Slat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Önce terörist başının fotoğrafı önünde tutanağa imza attı, sonra eşinin en çok aranan PKK'lılar listesinde olduğu anlaşıldı. Şimdi de Fatma Kurtulan'ın dağda askeri eğitim aldığını gösteren elinde makineli tüfekli fotoğrafı ortaya çıktı.Kaynak Kocası hala dağda, kendisi de kampta eğitim görmüş kimbilir belki elini kana bile bulamıştır.. Ama bu karı mecliste? Böyle bir komedi olabilir mi ya? DTP'nin hemen kapatılıp bütün vekillerin hapishanelerde işkenceyle konuşturulması lazım.. Sıçarım insan haklarınıza da AByede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Sadece bu değilki. Bu sadece ispatlananlardan. DTP nin hepsi ya öle ya böle PKK'lı değil mi? DTP de mecliste değil mi? İşte beni bu çıldırtıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 çok normal bir durum. Adına demokrasi diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Arkadaşlar olabilir böyle şeyler, bişey olduğu yok, gayet normal. Kötüye gidiş yok ki abartıyorsunuz, bişey olacağı yok. Ne PKK güçlenir, ne şeriat gelir. Abarmayalım, büyütmeyelim, böyle devam edelim 0kk3? Demokrasi lazım ülkeye hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Demokrasi böyle valla işinize gelirse, polise molotof atarken tutuklanan Kızıl Danny almanya da gidip bakan oldu. Bir sürü işkenceci katil ''bazı partilerin'' çatısı altında meclise girdi. Interpol'ün aradığı adam Sanayi Bakanı oldu. (son ikisi TÜrkiyeDe oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 eger aftan yararlanamıcaksa tabiki hapse girmesinden yanayım , ama eger pişmanlık yasasından yararlanmasında hukuken bi engel yoksa ne yazikki bence meclıse gırmeye hakkı war. cunku kendı agzımızla daga cıkmayın gelın sıyaset yapın dıyoruz ama sonra sıyaset yapmaya kalkınca da linç etmeye çalışıyoruz. benım de gonlum linç etmekten yana olsa da biraz ikiyuzluluge gırıyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 idam pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hepsine kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 gidiyolar Hrant dinki öldürüyolar. Bunlara dokunmuyolar ya. ona şaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Hrant'a yetti güçleri zaten bunlara sıkmaz milletvekili bu koruması neyin vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hrant dink'i öldürenler de dış güçlerin maşasıydı çünkü, tutup da bu ülkeye zararı dokunan kişilere bulaşacak halleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Geçende bu adamlara terörist diyince biri çıkıp, "milletvekiline terörist diyemezsin, yerse git mecliste de!" falan demişti. Gelip bu konuda görüşlerini bırakırsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ne hale dustu koskoca meclis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 polise molotof atarken tutuklanan Kızıl Danny almanya da gidip bakan oldu. Bir sürü işkenceci katil ''bazı partilerin'' çatısı altında meclise girdi Interpol'ün aradığı adam Sanayi Bakanı oldu eger aftan yararlanamıcaksa tabiki hapse girmesinden yanayım , ama eger pişmanlık yasasından yararlanmasında hukuken bi engel yoksa ne yazikki bence meclıse gırmeye hakkı war. cunku kendı agzımızla daga cıkmayın gelın sıyaset yapın dıyoruz ama sonra sıyaset yapmaya kalkınca da linç etmeye çalışıyoruz. benım de gonlum linç etmekten yana olsa da biraz ikiyuzluluge gırıyo bence. Eskiden ne olursa olsun artık TBMM millet vekili. Oraya yasal bir seçimle geldi. Niyetimiz gerçekten bu ülkede barış için de yaşamaksa bence bu diğerler PKK'lılara verilebilecke en iyi cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bizde diyoruz ki suçlular bu milletin temsilcisi olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 millet kimi seçerse temsilcisi odur. böyle manyak manyak adamları seçtikleri için kendilerini kınıyoruz ama demokrasi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Oyle sey olur mu ya, o zaman Turkiye'deki tecavuzculer birlessin Tecavuzcu Coskun'u bagimsiz vekil yapsin? Demokrasi islerin bokunu cikarmanin es anlamlisi degil arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Hmm gelip senin evini basıp aileni öldüren adam, yarın çıkıp milletvekili olsa ve sen bu durumda "Mazide kalmış ne olacak canım" diyebilecek biriysen sözüm yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ....Javascript sorunu özür dilerim...silin plz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Annemin en yakın arkadaşını öldüren adam milletvekili oldu zaten, bundan iki dönem önce. Suçluluğu kanıtlanmış kimse milletvekili olamıyor zaten, bu seçilenler yargılanıp çıkmış veya kanıtlanamamış olanlar. Terörist vekil dediğinin kendi olup oladığı belli olmayan bir resmi var sadece o resimden yola çıkarak ev basanları nasıl soktun meclise? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 onurdolar said: millet kimi seçerse temsilcisi odur. böyle manyak manyak adamları seçtikleri için kendilerini kınıyoruz ama demokrasi bu. mesele adamların seçilmeleri değil, aday olabilmeleri. sonuçta oy veren adamın elini kıramazsın ama oy alabilecek insanların elemesinin düzgün yapılması lazım. yasalarda yeteri kadar açık olursa bir maymun da milletvekili adayı olabilir, ve öyle birşey olursa sırf komikliğine gider oyumu veririm, yeteri kadar insan da aynı şeyi yaparsa o maymun milletvekili olur, başbakan bile olur. ama olması gereken en başta onun adaylığına izin verilmemesidir çünkü o bu milleti temsil edecek niteliklere sahip değildir. ayrıca suç işlemiş biri milletvekili seçilse bile işlenmiş suçunun affedilmesi hukuka aykırıdır, milletvekili seçilince işlediği kabahatler işlenmemiş mi oluyor? suç varsa cezası çekilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 özür dilerim, düzenle yerine alıntıya bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Terörist kampında eğitim alanlar evlere şeker dağıtmaya gitmiyor. Azıcık mantıklı düşünün. Katiller aynı yerden çıkıyor. Meclisin için oradan adam olması bile utanılması gereken birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kadının hakkında açılmış dava bile yok abi aday olabilir rahatlıkla işte, senin terörist olabilme ihtimalin var deyip adaylığı mı engelleyeceksin? Verdiğim diğer örneklerdekilerde zaten ''devlet'' adına işledikleri için cinayetleri devlet onları aklayıvermiş işte. Ters olan şeyler çok. Bu kadının terörist olduğu hala belli değil zaten. Ben isteyen meclise girsin demedim. Tekrar ediyorum zaten Katil, tecavüzcü vb. meclise giremiyor aday olamıyor, bu adamlar mahkum olmamış adamlar. Biz kadının terörist olduğundan aşağı yukarı eminiz, değilse bile seçilmeden önce PKK ya sempati duyan biri olduğu açıktı. Ama hakkında bir mahkumiyet kararı yok, ben kendimi anlatamadım. Yani intiba ile seçilebilmeyi engelleyemeyiz demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Nası ya hapisten çıkarıpta meclise soktular karının tekini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar