Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quest Guide?

Tornalp

Öne çıkan mesajlar

Horde.
Orc actim.Hunter kendileri.
Sen öyle yazınca account management a baktım.ordan upgrade yapabiliyorum istediğim zaman.
Yadaa burninglegionu da deneyebilirim bir 10 gün kadar daha :D
Şimdi benim analamdığım her ek için ayrı ayrı ödememi yapılması gerekiyor?
Yani sonuçta bir account açtığımda sadece kısıtlı yerleremi gidebiliyorum?
oyun defalarca update görmüş her paketi ayrı ayrı almam mı gerekiyor yükseldikçe?
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle.

Trial alındığında, oyun limitli açılıyor. Mesela L20'den yukarı gidilmiyor sanırım. 10 golddan fazla yapamıyorsun, falan filan.

Bunu normal accounta upgrade edersen, oyun (ek paket almadığını varsayalım) ek paket içeriği olmadan tam olarak açılıyor.

Ek paketleri alırsan da oyun tamamiyle açılıyor (Outland bölgeleri, L70, vb.)

Umarım yardımcı olmuştur :)
Sosyal ağlarda paylaş

Süper yardımcı oldun.
Çok teşekkürler.
Özellikle verdiğiniz linkler süpermiş..
Tekrar sağolasın...

Bir karşılaştırma yapmak istemiyorum ama yapmadanda duramıycam.
Ben lineage2 oynuyorum.Bir account açıyorsun ve level 80 sınır olmak kaydıyla hiç bir ek ödeme yapmıyorsun.Tüm bölgelere ulaşabilir herşeyi yapabilirsin.Doğrusu warcraftı ilk çıktığında yaşadığım hayal kırıklığı bende hala devam ediyor.
Ben sıkı bir warcraft2 hastasıyım.Bir türlü orda yakaladığım zevki ne warcraft 3 de nede online da yakalayamadım...

teşekkürler tüm yardımlar için...
Sosyal ağlarda paylaş

Tornalp said:
Süper yardımcı oldun.
Çok teşekkürler.
Özellikle verdiğiniz linkler süpermiş..
Tekrar sağolasın...

Bir karşılaştırma yapmak istemiyorum ama yapmadanda duramıycam.
Ben lineage2 oynuyorum.Bir account açıyorsun ve level 80 sınır olmak kaydıyla hiç bir ek ödeme yapmıyorsun.Tüm bölgelere ulaşabilir herşeyi yapabilirsin.Doğrusu warcraftı ilk çıktığında yaşadığım hayal kırıklığı bende hala devam ediyor.
Ben sıkı bir warcraft2 hastasıyım.Bir türlü orda yakaladığım zevki ne warcraft 3 de nede online da yakalayamadım...

teşekkürler tüm yardımlar için...

ben de lineage2 oynadım ilk çıktığında. wow ile kıyaslarsak tek tartışabileceğim yanı grafikleri. geri kalan her şeyde wow eziyor.
Sosyal ağlarda paylaş

trial acc ile mektup/item yollayamazsin, trade acamazsin baska oyunculara ve genel chat kanallarinda konusamazsin. level siniri 20, 10g yaninda tasiyabilecegin para miktari bu arada. farkli factionlar arasinda da mektup zaten yollayamazsin ancak neutral auction house'a koyup alabilirsin.

bir baska w2 fanatigi olarak wowa biraz daha sans vermen gerektigini dusunuyorum bu arada ^^
Sosyal ağlarda paylaş

bende bi alliance leveling guide var hunter ile başlamış ama sonuçta her karakter ile devam ettirilebiliyor guide. isteyen whisperlasın maille yollarım. hangi questi nerden alıcağını hangi coordinatta neler yapman gerektiğini inanılmaz güzel anlatmış. 1-20 lvl dreanei özel resimli rehber ve 60-70 resimli rehberde içinde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...