N-c Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ya bşi sölicem şimdi güya odamda annemler çakmasın die pencerenin önnde oturdum sigara içiorum ama nası bi mantıktır ki sigara dumanı dışarı çıkcaaana daha da çok içeri girio!!! bu ne iştir ya bi açıklaması varmıdır bunun fiziksel olarak filan naapmak gerekir pratikten bilgsi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 CELION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Allah cezalandiriyo iste annesini babasini dinlemeyenleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 rüzgar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 iyice dışarı sarkıp dumanı sağa yada sola üfleyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bide faranjitim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Yapma bunları Özgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 donuorum içerde durmam lazım acaip hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Kapa camını odanın içinde tütsü yak kokuyu alıyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ekmek said: CELION allah belanı versin = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bişey omlaaaz. bende de bronşit var içiyorum zıkkımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yuha, anne babaya caktırma kısmı hariç aynısını yaşıyorum şu an. hastayım içiyorum dondum. broşit var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 sigara içmek kakadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yasak değilmi bize sigara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ciddimi sordun yoksa stajermısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hacı bak olay şu sigarayı içerken elindeki sigarayı pencerenin üstünde tut yani yukarda tut o zaman dışarı cıkar aşağıda tutarsan içeri girer hava akımı olayı uzun uzun anlatmaya gerek yok. üstte tut yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yanız tütsü olayı çözdü de evde kalan tek tütsüm de iirenç kokuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 itiraf et kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Yanlız tütsünün dumanın kokusunu almasıyla olay bitmiyor.. Eğer normalde tütsü yakmayan bir insansan, sana neden tütsü yaktığını soracaklardır.. Sakin panikleme ve güzel bir yalan salla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yok yok yakarım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 adamınbiri said: itiraf et kurtul ayrıca faranjitsen sigara içmesen çok güzel olur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 şöyle bişe vardı, hava aşağıdan girip yukarıdan çıkıyodu ya da tam tersi.. ona göre pencerenin ya en tepesinde içecen ya da en alt kısmında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ben ilk başladığımda boğazımdan kan geliyodu sonra geçti =) halende içiyorum bunu bi maharet gibide söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ilk sigaramı 10 yaşımda içtim camel arkadaşım vardı onla almıştık bizim evin orda bi lise vardı duvarları nerden baksan 5 6 mt vardı hapishane gbi onun bahçesine girmiştik içip duvarda bi oyuğa saklamıştık sonra her gün gidip içerdik okulun bahçesinde ağaçlık alandı bahçesi gören olmazdı pek sonra bi ara annem anlamıştı dövmüştü içmedim baya bi sonra tek tük içiyoz işte paket taşımaya başladık lisede annem duydu şok oldu bronşit vardı ki aylarca hastanede yatmıştm peder bırak ded bıraktım dedim bırakamadım şimdide günde 2 paketi bulur rahat marifetmiş gibi yazdım bak ama keşke içmesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Sacros said: adamınbiri said: itiraf et kurtul ayrıca faranjitsen sigara içmesen çok güzel olur :/ evet aynen katılıyorum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar