Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terrörist Milletvekili

Slat

Öne çıkan mesajlar

Önce terörist başının fotoğrafı önünde tutanağa imza attı, sonra eşinin en çok aranan PKK'lılar listesinde olduğu anlaşıldı. Şimdi de Fatma Kurtulan'ın dağda askeri eğitim aldığını gösteren elinde makineli tüfekli fotoğrafı ortaya çıktı.

Kaynak

Kocası hala dağda, kendisi de kampta eğitim görmüş kimbilir belki elini kana bile bulamıştır.. Ama bu karı mecliste? Böyle bir komedi olabilir mi ya?

DTP'nin hemen kapatılıp bütün vekillerin hapishanelerde işkenceyle konuşturulması lazım.. Sıçarım insan haklarınıza da AByede..
Sosyal ağlarda paylaş

eger aftan yararlanamıcaksa tabiki hapse girmesinden yanayım , ama eger pişmanlık yasasından yararlanmasında hukuken bi engel yoksa ne yazikki bence meclıse gırmeye hakkı war. cunku kendı agzımızla daga cıkmayın gelın sıyaset yapın dıyoruz ama sonra sıyaset yapmaya kalkınca da linç etmeye çalışıyoruz. benım de gonlum linç etmekten yana olsa da biraz ikiyuzluluge gırıyo bence.
Sosyal ağlarda paylaş

polise molotof atarken tutuklanan Kızıl Danny almanya da gidip bakan oldu.

Bir sürü işkenceci katil ''bazı partilerin'' çatısı altında meclise girdi

Interpol'ün aradığı adam Sanayi Bakanı oldu

eger aftan yararlanamıcaksa tabiki hapse girmesinden yanayım , ama eger pişmanlık yasasından yararlanmasında hukuken bi engel yoksa ne yazikki bence meclıse gırmeye hakkı war. cunku kendı agzımızla daga cıkmayın gelın sıyaset yapın dıyoruz ama sonra sıyaset yapmaya kalkınca da linç etmeye çalışıyoruz. benım de gonlum linç etmekten yana olsa da biraz ikiyuzluluge gırıyo bence.

Eskiden ne olursa olsun artık TBMM millet vekili. Oraya yasal bir seçimle geldi. Niyetimiz gerçekten bu ülkede barış için de yaşamaksa bence bu diğerler PKK'lılara verilebilecke en iyi cevap.
Sosyal ağlarda paylaş

Annemin en yakın arkadaşını öldüren adam milletvekili oldu zaten, bundan iki dönem önce. Suçluluğu kanıtlanmış kimse milletvekili olamıyor zaten, bu seçilenler yargılanıp çıkmış veya kanıtlanamamış olanlar. Terörist vekil dediğinin kendi olup oladığı belli olmayan bir resmi var sadece o resimden yola çıkarak ev basanları nasıl soktun meclise?
Sosyal ağlarda paylaş

onurdolar said:
millet kimi seçerse temsilcisi odur. böyle manyak manyak adamları seçtikleri için kendilerini kınıyoruz ama demokrasi bu.

mesele adamların seçilmeleri değil, aday olabilmeleri. sonuçta oy veren adamın elini kıramazsın ama oy alabilecek insanların elemesinin düzgün yapılması lazım. yasalarda yeteri kadar açık olursa bir maymun da milletvekili adayı olabilir, ve öyle birşey olursa sırf komikliğine gider oyumu veririm, yeteri kadar insan da aynı şeyi yaparsa o maymun milletvekili olur, başbakan bile olur. ama olması gereken en başta onun adaylığına izin verilmemesidir çünkü o bu milleti temsil edecek niteliklere sahip değildir. ayrıca suç işlemiş biri milletvekili seçilse bile işlenmiş suçunun affedilmesi hukuka aykırıdır, milletvekili seçilince işlediği kabahatler işlenmemiş mi oluyor? suç varsa cezası çekilir.
Sosyal ağlarda paylaş

kadının hakkında açılmış dava bile yok abi aday olabilir rahatlıkla işte, senin terörist olabilme ihtimalin var deyip adaylığı mı engelleyeceksin? Verdiğim diğer örneklerdekilerde zaten ''devlet'' adına işledikleri için cinayetleri devlet onları aklayıvermiş işte. Ters olan şeyler çok. Bu kadının terörist olduğu hala belli değil zaten. Ben isteyen meclise girsin demedim. Tekrar ediyorum zaten Katil, tecavüzcü vb. meclise giremiyor aday olamıyor, bu adamlar mahkum olmamış adamlar.

Biz kadının terörist olduğundan aşağı yukarı eminiz, değilse bile seçilmeden önce PKK ya sempati duyan biri olduğu açıktı. Ama hakkında bir mahkumiyet kararı yok, ben kendimi anlatamadım. Yani intiba ile seçilebilmeyi engelleyemeyiz demek istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...