PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Diablo said: askerlerin pkk ile işbirliği içinde oldugunu düşünüyorum 8 tane askerin esir düşmesi ve tekrar geri verilmesi.bana planlı gibi geliyo eli silahlı 8 asker nasıl rehin alınabilir +10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Bu forumda çok akıllı filozoflar dolu ya. TSK onlar kadar akıllı değil tabi, düşünemiyor bunları. TSK kimki bu 8 kişiyi tutukluyor değil mi? Önce buraya gelip topic açmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Bir ajanlık durumu falan söz konusuysa bilmem ama sırf teslim oldukları için tutuklandılarsa çok kötü. Yani bir asker zor durumda kalabilir teslim olabilir. Demekki bu durumda kalan askerlere artık geri gelmeyin PKK ya katılın deniyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bir sorusturma ortaya ciksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 orada top oynamıyorlar savaşıyorlar, savaşmayıp teslim olup hem kendi birliğinin savaş gücünü düşüren hem de düşmana manevi bir zafer kazandıran adama ceza vermeycekler de ne yapacaklar? orada askerler ölürken "kusura bakmayın çok kurkmuştum teslim oldum" diyen adama nasıl bir muamele yapılması lazım peki? teslim olması gerekenler haydutlardır, askerler değil. hepsini geçtim sırf caydırıcı etkisi olması için bile sıkı bir cezası olması lazım, millet silah sesi duyunca hurraa diye teslim olmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Molto said: orada top oynamıyorlar savaşıyorlar, savaşmayıp teslim olup hem kendi birliğinin savaş gücünü düşüren hem de düşmana manevi bir zafer kazandıran adama ceza vermeycekler de ne yapacaklar? orada askerler ölürken "kusura bakmayın çok kurkmuştum teslim oldum" diyen adama nasıl bir muamele yapılması lazım peki? teslim olması gerekenler haydutlardır, askerler değil. hepsini geçtim sırf caydırıcı etkisi olması için bile sıkı bir cezası olması lazım, millet silah sesi duyunca hurraa diye teslim olmasın diye. adam gönüllü asker değilki adam belki asker olmaya uygun değil belki ülkeyi senin kadar sevmiyor? adamı zorla askere al sonra cezalandır. Böyle bir cezalandırma olabilecekse vicdani rette olmalı o zaman. Mesela ben diyorum baştan zorda kalırsam teslim olabilirm diye, ona göre gürevlendirin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ilk defa birileri pkk tarafindan kacirilmiyor, bu adamlar tutuklanmissa bir sey var demektir bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Şu paralı askerlik çıksa da sizin gibi gençleri güney doğuya alsak. Bakalım kuş uçmaz kervan geçmez bir dağ başında üstünüze silah doğrultulduğunda da sizin dayanma süreniz nekadar olacak merak ediyorum? Klavye başında gösterdiğiniz bu cesreti orada da gösterebielcek misiniz cidden merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 matama said: ilk defa birileri pkk tarafindan kacirilmiyor, bu adamlar tutuklanmissa bir sey var demektir bekleyin. katılıyorum eğer ajanlık yapmışlarsa o ayrı bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 onurdolar said: Molto said: orada top oynamıyorlar savaşıyorlar, savaşmayıp teslim olup hem kendi birliğinin savaş gücünü düşüren hem de düşmana manevi bir zafer kazandıran adama ceza vermeycekler de ne yapacaklar? orada askerler ölürken "kusura bakmayın çok kurkmuştum teslim oldum" diyen adama nasıl bir muamele yapılması lazım peki? teslim olması gerekenler haydutlardır, askerler değil. hepsini geçtim sırf caydırıcı etkisi olması için bile sıkı bir cezası olması lazım, millet silah sesi duyunca hurraa diye teslim olmasın diye. adam gönüllü asker değilki adam belki asker olmaya uygun değil belki ülkeyi senin kadar sevmiyor? adamı zorla askere al sonra cezalandır. Böyle bir cezalandırma olabilecekse vicdani rette olmalı o zaman. Mesela ben diyorum baştan zorda kalırsam teslim olabilirm diye, ona göre gürevlendirin beni. Her Türk asker doğar. Türkiye vatandaşlığından cıkarsa gayet güzel yırtar. Asker olmayan Türk, Türk değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Askerler hakkında bilgi 1 - Ramazan Yüce / Dtp Mardin Gençlik Kolları 2 - İrfan Beyaz / Antep DTP Gençlik kolları başkanı 3 - Fuat Başoda / Konya - Cihanbeyli - DTP gençlik kolları 4 - İlhami Demir / Ağrı - Patnos DTP gençlik k. 5 - Halis Tan / Adana dtp genç.kol. 6 - Özhan Şabanoğlu / Hatay DTP genç.k. 7 - Mehmet Şenkul / Niğde - Çavuş / araştırılıyor 8 - Fatih Atakul / Denizli / araştırılıyor... Bayrak Yakmış... Kaçırılan askerlerden Mardinli Er Ramazan Yüce'nin, askere gitmeden önce Türk bayrağını yakmaktan ve PKK'ye destek vermekten dolayı tutuklandığı ortaya çıktı. Ayrıca Yüce'nin amcasının, dayısının ve yeğeninin de PKK'ya yardım ve yataklık etmek suçlarından tutuklanıkları öğrenildi. 2002'DE TUTUKLANMIŞ Yapılan araştırmada Ramazan Yüce'nin 21 Mart 2002 nevruz kutlamaları sırasında çıkan olaylar sonrası, PKK lehine gösteri yapmak suçundan tutuklandığı anlaşıldı. NASIL ŞIRNAK'A GÖNDERİLDİ? Bu bilginin ortaya çıkması akıllarda bir başka soruyu gündeme getirdi. Sivil hayatında PKK lehine çalışmalar yürüten ve bu suçtan tutuklanan, yani devletin elindeki 'resmi belgelerle' PKK'ya yakın olduğu tescil edilen bir kişi nasıl olup da PKK'nın en yoğun saldırı bölgesi olarak seçtiği Şırnak'a gönderildi ve oradan da sınıra sıfır noktadaki en kritik karakolda göevrlendirildi? Ankara'da askeri bir savcı tarafından sorgusu yapılan Ramazan Yüce'nin 12 askerin şehit edildiği çatışmada PKK'ya bilgi sızdırıp sızdırmadığı tartışılıyor.. RAMAZAN YÜCE ROJ TV'YE NELER SÖYLEMİŞTİ? Ramazan Yüce, PKK'nın elinde olduğu dönem Roj TV kameralarına konuşmuş ve 'Burdaki arkadaşlar bize abi kardeş gibi davranıyor. Biz gerçeği gördük. Gelip halka da söyleyeceğiz bunları. Devlet büyüklerimize söylüyorum bu silahla çözülmez, masaya oturun.... Arkamızdan gelmeyen Tabur komutanımıza sesleniyorum. Arkamızdan destek göndermediyse bu demektir ki bizim artık asker olmamıza gerek kalmamıştır. Ve elimizden geldiği kadar Türk Ordusundan uzaklaşmaya çalışacağım' demişti. alıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hayal gormeyin arkadaslar. hic bir gayri nizami savasta catisma bitmeden esir verilmez. esir alinmak icin ya muimmatinin bitmesi lazim,yada sana teslim ol diye bagirdiklarinda yukardan izin gelmesi lazim. bizim askerlerimiz demiyormudu komutanim 9kisiyiz 100unu beraberimizde goturecek atis gucumuz var gereken emri bekliyorum diyen...onlarin niye pat diye teslim olmuyor? sen silahinda vsle arkadaslarin savasirken teslim ol...sonra pkk li kaltaklarla orda aponun psoteri onunde el sıkıs tasidigin uniformaya hakaret et bide yargilanma...yok ya! en basindan beri sorouyorum nasil esir veririz esir vermekte nerden cikti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 @mike pardon sen kimsin kim türk kim değil karar veriyorsun? anayasa pasaportum vs. benim türk olduğumu söylüyor sana mı soracağız? @prondir Kaynak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Türksen askere gitmek zorundasın. Kural bu. Bozamassın. Kabul etmiyosan cıkarsın zaten. Askerlikte teslim olmak diye bi kaide yoktur Parkta kız tavlamaya benzemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 @prondir haketen kaynak varmı bu askerlerle ilgili verdiğin bilgi ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 onurdolar said: pardon sen kimsin kim türk kim değil karar veriyorsun? anayasa pasaportum vs. benim türk olduğumu söylüyor sana mı soracağız? bunu kime dedin anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mike said: Türksen askere gitmek zorundasın. Kural bu. Bozamassın. Kabul etmiyosan cıkarsın zaten. Askerlikte teslim olmak diye bi kaide yoktur Parkta kız tavlamaya benzemez. askere gitmem dedimmi ben? öyle bir cümle göremedim. Ama ''eğer'' o askerlerin anlattıkları doğruysa o durumda teslim olmak ile ölmek arasında kalınırsa ölecem ben vuhaaaa deyipte süngü düşman üstüne koşabilecek bir yapım yok. Roj tv de askerler mermimiz kalmadı kuşatıldık saatlerce bekledik destek gelmedi vs. diye anlattılar. Ama a düşman hadi teslim olalım dedilerse o ayrı bir durum. Ayrıca üstlerde bir arkadaşımızın mesajında olduğu gibi kahraman arkadaşları alalım doğuya o kadar heveslilerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Kaynak güvenilir sadece bunu söyleyebilirim. Banada mailden ulaştı ama FW deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bende çok güvenilir bir kaynaktan öğrendim uzaylılar kaçırmış bizim askerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mike said: onurdolar said: Molto said: orada top oynamıyorlar savaşıyorlar, savaşmayıp teslim olup hem kendi birliğinin savaş gücünü düşüren hem de düşmana manevi bir zafer kazandıran adama ceza vermeycekler de ne yapacaklar? orada askerler ölürken "kusura bakmayın çok kurkmuştum teslim oldum" diyen adama nasıl bir muamele yapılması lazım peki? teslim olması gerekenler haydutlardır, askerler değil. hepsini geçtim sırf caydırıcı etkisi olması için bile sıkı bir cezası olması lazım, millet silah sesi duyunca hurraa diye teslim olmasın diye. adam gönüllü asker değilki adam belki asker olmaya uygun değil belki ülkeyi senin kadar sevmiyor? adamı zorla askere al sonra cezalandır. Böyle bir cezalandırma olabilecekse vicdani rette olmalı o zaman. Mesela ben diyorum baştan zorda kalırsam teslim olabilirm diye, ona göre gürevlendirin beni. Her Türk asker doğar. Türkiye vatandaşlığından cıkarsa gayet güzel yırtar. Asker olmayan Türk, Türk değildir. Ben asker olmak istemiyorum ve sen kim oluyorsun benim Türk kimliğimi yarglıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 keşke senide kaçırsalarmış off! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Tatmin edici değil ama prondir. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 abi üzümünü ye bağını sorma değilki bu ^^ he öyleeyse tamam ^^ diyelim.. yazdıkların gerçekse acayip karın ağrısı bir durum.. eğer bir bilgin varsa evet abi böle ama siyasi bir kargaşa yaratmamak için açıklanmadı yaz ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 onurdolar said: Mike said: Türksen askere gitmek zorundasın. Kural bu. Bozamassın. Kabul etmiyosan cıkarsın zaten. Askerlikte teslim olmak diye bi kaide yoktur Parkta kız tavlamaya benzemez. askere gitmem dedimmi ben? öyle bir cümle göremedim. Ama ''eğer'' o askerlerin anlattıkları doğruysa o durumda teslim olmak ile ölmek arasında kalınırsa ölecem ben vuhaaaa deyipte süngü düşman üstüne koşabilecek bir yapım yok. Roj tv de askerler mermimiz kalmadı kuşatıldık saatlerce bekledik destek gelmedi vs. diye anlattılar. Ama a düşman hadi teslim olalım dedilerse o ayrı bir durum. Ayrıca üstlerde bir arkadaşımızın mesajında olduğu gibi kahraman arkadaşları alalım doğuya o kadar heveslilerse. Üni btnce gidicez zaten. Seve seve. Umarım bigün böyle duruma düşersem, ne anlatmak istediğimi anlarsın. Biz savaşlar içinde büyümüş bi milletiz. Dünyada hiç ama hiç bi ülkenin sahip olmadığı tarihe sahip bi ülke 3-5 capulcu cetesine gidip "Türk ordusundan uzaklasıyoruz" gibi acıklama yaparsa. İstiyosa silah değil TOP dayasın. hayatta öyle bişey çıkmaz ağzımdan. Savaşıcaksın sınırdasın nası mermın bıter? CSMİ OYNUYORUZ YA? Adam namluyu dayadıysa vatanından utancaksın. Teslim olmak nedir? Sen askersin senin görevin vatanını korumak savaşmak. teslim olmak değil. Hepsi Kürt çıktı zaten kacırılan askerlerin hepsi yatakçıymış ntv söyledi biraz önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Tamam canım bende üzümünü ye bağını sormma demiyorum. Yakında çıkar herhalde gerçekler. üstüme gelmeyin allaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar