Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeter la vermiyorum artık aaa!

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Sınıftaki bazı bazı hipneler ödünç aldıkları çeyleri geri vermiyor.
En son rapido silgim gitmiş. Teoride 2ytlik şey. Ama sadece karşıda var, barkere falan gittim yok, bi silgi için karşıya da gidilmiyor. Bir de lazım. Ya ben gece 7 de motorla kırtasiye kırtasiye silgi aramak zorunda mıyım malın birisi sıramdan alıp geri vermedi diye?
Hamur silgim de gitmiş, okulda aldım.
Ya onu geç, beyaz silgimi göz göre göre çaldı birisi, adam alıyorum dedi al dedim, sonra geri aldım, sonra bi daha aldı, ders biticek, çantayı topladı bu, bekliyorum... Söylemicem, o vericek. Adam öylece dolanıyo, ben bekliyorum, sonra bi baktım aa gitmiş silgi ile beraber.
Yeşil skotch bantım gitmiş. Bilmiyorum kim aldı, ama almış birisi vermemiş geri. 7ytl bu bant.
Silgilerin tanesi 1ytl, rapido silgisi yol masrafını eklersen en az 15ytl.
Eşofman üstümü de çaldılar. 30-40ytl bu, eskiydi parasında değilim ama eşofmanın altı kaldı üstü yok. Niye çalarlar anlamıyorum.
Mesela 30cmlik cetvelim de gitmiş. O da bi 5ytl.
Ya her şeyi geçtim, ödenebilecek şeyler bunlar, ha rapidolar falan gitmeye başlarsa hakkaten olay çıkartırım ama iş yapıcam malzeme yok, niye? çalmışlar, hey allam.
Mesela ben de unutuyorum, kızın birinin boya kalemini almışım bir de zor bi ton bulması. Cumartesi günü fotoğraf çekmek için sergiye giderken yanıma aldım, bugün ancak geri verdim özür diledim malum o kalem olmadan dersini bitiremez.
Ha ben geri veriyorum, millet geri vermiyo, 1 hafta bekle, herif bantın kendisinin olmadığını bile bile kullanıyor ya vermiyor geri.
Ya okulda yılda en az 20milyar para veriyorlar, iki silgi almıyorlar ya, ya sokucam çok sinirleniyorum bomboş geliyorsun sonra malzemelerimi çalıyorsun, sonra ben gece 6 da motorla trafiğe çıkıyorum, zorunda mıyım ya? Sömürgeci devlet gibi okunur mu lan.

Vermiyorum arkadaş, malzemesini evde unutanı anlıyorum, arkadaş var mesela onunla bölüşüyoruz bazı şeyleri o alana kadar ya da ben alana kadar, ama okula çanta taşımadan gelip sonra sömürerek malzeme toplayan (ertesi gün o malzemeler evde, kendisi gene boş geliyor, eve götürmeyi biliyorsun ama şerefsiz) kişilere vermicem bişey.

Ya üstüne isim mi yazayım, iyice ilkokula döndük ya.
YA ÇANTANA BAKIYORSUN, ELALEMDEN YÜRÜTTÜĞÜN SİLGİDİR BANTTIR CETVELDİR, HİÇ Mİ RAHATSIZ OLMUYORSUN?

Taşıdığım 4 bölmeli 50x70resim çantası yaklaşık 5-7 kilo. Geniş ve taşıması zor. Okulda boş anlarda başka ödevleri bitirmeden ödev yapamıyorsun çünkü.

Enteresan ya. RFID çipi mi yerleştirsem ya.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sorana yok dicen, silgini cebinde taşıcan sorana yine yok dicen vs.
aynı şeyler zamanında benim de başıma geldi sayılır ki yüzsüz olup YOK!!1 demeyi öğrenince zamanla ve sende yok dediğin şeyin olduğunu gördüklerinde bi daha o yüzü kendilerinde bulup isteyemiyolar bişey, belki dışardan bakınca kötü adam sen oluyosun ama o kişilere eminim koyyodur bu olay ki hatalarını da anlıyolar sanırım yada ben öyle sanıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah hem güldüm hem düşündüm biraz. evet böyle asalak yaşayan 2 ayaklı hayvanlar mevcut malesef. bazıları da hayır diyemez öyle bişe var, sen de öyleysen, aldıktan sonra silgini iste, 5 dk sonra iste herneyse, lazım oldu geri ver ayagına. yoksa bu asalaklar daha çok kan emer. ha zaten pek muhabbettin olmayan insanlarsa o zaman direk "ya alın kendi silginizi ben bunu zor buluyorum gerek oldugu yerde bulamıyorum sinir oluyorum hebele hübele kem küm zart zort" de.
hep sana denk gelmesi de komikmiş.. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...