Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ko. So. WoW. Vb.'lerinden sıkıldınızmı? Buyrun İçeri..

Cutorosi

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar değişiklik arayanlar için 2 MOONS 'u şiddetle tavsiye ediyorum.
Kontroller i çok iyi buldum.
Grafikler muhteşem gerçekten o mekanlardaymış gibi hissediyorsunuz.
Ultima oynayanlar bilir PK(Player Killing) sistemi var. (Tabi isteğinizlede duello yapıyorsunuz.)
Daha sayıcak birsürü şey var fakat ben henüz tam çözebilmiş değilim oyunu.
Fakat NON-STOP ACTION ..Özellikle party yapmak süper keyifli oluyor.
Level atlamak diğerleri gibi zor deil.
KESİNLİKLE DENEYİN..

http://2moons.acclaim.com/

Sosyal ağlarda paylaş

Çok lag oluyor, sürekli dc oluyosun(en azından ben oluyorum) ati ile bir problemi var sanırım low da bile oyun kilitleniyor.

Sürekli grind istiyor,görevler çok kullanışsız. Open beta olmasına rağmen premium satıyolar.
Bence Muonline ın tıpkısının 3d si. Acclaim diyince daha düzgün bişey beklemiştim.

+Botları falan var piyasada illa kasıcam derseniz.Oh uber zevkli olur. Cheatengine ile falan gameguardı kırıp speedhack falanda açabilirsiniz ben speed denemiştim çalışıyor,range hack falanda yapıyolar daggerla uzaktan vuruyosun falan. Yetermi ? :D
Sosyal ağlarda paylaş

evet open beta da hile konusuna gelince hangi oyunda hile yokki?
oyunu geliştirirlerse baya tutar kullanılabilirlik ve grafikler bence çok iyi. Biraz lag sorunu var geceleri 120 MS. ile oynuyorum, gündüzleri 300-500 arası.

ati ile problemi yok 9250 ati var bende grafikler full + tüm efekler le kasmadan oynuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

1 aydır oynuyorum 2moons u
+ ve - leri var tabiki
lvl 60 a kadar sadece lvl kasma olabilir
tamamen grind degil dungeon - guildwar gibi olaylarıda var.
surekli dc olayları sadece biz türklere özel bir telekom hizmeti.
grafikler gercekten iyi durumda.
gercekten ii bir grup bulursanız oynayacak zevkli bir oyun.
acılacak olan deadfrontu bekliyorum hiç bir oyunda gormedigim bir şey var diger oyunların dungeon sisteminden farklı dungeon bittikten sonra kendi guildinle savasıyosun son kalan a özel droplar mevcut :D
pk sistemi güzel ( özlemişim kırmızı olmayı :) )
lvl kasmayı sevmeyen için biraz sıkıcı olabilir ama 50 olup sürekli pk yapabilirsin oda bir zevk.
Sosyal ağlarda paylaş

abim kastı askere gitmeden önce psikopatlar gibi. lvl 96 baggi (bagi ya buggy bilmiyorum) warrioru var. sıkıcı oyun bence. instanceları ise ayrı komedi, tren sistemi denen olayı yapıyorsunuz. önden biri gidiyor (tank olması gerekmez) arkada segnal var (healer) mobları topluyor, ve bütün classlar AOE yapıyor. Öldürüyorsunuz devam ediyorsunuz. WoW dan sonra şaka gibi gelmişti bana. Tek güzel yanı pvpsi, boru gibi outdoor pvpsi var. PK VAR ULAN.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...