Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boston Celtics

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi zaten iyi bir pivot olsa domine ederler bütün ligi ki bu halleriyle bile edicekler gibi gözüküyor. Perkins tamamen day-to-day bir adam. Bazen bütün pasları güzel bitiriyor, blok koymaya çabalıyor falan; bazen ise tamamen salıyor kendini. Ben yinede bu sezon boston'ın başka trade yapacağını düşünmüyorum. Belki play-off'a girilirken olabilir ve hiç bir dedikodu yok ama içimden philadelphia ile trade geçiyor :) Andre Miller ve Samuel Dalembert'i bu takımda düşünmek bile çok korkunç olur.
Mesaj tarihi:
free agent lardan alvin williams alinabilir aslinda 2000 lerin basindaki torontoyu iyi oynatiyordu. max performans beklemeden 10-15 dakika oynatsa takimi yeter. yada risk alip jay williams falan bile denenebilirdi.
Mesaj tarihi:
@Holy
Andre Miller'ın pas yeteneği orta seviye değil bence,adam her sezon asist per game de ilk 5'te,bu takımda olsa çok büyük fark yaratırdı dediğin gibi.. Bu takıma bir Ridnour bile yeter.

Webber,napıyor bu arada?Düşük bir kontrata bu takımın centerı olamaz mı?
Mesaj tarihi:
Şimdi kablo tv,çok kullanılmıyor diye artık bi sokak başında olup,diğer sokak başında olmama hatta onu geç,yanyana apartmanlarda bile olmama ihtimali var.Kutusunu,kablosunu kendi imkanlarınla apartmanına getirsen gerçekten çok tuzlu oluyor.Ben bu platformu sadece NBA tv için istiyorum ve aylık ücretini sanki NBA tv içi para ödüyormuş gibi vermeye de razıyım.Ama yok işte heryerde,yatırım yapılmıyor artık.
Mesaj tarihi:
aydin doganin canaklari satsin diye yatirim yapilmiyor ne yazikki kablo tv ye..dijital yayina gececeklerdi ama iptal edildi rekabet kurumu tarafindan.dsmarti kotu etkilermis diye

uydu teknolojisinin devri gecti heryerde bizde herkese uydu satiyolar..goruntusude cirkin zaten her tarafta uydu
Mesaj tarihi:
Diop ya da Dampier'dan birini almaları söz konusuydu off-season dedikodularında o iş olsaydı,çok ileriye dönük konuşurdum Celtics hakkında ama konferans finali gidebilecekleri maksimum nokta...Cleveland bırakmaz o işi.
  • Yeni Oluştur...