Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boston Celtics

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Netten takip ettim maçı,Boston gerçekten çok sağlam savunma yapıyor,savunmada adı Sas veya Detroit kadar geçmesede şu an ligin en iyi takım savunmasına sahip.
Ama Delfio bile coştu 15 sayısı var 5/5 3ptm ile yaptı,2-3 sene önce bi Phoenix maçında görmüştüm bu kadar yüksek üçlükle oynadığını bir Nba takımının,Boston'a üzüldüm valla Toronto arada patlıyor böyle,denk gelmemek lazım.Sayı vermek gerekirse:
Calderon 3/4
Delfino 5/5
Bargnani 3/6
A.Parker 4/6
ile üçlük kullandılar,buna rağmen Boston kopmadı oyundan yenilselerde,Boston'ın en beğendiğim maçlarından biriydi bu.Böyle üçer üçer sayı bulan bir takıma 112 sayı atarak 10 saniyeye kadar maçı önde götürmek az buz değil.
Mesaj tarihi:
Bullet Boston'un 1 on 1 savunması çok iyi ama dün yedikleri neredeyse bütün üçlükler boştu :)
Tabi Toronto'nun hayvanlığını unutmamak lazım yani Eddie House da 2 boş üçlükten birini soksaydı maç Boston'a gelicekti ama olmadı. Ben hala Rivers'ın bu takım için yetersiz bir koç olduğunu düşünüyorum. Hücumda son şutu gidip 6. 7. adamına neden kullandırırsın sahada 3 tane süperstarın varken be adam?
Bu 3 adam aralarında top çevirse illaki bir tanesi boş kalırdı yani Eddie House neden?
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Sas şu sıra toparlamış gözüküyor ve sıkılcak son bir kurşunu var şampiyonluk için kabul...Ama Kidd şampiyonluk hamlesidir,Phx'de set hücumuyla olmayacağına göre Lakers-Dallas finali batıda çok olası sankim.
Mesaj tarihi:
Kilit hiç bi oyuncu vermeden P.G yi aldık, şimdi önemli olan Bynum geldikten sonra sakatlık öncesi formuna kavuşabilecek mi, Odom da Gasol'dan sonra delirdi, böyle oynamaya devam ederse batı finali oynarız bence Dallas,Pho veya Sasla, en çekindiğim Sas içlerinde.
Bence batı finali Lakers - Spurs olacak.
Mesaj tarihi:
Yalnız Sas izledim sopcast'den şu w9'luk seride birkaç maç...Adamlar vitesi bariz artırmış,Kurt Thomas'ın gelişiylede Duncan ilk defa yanında gerçek anlamda(Amiral döneminden sonra,Amiral'i de kimseyle bir tutmamak lazım tabi) ona yardımcı olabilecek veteran bir uzunla oynayacak,ki bu eksiklere rağmen şampiyon olabilmiş bir takımdı Sas.Parker'ın sakatlığı ciddi deniyordu,iyi dönmüş...Ginobili zaten tam bir sistem skoreri,eğer Barry ile de geri imzalarsa Sas Lakers'ın yanına koyarım.Ama bana Lakers-Dallas finali daha sansasyonel ve olası geliyor.Dampier 17 rebolu maçlar çıkarıyor,Josh Howard ve Terry'de eşlik ederse Nowitzki ve Kidd'e,Sas'dan önce anarım isimlerini.
Mesaj tarihi:
phx için en ii ihtimal bence batıda yarı final çünkü hızlı hücum yok adamlarda, sete dönmeden hücüm edemeyen bi takım playofflarda çok zorlanır, batıda lakers ve dallasdan biri finale gelene kdr sas tarafından elenecektir.
Mesaj tarihi:
Boston, doğuda play-off'u garantiledi dün galip gelerek.Doğunun ne kadar içler acısı olduğunu görüyoruz böylece,nerdeyse 2 ay önceden play-off garantiledi adamlar.Boston'ın başarısı tabiki yadsınamaz ama,şu an batının tepesindeki Lakers atıyorum 20 maçta 5-15 gitse direk play-off potasından şut oluyor.Boston tüm maçlarını kaybetse giriyor.
Hayırlı olsun.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
İlk turda 7 maça kalan tek serinin takımı hayır yani takımda k.g olmasa tamam diycem de k.g gibi bi hırs küpünün atlantayı parçalyıp sonra onların sembolü kartalın kafasını fln koparması gerekiyordu ama bakalım 7. maçı alırlar herhalde
Mesaj tarihi:
BulletRide said:
Bu gece formda Phily ile maçı var Boston'ın şu an izliorum netten,tavsiye ederim güzel maç olacak.Genç Philly bu maçta sürprizi patlatır diyorum Boston'a...

Atlanta olmasin?
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...