Tornalp Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Merhaba. Deneme yani 10 days trial account açtım. Hemencecik level 7 oluverdi. asma bu questler ve hangi yaratık nerede gibi kimi gidip nerde bulucam gibi seçenekler ne kadar kötü yahu? Doğru dürüst bir yönlendirme yok. Bu da oynanabilirliği hepten sıkıcı kılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Wowhead Buraya quest adını yazarsan sana koordinat olarak yaratıkların yerine ve ne yapacağını gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ALLAKHAZAM THOTTBOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Teşekkürler :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Fazla uğraşmasaydın, 13 level sonra bitiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Yoo uğraşmıyorum zaten. Belki account için ödeme yaparım o zaman devam eder...etmezmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Ediyor :) Alliance mısın, Horde mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Horde. Orc actim.Hunter kendileri. Sen öyle yazınca account management a baktım.ordan upgrade yapabiliyorum istediğim zaman. Yadaa burninglegionu da deneyebilirim bir 10 gün kadar daha :D Şimdi benim analamdığım her ek için ayrı ayrı ödememi yapılması gerekiyor? Yani sonuçta bir account açtığımda sadece kısıtlı yerleremi gidebiliyorum? oyun defalarca update görmüş her paketi ayrı ayrı almam mı gerekiyor yükseldikçe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Şöyle. Trial alındığında, oyun limitli açılıyor. Mesela L20'den yukarı gidilmiyor sanırım. 10 golddan fazla yapamıyorsun, falan filan. Bunu normal accounta upgrade edersen, oyun (ek paket almadığını varsayalım) ek paket içeriği olmadan tam olarak açılıyor. Ek paketleri alırsan da oyun tamamiyle açılıyor (Outland bölgeleri, L70, vb.) Umarım yardımcı olmuştur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 mobmap die bi addon var.oyun içinde görevlerle ilgili bilgi verior.tek kötü yanı belli bi süre upload etmezsen sitesinden wow klasörün çoşup 12 gb a cıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Süper yardımcı oldun. Çok teşekkürler. Özellikle verdiğiniz linkler süpermiş.. Tekrar sağolasın... Bir karşılaştırma yapmak istemiyorum ama yapmadanda duramıycam. Ben lineage2 oynuyorum.Bir account açıyorsun ve level 80 sınır olmak kaydıyla hiç bir ek ödeme yapmıyorsun.Tüm bölgelere ulaşabilir herşeyi yapabilirsin.Doğrusu warcraftı ilk çıktığında yaşadığım hayal kırıklığı bende hala devam ediyor. Ben sıkı bir warcraft2 hastasıyım.Bir türlü orda yakaladığım zevki ne warcraft 3 de nede online da yakalayamadım... teşekkürler tüm yardımlar için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 wc2 güzel oyundu ama bunla karıştırmamak gerekio.o strateji bu mmorpg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Tornalp said: Süper yardımcı oldun. Çok teşekkürler. Özellikle verdiğiniz linkler süpermiş.. Tekrar sağolasın... Bir karşılaştırma yapmak istemiyorum ama yapmadanda duramıycam. Ben lineage2 oynuyorum.Bir account açıyorsun ve level 80 sınır olmak kaydıyla hiç bir ek ödeme yapmıyorsun.Tüm bölgelere ulaşabilir herşeyi yapabilirsin.Doğrusu warcraftı ilk çıktığında yaşadığım hayal kırıklığı bende hala devam ediyor. Ben sıkı bir warcraft2 hastasıyım.Bir türlü orda yakaladığım zevki ne warcraft 3 de nede online da yakalayamadım... teşekkürler tüm yardımlar için... ben de lineage2 oynadım ilk çıktığında. wow ile kıyaslarsak tek tartışabileceğim yanı grafikleri. geri kalan her şeyde wow eziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ZiFir said: mobmap die bi addon var.oyun içinde görevlerle ilgili bilgi verior.tek kötü yanı belli bi süre upload etmezsen sitesinden wow klasörün çoşup 12 gb a cıkıyo. cok kasıyor bu addon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Peki başlık kirliliği oluşturmayayım. Bir soru daha.(:P) Aynı account içerisinde bir tane orkum var bir tanede human mage açtım.Human mage e güzel bir hammer düştü. Bunu ork'a nasıl aktarabilirim?Bir yolu varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Aktaramazsın. Başka serverdan başka server a item transferi yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 yok ikiside aynı serverda.değilmi? yani horde olunca başka server alli olunca başka server mı oluyo? ne biçim iş yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 trial acc ile mektup/item yollayamazsin, trade acamazsin baska oyunculara ve genel chat kanallarinda konusamazsin. level siniri 20, 10g yaninda tasiyabilecegin para miktari bu arada. farkli factionlar arasinda da mektup zaten yollayamazsin ancak neutral auction house'a koyup alabilirsin. bir baska w2 fanatigi olarak wowa biraz daha sans vermen gerektigini dusunuyorum bu arada ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 aynı serverda hem ally hemde horde acamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Pvp serverı olması durumunda açamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Wallaa veriyorum arkadaşlar ben veriyorumda WoW bana şans vermiyor >:D< :D İllaa oynama beni ben çok acayibiim gibi bir takıntısı var.B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 pve yada rp serverinda aynı server da hem ally hem horde char acılabiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 RP bilmiyorum ama Normal serverda açılıyor(du en son) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Hala acılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bende bi alliance leveling guide var hunter ile başlamış ama sonuçta her karakter ile devam ettirilebiliyor guide. isteyen whisperlasın maille yollarım. hangi questi nerden alıcağını hangi coordinatta neler yapman gerektiğini inanılmaz güzel anlatmış. 1-20 lvl dreanei özel resimli rehber ve 60-70 resimli rehberde içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar