Luinir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ray allen dökülüyor ya, 13 sayı attı. kg 28 sayı ile kurtardı, pierce da 19 sayı.. 93-97. yao pota altında 25 sayı attı, bonzi wells de ona yakındı. pota altından daha az sayı yemeliyiz. zor oldu ama iyi oldu
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Dökülmek değil de,sayı paylaşmak dielim ona.Allen dış şut tehdidi oluyor Celtics'in ve yine 20 civarı sayısını atıyor.
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 geçen sezonun dallasını anımsatıyo oyunları,umarım onlar gibi playoffda patlamazlar
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 memphisi 100-96 almışız. ray allen felaket oynamış. 35 dk da 12 de 0 atmış. 2 serbest atıştan 2 sayısı var sadece.
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 t.allen bile daha çok katkı yapıyo
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 öyle zaten benchten gelip 20 sayı atmış.
tellos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 hala 3 yenilgisi var boston baya bi çıldrmış ya geçen sezonun dallasından çok 90ların chicago'su gibi 3 yenigi nedir abi :D ama bu gece detroite karşı patlıycaklar gibimi geliyo ntvde 2.30da maç
can-i Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 izleyip görecez artık. ama memphis maçına göre tempoyu biraz daha arttırmalılar yoksa detroit gibi bi takımı yenmeleri zor.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Boston sempatizanı arkadaşlar bu sezon biraz üzülecek gibi sanki,Ray Allen sezon boyunca 40 küsür dk oynamaktan iflas etti bünyesi dün 0-9 fg oranıyla oynadı,Garnett eski rebocu kimliğiyle oynamıyor,Pierce'ı ayrı tutuyorum çünkü onun takımı bu.Şimdi big three iyi bir oluşum,ama bu gece Detroit malesef süpürecek Celtics'i,5 pozisyonuda taş gibi bir takım Pistons..Boston bu gece yense bile olası bi doğu finali eşleşmesinde bu takımı 4 kez yenmesi çok zor.
supremeallah Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 boston, miami serisini kaybeden dallas gibi olacak sanki, çok efor sarfediyorlar regular seasonda ve takimin benchinin ne kadar kisitli oldugunu goze alirsak ters bi sakatlikta cok feci taklaya gelirler.
elm Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Detroit'i tek başına bi lebron yendi , bence bostanda olası bir eşlesmede elicektir.Bi de ben boston sezon maçlarına aşırı kastığını düşünmüyorum.Mesala dallas gibi değiller bir sürü maçıda son saniye basketiyle aldılar.Portlandın bile 14 maçlık win streak yapabildiği bi ligde bostanın bu gidişatı çok anormal değil.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 elm bir sürü maçı son saniye basketiyle aldılar dediğin takım,şu an 100 sayı ortalamayla oynayıp ortalama 88 sayı yien bi takım.Yani ortalama 12 fark atıyor rakiplerine,Detroitle beraber bu konuda NBA lideri,Boston'ın üçlüsü gayet kasıyor yani,sadece KG ve Ray Allen,Pierce'la topu paylaştığı için asıl performansları bu değil gibi görünüyor ama bu. LeBron tek başına yetti dediğin seri çekişmeli bir seriydi ama bahsettiğin adam Lebron olunca,Detroit gibi senelerdir en taş gibi savunmaya sahip takımın bile çaresiz kalabileceği gördük ama bu her zaman olmaz.Detroit'i elerse yine Cavs eler,Cavs ilk 4'den playoff yaparsa finale kadar çıkabilir hiç belli olmaz,Boston patliicak çünkü.
tellos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bide detroit hani ters takım derlerya öle geliyo bostona bu geceki maçı heycanla bekliyorum, ayrıca üstde biri yazmş olası bi detroit-boston eşleşmesinde bencede detroit çok daha avantajlı.
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Luinir said: memphisi 100-96 almışız. ray allen felaket oynamış. 35 dk da 12 de 0 atmış. 2 serbest atıştan 2 sayısı var sadece. 9'da 0 atmış yazıyor NBA.com'da.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Arkadaş 0-9 field goal'ün içinde 0-3 3pta'nın olduğunu bilmiyor sanırım,2sini toplamış.Evet saha için 9 şut denemesinden 0 isabet buldu,Ray Allen..Diğer Allen toparladı.Zaten boxscore'dan bakıorum ilk beşdeki Allen 0 benchdeki 20 falan yazıo..Allah allah Ray Allen nie benchten gelmişki diyorum,meğer Tony Allen atmış.
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Boston bu sene playofflara doğudan 1. çıkacak o garanti de, acaba sezonda böyle bir performans gösterince nefesleri playoff sonuna yetecek mi onu merak ediyorum. Bireysel olarak süper bir kadroları var, takım olarak da iyi uyum sağladılar, ama acaba final heyecanını kaldırabilecekler mi? Batıdan gene SA'nın geleceğini varsayarak tecrübe mi kazanacak süper starlar mı kazanacak merak ediyorum.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Boston Cetlics şu an bir proje takımı,aynen 4 sene önce Miami Heat'in kurduğu proje gibi.Ama bu takımda big three var,yani 3 önemli yıldız,Miami'de ise bir çok önemli yıldız bir genç yıldız ve veteran eski yıldızlar vardı,ama Miami şampiyon olmak için bekledi,Boston'da tahminim seneye şampiyon olabilir.Ama play-off Lebron'u ve Detroit gibi bir takım varken,Boston doğu finalinden ötesini yapamaz bu sene,Cavs ile olası bir yarı final eşleşmelerini geçseler bile Lebron onları çok hırpalar,Detroit ise konferans birinciliği için pek kasacağını sanmıyorum çünkü Cavs ile eşleşmek istemezler olası bir yarı finalde.
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bulletride yani bu sene söleye söleye elettireceksin şu boston'ı.en iyi ihtimal doğu finali tezine saygı duymakla beraber 4-0 lık rahat sonuçlar gelirse şaşırmamanı diliyorum
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Babsi ben sevmiyorum takıma yıldız doldurup,senelik başarı beklentisini...Shaq-kobe-malone-payton olmadı,Miami doldurdu veteranları aldı Shaq'ı ama iş yine Wade'de bitti ki onlarda mucizevi bir şampiyonluk geçirdi.Boston bana bu takımlar kadar güven vermiyor malesef,gönüllerden bi Phoenix-Boston finali geçiyor herkesin ama playofflarda malesef Detroit ve Sas'ın borusu ötüyor =]
elm Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Lakers'ın shaq-kobe-payton-malone olayının başarısız olma sebebi payton'ın artık bu yaşta yalan yıldız olması ve malone un final serisinde sakatlık nedeniyle oynamaması.Detroit çok iyi bir takımdı ama malone sakatlanmazsa şanslar eşit gibiydi. Boston çok kasıyor diyorsunuz , öyle olsa bile ray allen , paul pierce ve kevin garnett yıllardır kasmayan adamlar ,şu an ki durumlarını o eski winnerlık özelliklerini kazanmaları olarak görüyorum.Dediğim gibi batıdaki portland bile bu kadar seriler yakalayabiliyorsa bostanın bu hali fazla anormal değil.Sonuç olarak Boston'ı bir tek spurs durdurabilir gibi geliyor bana. Bu 3 oyuncunun istatistiklerine bakıyım dedim.Paul pierce'ın önceki senelerden pek farkı yok.Kevin Garnett kariyeri boyunca ilk sezonu hariç sahada en az bu sezon kalıyormus , maç başına 35 dakka.Rebound ve sayı istatistikleri de düşmüs bu bostonın timberwolvesa göre çok daha iyi (?) pota altı oyuncularından kaynaklanmasa gerek.Garnett'in son yıllarda timberwolvesda uyur gezer bir modda oynadığını da unutmayalım. Ray allen da son 6 sene içinde en az sahada kaldığı sene bu yıl , maç başına 37.9 dakika .İstatistiklerin de ki düşüş bostanın seatle'a göre daha komple bir takım olmasından dolayı normal.Sonuç olarak hucümda top daha çok paylaşılıyor ve ray allenda daha az yoruluyor. Diğer takımların yıldızlarına baktım lebron maç başına 40dk sahada kalıyor , steve nash - kobe - chauncey billups gibi oyuncularda 34-36 dakka civarlarında kalıyor.Bu 4 oyuncuda topu daha çok elinde isteyen ve topla daha çok oynayan oyuncular. Bostonın çok sert bir savunma yapmadığını ya da phoenix gibi koş koş tarzı yorucu bir basketbol oynamadığını düşünürsek , bu takımın playofflarda yorulup patlayacağı tezinin pek bir dayanağını bulamıyorum.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Bence de playofflarda Garnett ve Allen gerekirse daha çok sahada kalabilecek çünkü çok rahat dinleniyorlar sezon içinde.
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Holy said: Bence de playofflarda Garnett ve Allen gerekirse daha çok sahada kalabilecek çünkü çok rahat dinleniyorlar sezon içinde. Çok doğru. Özellikle Allen diğerlerine güvenerek 3 lük çizgisinin gerisinde yatıyor. Pierce kendini kasıyor baya.
Öne çıkan mesajlar