Chemical Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Sınıftaki bazı bazı hipneler ödünç aldıkları çeyleri geri vermiyor. En son rapido silgim gitmiş. Teoride 2ytlik şey. Ama sadece karşıda var, barkere falan gittim yok, bi silgi için karşıya da gidilmiyor. Bir de lazım. Ya ben gece 7 de motorla kırtasiye kırtasiye silgi aramak zorunda mıyım malın birisi sıramdan alıp geri vermedi diye? Hamur silgim de gitmiş, okulda aldım. Ya onu geç, beyaz silgimi göz göre göre çaldı birisi, adam alıyorum dedi al dedim, sonra geri aldım, sonra bi daha aldı, ders biticek, çantayı topladı bu, bekliyorum... Söylemicem, o vericek. Adam öylece dolanıyo, ben bekliyorum, sonra bi baktım aa gitmiş silgi ile beraber. Yeşil skotch bantım gitmiş. Bilmiyorum kim aldı, ama almış birisi vermemiş geri. 7ytl bu bant. Silgilerin tanesi 1ytl, rapido silgisi yol masrafını eklersen en az 15ytl. Eşofman üstümü de çaldılar. 30-40ytl bu, eskiydi parasında değilim ama eşofmanın altı kaldı üstü yok. Niye çalarlar anlamıyorum. Mesela 30cmlik cetvelim de gitmiş. O da bi 5ytl. Ya her şeyi geçtim, ödenebilecek şeyler bunlar, ha rapidolar falan gitmeye başlarsa hakkaten olay çıkartırım ama iş yapıcam malzeme yok, niye? çalmışlar, hey allam. Mesela ben de unutuyorum, kızın birinin boya kalemini almışım bir de zor bi ton bulması. Cumartesi günü fotoğraf çekmek için sergiye giderken yanıma aldım, bugün ancak geri verdim özür diledim malum o kalem olmadan dersini bitiremez. Ha ben geri veriyorum, millet geri vermiyo, 1 hafta bekle, herif bantın kendisinin olmadığını bile bile kullanıyor ya vermiyor geri. Ya okulda yılda en az 20milyar para veriyorlar, iki silgi almıyorlar ya, ya sokucam çok sinirleniyorum bomboş geliyorsun sonra malzemelerimi çalıyorsun, sonra ben gece 6 da motorla trafiğe çıkıyorum, zorunda mıyım ya? Sömürgeci devlet gibi okunur mu lan. Vermiyorum arkadaş, malzemesini evde unutanı anlıyorum, arkadaş var mesela onunla bölüşüyoruz bazı şeyleri o alana kadar ya da ben alana kadar, ama okula çanta taşımadan gelip sonra sömürerek malzeme toplayan (ertesi gün o malzemeler evde, kendisi gene boş geliyor, eve götürmeyi biliyorsun ama şerefsiz) kişilere vermicem bişey. Ya üstüne isim mi yazayım, iyice ilkokula döndük ya. YA ÇANTANA BAKIYORSUN, ELALEMDEN YÜRÜTTÜĞÜN SİLGİDİR BANTTIR CETVELDİR, HİÇ Mİ RAHATSIZ OLMUYORSUN? Taşıdığım 4 bölmeli 50x70resim çantası yaklaşık 5-7 kilo. Geniş ve taşıması zor. Okulda boş anlarda başka ödevleri bitirmeden ödev yapamıyorsun çünkü. Enteresan ya. RFID çipi mi yerleştirsem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 rapido silginin özelliğini ne peki:-D rfid astarı yüzünden pahalıya gelir ve kırbilirler. en iyisi kalemleri vermeden önce yala :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 şaka yollu geri vermezsen döverim de .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bizim sınıfta bazı arklar sınav zamanına yakın tüm derslerin kitaplarını tamamlıyolar masaların üstünden falan alıp. aynı kitabı 3 kere satın almışlığımı bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 abi sorana yok dicen, silgini cebinde taşıcan sorana yine yok dicen vs. aynı şeyler zamanında benim de başıma geldi sayılır ki yüzsüz olup YOK!!1 demeyi öğrenince zamanla ve sende yok dediğin şeyin olduğunu gördüklerinde bi daha o yüzü kendilerinde bulup isteyemiyolar bişey, belki dışardan bakınca kötü adam sen oluyosun ama o kişilere eminim koyyodur bu olay ki hatalarını da anlıyolar sanırım yada ben öyle sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 başlık beni bitirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yedi tepede değilmiydin sen ya ? öah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 uhazuahuzah çingene mahellesindemi okuosun nerdesin sen lol.. gençlik nereye gidio hey allam. adamı soyup soğana çevirmişler yazık anasını satim ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ahahah hem güldüm hem düşündüm biraz. evet böyle asalak yaşayan 2 ayaklı hayvanlar mevcut malesef. bazıları da hayır diyemez öyle bişe var, sen de öyleysen, aldıktan sonra silgini iste, 5 dk sonra iste herneyse, lazım oldu geri ver ayagına. yoksa bu asalaklar daha çok kan emer. ha zaten pek muhabbettin olmayan insanlarsa o zaman direk "ya alın kendi silginizi ben bunu zor buluyorum gerek oldugu yerde bulamıyorum sinir oluyorum hebele hübele kem küm zart zort" de. hep sana denk gelmesi de komikmiş.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 7tepede geçen seni benim 2 tane kitabım çalındı parasında değilim akmarda 15 milyon ama millet almaya üşeniyo boş bulduğunu çalıyo o yuzden bu sene hep dikkatli davrandım kitap almadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 kardelenlerı dusun karda kısta lastık papucla 1km yol yuruyenlerı dusun halıne sukret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 o.O örnek olmamış. adam zaten haline şükrediyo ama olan malının çalınmasına ağlıyo. sen şöle düşün, o akrdelenler karda 1 km giyo ya, işte geceleri o kardelenlerin lastik pabuçlarının çalındıını düşün :D onlara da afrikadaki aclara bak şükret mi dicez eheü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 FromTheHell said: abi sorana yok dicen Demek öle, bildiğim iyi oldu asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 7thBreath@ yoksa sen Hellin anlatığı o sünepe çocuk musun? Adam her fırsatta seni kötülüyor. Abi yapma öyle yapmak istememiştir filan diyorum, yok takmış sana adam. Yüzüne gülüyor arkandan fitne fucur çeviriyor. Bilmeni istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yeri yanlis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 çok akıllı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Kemikıl isyanlarda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yeri yanlış diyonuzda adam herşeyini konu dışına açıyo zaten chemical=paticik=konu dışı gibi bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 tabi herkes için farklı durum. bizim sınıfta kolay kolay silgi alan olmaz mesela sırada bıraktığın veya bakmadığın bi an bizim gibi arkadaşlar alıp birbirlerinin canını acıtma gayesiyle fırlattığı için... ha bi de silgi dediğin nedir abi al bi silgi sil 25ykr sil işte miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 adam yaşadığı her olayı rapor eder oldu.git günlüğe yaz dayı ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 öyle olmuyor abi işte silgi gidiyo gidip alıp gelmesi 10dakika, rapido silgisi o sarı onlar, onlar gidiyor, gidip alması en az 3 saat. vapurla karşıya geç, yürü, al, yürü, geri dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bu rapido silginin özelliği nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bende birine 40 milyon verdim hala vericek bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ya böyle durumlarda ortak bi arkadaş buluyorsunuz o gidip çıtlatıyor borçlu amcama o da aaa diyor dank ediyor sizi bulup borcunu ödüyor ne siz kötü oluyorsunuz ne de siz enayi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 teknik resim dersinde cok sık kullanmadıgın esyalar gg olur direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar