Almanca İşletme enformtaiği -Gözlerim yaşardı yeğenim büyük adam olmuş, paran varmı? Harçlık vereyimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 kaç paradır acaba isminden dolayı kafandan bi 15 ekliyelim işleme fln dio onun için bi 5 eklesek bide yeditepede die 5 daha ekle 25 dielim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 25 diildir maks 16-17 yeditepe en pahalı fakültesi dişçilikle tıp zaten 30 milyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 17 bile cok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Kas burslu kazan kardeşim çok geliyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Git marmarada oku xD , ya da sprachdiplom al, abitur falan kas almanyada oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Valla humanity dersini almanca gören insanlardan oluşan bir bölüm. İki arkadaşım okuyor biri 1.sınıfta. Diğeri 4.sınıfta. 4.sınıfta olan zaten kimya mühendisliği mezunu ayrıca. Gayet rahat takılıyor. Ücretini yeditepe.edu.tr'den bakıver bir zahmet ama 16.000ytl civarı olması lazım. Asıl zor olan bölümün hazırlığı. 1 sene hardcore almanca alıyorsun. 1. sınıfta okuyan arkadaşım çift dikiş gitti hazırlıkta mesala. Genelde okulda diğer tiplerden kopuksun çünkü zaten bölüm apayrı. Fazla yok almanca okuyan. Seçmek için güzel bir bölüm olabilir eşit ağırlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Yeditepede insana o koyuyor zaten. Oh be kazandım dinleniyim 1 sene dersen baştan çakıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 yillik mi 16000 ytl hahahah, ne gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 yok ben zaten 7tepede okuyorum bi arkadaşım gelmek istiyomuş onun için araştırıyodum bölümün yıllık fiyatı 16 250 imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 marmaranın işletme enformatiğiyle diğer okulların yönetim bilişim sistemlerini karşılaştırmıştım. nerdeyse birebir aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 yeditepe güzel üni dir. milletin söylediği kulaktan dolma olaylara kanmayın. VCD okuyorum memnunum. Ne alaka şimdi. Pardon 1 çay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 valla alman lisesindeyim rahatım. suikast yapılmassa veya tecavüze uğramassam yurt dışı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 onurdolar said: Kas burslu kazan kardeşim çok geliyorsa Valla burslu da okumam ben Yeditepe'de... Bilkent,Koç, Sabancı hariç burslu kasmazdım eğer ÖSS ye kasacak olsaydım. Ama gel gör ki ona da üşendim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 hadi ordan seksi nereye kazanıosun sen üni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar