BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Şu takımın rotasyonunda nick collison,jeff foster falan gibi pivotlar olsa bile çok fark yaratırdı.Ordan çok eksik Celtics.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Abi zaten iyi bir pivot olsa domine ederler bütün ligi ki bu halleriyle bile edicekler gibi gözüküyor. Perkins tamamen day-to-day bir adam. Bazen bütün pasları güzel bitiriyor, blok koymaya çabalıyor falan; bazen ise tamamen salıyor kendini. Ben yinede bu sezon boston'ın başka trade yapacağını düşünmüyorum. Belki play-off'a girilirken olabilir ve hiç bir dedikodu yok ama içimden philadelphia ile trade geçiyor :) Andre Miller ve Samuel Dalembert'i bu takımda düşünmek bile çok korkunç olur.
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 center ayrida konuda, rondo orlando macini baz alirsak cok kendi kullandi toplari. garnett i unutursa biter direk boston; ray allen+pp kalirlarsa sadece hiç bi farklari kalmaz seattledaki ray allen in halinden.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 işte o yüzden en azından orta seviye pas dağıtma yeteneği olan, bencil olmayan bir adam lazım bunlara. Andre Miller biçilmiş kaftan olur.
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 free agent lardan alvin williams alinabilir aslinda 2000 lerin basindaki torontoyu iyi oynatiyordu. max performans beklemeden 10-15 dakika oynatsa takimi yeter. yada risk alip jay williams falan bile denenebilirdi.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 @Holy Andre Miller'ın pas yeteneği orta seviye değil bence,adam her sezon asist per game de ilk 5'te,bu takımda olsa çok büyük fark yaratırdı dediğin gibi.. Bu takıma bir Ridnour bile yeter. Webber,napıyor bu arada?Düşük bir kontrata bu takımın centerı olamaz mı?
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 o ilk 5 in sebebi biraz da Carmelo idi :) Şu anda Philadelphia'da sıçıyor kendisi, fantasy'de aldığıma pişman etti :(
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bostondan bu sene çoooook şeyler bekliyorum ben ya hadi bakalım =))
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 geçen pazar saat 13de izledim nba stüdyoyu ama murat kosova'yla kaan kural vardı. murat murathanoğlu 24 e transfer oldu galiba orda euroleague maçlarını anlatıyo
rLx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 deli mac var bence bu aksam warriors vs celtics 2 de kacirmayin derim
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bu maçtan kayıpsız çıkmaları moral ve beklentileri karşılama yönünden çok önemli bence
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 NBa tv'de ise elimiz mahkum kaçırcaz,şu ülkede kablolu yayın kullanan kaç insan kaldı da NBA tv hala digiturk veya d-smart gibi bir platformda yok?
rLx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 abi bizde o saydiklarinin 2side yok sadece kablotv var :D
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Şimdi kablo tv,çok kullanılmıyor diye artık bi sokak başında olup,diğer sokak başında olmama hatta onu geç,yanyana apartmanlarda bile olmama ihtimali var.Kutusunu,kablosunu kendi imkanlarınla apartmanına getirsen gerçekten çok tuzlu oluyor.Ben bu platformu sadece NBA tv için istiyorum ve aylık ücretini sanki NBA tv içi para ödüyormuş gibi vermeye de razıyım.Ama yok işte heryerde,yatırım yapılmıyor artık.
fmea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 aydin doganin canaklari satsin diye yatirim yapilmiyor ne yazikki kablo tv ye..dijital yayina gececeklerdi ama iptal edildi rekabet kurumu tarafindan.dsmarti kotu etkilermis diye uydu teknolojisinin devri gecti heryerde bizde herkese uydu satiyolar..goruntusude cirkin zaten her tarafta uydu
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bayağı teknik konulara dalmışız arkadaşlar :D bu arada boston 105-82 warriors'u mağlup etti
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Boston 9-1'le çok klas bir açılış yaptı,ama dişli batı takımlarıyla yapacağı deplasman maçları aynı yüzdelerle geçer mi bunu görcz =]
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 uzunlardan istenilen verim alınamıyor,defansif anlamda bu kdr eksik olurlarsa batının dişli takımlarından çok çekeceklerdir
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Bir Duncan veya bir Boozer ya da bir Nowitzki canını yakar Boston'ın içerde savunması çok zayıf çünkü.
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 şu haliyle a.morning'e bile razıyım yani yeterki brz içerde savunma direnci artsın.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Diop ya da Dampier'dan birini almaları söz konusuydu off-season dedikodularında o iş olsaydı,çok ileriye dönük konuşurdum Celtics hakkında ama konferans finali gidebilecekleri maksimum nokta...Cleveland bırakmaz o işi.
lucretia85 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Perkins Lakers maçında 21 sayı 9 ribauntla oynamış.Hayret ettim doğrusu
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Dün gece Lakers'i 107-94 mağlup etti Boston.
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 işte bi pivotun ii performansı neleri değiştiriyor
Öne çıkan mesajlar