Molto Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 kürtlerin kendi dillerinde konuşmasını pkk mı sağladı? kürtçe konuşmak 1980e kadar serbestti. ayrıca da bu ülkede halkın da kürtlere karşı ön yargı ve nefret kazanmasının sebebi pkk'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Haklısın molto 80e kadar serbestti. Çağa uygun olmayan bi asimilasyon politikası izlediğimiz için de pkk türedi. Bugün bunlar tartışılıyorsa, kürtçe konuşunca üzerime yürümeye çekiniyorlarsa pkk yüzünden diyor adam. Ben dinlediklerimi yazıyorum, sonuçta ben mersinde ankarada istanbulda falan rahat yaşadım hep ne biliyim türk olduğum için kimse baskı kurmadı üzerimde. Viktor burda savunduğum pkk değil, pkknın ortaya çıkış nedenlerini ve insanların niye hala pkkya destek verdiğini anlatmak istiyorum. Olayı terör ekseninden çekmek için eşit sosyal haklar vermeliyiz diyorum. Yoksa pkk emperyalist güçlerin maşasıdır diyip işin içinden sıyrılmak kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 onurdolar said: Rewendor said: Pyro said: adı "demokrasi" değil miydi bunun? Demokrasi kendi kendini imha etmeye meyilli "self-destructive" bir sistem. Örneklerini Nazi Almanyasında da Ortadoğuda da çok gördük. Bu yüzden demokraside bazı mantık çerçevesinde ele alınacak şartlar bulunur. Örnek olarak halk tarafından temsil edilecek birinin sicilinin temiz olması, suç kaydının bulunmaması gerekir. Doğal olarak. Hitler de başa demokrasiyle geldi hatırlatırım. Hitler aslında gerçek anlamda bir seçim kazanamadı, o sıralardaki alman eliti Komunistler gelecek korkusu ile Hitler'i şanösölye yaptılar yeterli çoğunluğu olmadan. Aynı şey değil yani. Demokrasinin çarpıtılması var orada. Orta Doğu'da ne gördün bilmiyorum ama Orta Doğu tarihinde daha yapılmış bir tek demoratik seçim yoktur. (Cibuti hariç)Hitler secim kazandi yarin okuldaki bilgisayara gecince 20-30 yillari almanya oy dagilimini koyarim. Bilg muh halimle modern diktatorler dersi alip da essayini yazamayinca anca boyle forumda yazmaya yariyo ders sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Öyle patlarsın . O dersi benim ırkım hakediyor , sen değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ağdaki koca devletten maaşlı 13 Kasım 2007 Salı 14:26 Fatma Kurtulan'ın kocası her ay devletten para alıyor. Son maaşını da ne zaman çekmiş dersiniz... PKK’nın Maliye Bakanı olarak anılan ve adı kamuoyuna “DTP Van milletvekili Fatma Kurtulan’ın eşi” sıfatıyla yansıyan Salman Kurtulan’a 16 yıldır tarımsal kredi ve doğrudan gelir desteği ödendiği belirlendi. “Piro" kod adlı Salman Kurtulan’ın en son doğrudan gelir desteği ödemesini Dağlıca saldırısından hemen önce ATM’den çektiği öğrenildi. ZİRAAT BANKASINDAKİ HESABI AKTİF Kurtulan'ın banka hesapları Habertürk'te Ahmet Erhan Çelik ve Murat Sabuncu’nun hazırlayıp sunduğu MakroMikro programındaki özel haberle gündeme geldi. Programda aktarılan bilgilere göre Salman’ın 1991 yılında Ziraat Bankası Kahramanmaraş Pazarcık Şubesi’nde açtırdığı hesap halen aktif bulunuyor. Devlet de 1992’de PKK’ya katılan Salman’a 16 yıldır düzenli tarım kredisi ve doğrudan gelir desteği ödüyor. Paranın ise ağırlıkla Adana Ziraat Bankası şubelerinin ATM’lerinden çektiği belirlendi. HAYATTA OLDUĞUNU NASIL KANITLADI Çiftçilerin doğrudan gelir desteği alabilmek için çiftçi olduklarına ilişkin belgeleri her yıl yenileyip hayatta olduklarını da kanıtlamaları gerekiyor. İstihbarat verilerine göre Salman 1999 yılında Türkiye’den kaçarak Kuzey Irak’taki PKK kamplarına yerleşiyor. Aradaki yıllarda çiftçilik belgelerini nasıl yenilediği ise bilinmiyor. Banka kayıtları Salman’ın Kahramanmaraş Pazarcık ilçesine bağlı Salmanıpak köyünde 20 Aralık 1962 tarihinde doğduğunu gösteriyor. kaynak: http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=113458 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Penthesilea said: onurdolar said: Rewendor said: Pyro said: adı "demokrasi" değil miydi bunun? Demokrasi kendi kendini imha etmeye meyilli "self-destructive" bir sistem. Örneklerini Nazi Almanyasında da Ortadoğuda da çok gördük. Bu yüzden demokraside bazı mantık çerçevesinde ele alınacak şartlar bulunur. Örnek olarak halk tarafından temsil edilecek birinin sicilinin temiz olması, suç kaydının bulunmaması gerekir. Doğal olarak. Hitler de başa demokrasiyle geldi hatırlatırım. Hitler aslında gerçek anlamda bir seçim kazanamadı, o sıralardaki alman eliti Komunistler gelecek korkusu ile Hitler'i şanösölye yaptılar yeterli çoğunluğu olmadan. Aynı şey değil yani. Demokrasinin çarpıtılması var orada. Orta Doğu'da ne gördün bilmiyorum ama Orta Doğu tarihinde daha yapılmış bir tek demoratik seçim yoktur. (Cibuti hariç)Hitler secim kazandi yarin okuldaki bilgisayara gecince 20-30 yillari almanya oy dagilimini koyarim. Bilg muh halimle modern diktatorler dersi alip da essayini yazamayinca anca boyle forumda yazmaya yariyo ders sdfs 584 üyeli mecliste 196 sandalyesi vardı hitler'in iktidara getirildiğinde. İktidara gelip reichstag yangınını falan yapınca aldı yürüdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Sparkcaster said: çok normal bir durum. Adına demokrasi diyoruz, idiocracy olarakta bilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar